Evet hepimiz buraya toplanmışızTopikte ne kadarda öğretmen varmış maşallah kızlar
maşallah canımEvet hepimiz buraya toplanmışız
Canım merhaba doktorun hangi kan ilacını vermişti sana ben de geçen hafta kürtaj oldum Ferifer adlı kan ilacı verdi bana ama midemi bulanırdı acaba bana mı öyle oldu?Kıızlaaar napıyorsunuz? Zaman geçmiyor hiç
Meslektaşz seninle de :) ben okulu öğrencilerimi çok özledm gerçekten.Aranıza katılayım ben de sınıf öğretmeniyim
Sorma sorma ben bide özel okuldayım. Çalışsam bu kadar yorulmazdım deli gibi evden yürütüyorum tüm işleriMeslektaşz seninle de :) ben okulu öğrencilerimi çok özledm gerçekten.
gyno ferro sanol diye bi ilaçtı canım hatta hamilelere verilebilen bi ilaçmış. Bana mide bulantısı felan yapmamıştıCanım merhaba doktorun hangi kan ilacını vermişti sana ben de geçen hafta kürtaj oldum Ferifer adlı kan ilacı verdi bana ama midemi bulanırdı acaba bana mı öyle oldu?
Teşekkür ederim canım doktoruma sorup bununla değiştireyimgyno ferro sanol diye bi ilaçtı canım hatta hamilelere verilebilen bi ilaçmış. Bana mide bulantısı felan yapmamıştı
Sor bakalım canımmTeşekkür ederim canım doktoruma sorup bununla değiştireyim
Ben de aynısını içiyordum. Kadın doğm Dr yazmıştı. Ama geçen dahiliye farklı bişey yazmş onu içyrm şimdi. Ben de hiç yan etki yapmadıgyno ferro sanol diye bi ilaçtı canım hatta hamilelere verilebilen bi ilaçmış. Bana mide bulantısı felan yapmamıştı
Ben iğnesini kullanıyorum onun haftada bir vurunuyorum akrabam var hemşire saolsun vuruyor evindeCanım merhaba doktorun hangi kan ilacını vermişti sana ben de geçen hafta kürtaj oldum Ferifer adlı kan ilacı verdi bana ama midemi bulanırdı acaba bana mı öyle oldu?
AA iğnesi de mi varmışBen iğnesini kullanıyorum onun haftada bir vurunuyorum akrabam var hemşire saolsun vuruyor evinde
Günaudınlar bu arafa evde sıkılanlar burdamı ben çok sıkıldımeşime dedim rn azından arabayla 2 tur atalım dönelim
Evet canın bana endokrin doktoru yazdı hapı kilo yapar dedi Zayıflamam lazım ondan iğne yazdıAA iğnesi de mi varmışBilmiyordum . Şu sora iğne olmam biraz zor malum hastane vs senin ne güzel tanıdık varmış
Yaa iğne kilo yapmıyormuş mu?Evet canın bana endokrin doktoru yazdı hapı kilo yapar dedi Zayıflamam lazım ondan iğne yazdı
Yok yapmıyor hapı iştah açıyorYaa iğne kilo yapmıyormuş mu?
Ben ilacım bittikten sonra gidemedim virüs çıktıgı içinBen de aynısını içiyordum. Kadın doğm Dr yazmıştı. Ama geçen dahiliye farklı bişey yazmş onu içyrm şimdi. Ben de hiç yan etki yapmadı
Anladım canım peki folik asit ne kullanıyorsunBen ilacım bittikten sonra gidemedim virüs çıktıgı için
Yok canım çok iyim o bakımdan sadece adetim gelmedi. Bir arkadaş ta adet olarak son adet tarihini operasyon olduğu tarihi baz al dedi. Kürtaj gibi. 27 Şubat'ta olmuştum operasyonumu bakalım bir 5 gün daha bekleyip doktora gideceğim mejburenMerhaba canım bende hatırladım seni
Aaa demek o yüzden kanamaların bitmemişti
Çok geçmiş olsun yanasıl dikkatsiz yapmışlar ki parça kalmış... Çok şükür geride kaldı artık yakın zamanda adetin gelir inşallah
Ağrın sızın yok dimi?
Evt canım homosistein 10 den düşük olmalı bende iki kalp durmasi var 8 ve 12 hafta doktor yaptırmış ama daha sonuç gostermedim 6 ile 12 yazıyor benim 7 çıkmış homosistein trombofili ve genetik test yaptırdım sonuç bekliyorum 1 hafta oldu daha doktora göster bide homosistein baktirsimSelam hanımlar bişey sorucam benim trombofili paneli testimde sonuç kısmında yeni gördüm homosistein yüksekliğine bağlı trombofili yazıyor bu homosistein yüksekliği düşüğe kalp durması ileri ayda yazılar okudum bi bilginiz varmı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?