Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba doktorun hangi kan ilacını vermişti sana ben de geçen hafta kürtaj oldum Ferifer adlı kan ilacı verdi bana ama midemi bulanırdı acaba bana mı öyle oldu?
gyno ferro sanol diye bi ilaçtı canım hatta hamilelere verilebilen bi ilaçmış. Bana mide bulantısı felan yapmamıştı

gyno ferro sanol diye bi ilaçtı canım hatta hamilelere verilebilen bi ilaçmış. Bana mide bulantısı felan yapmamıştı
Ben de aynısını içiyordum. Kadın doğm Dr yazmıştı. Ama geçen dahiliye farklı bişey yazmş onu içyrm şimdi. Ben de hiç yan etki yapmadı

Canım merhaba doktorun hangi kan ilacını vermişti sana ben de geçen hafta kürtaj oldum Ferifer adlı kan ilacı verdi bana ama midemi bulanırdı acaba bana mı öyle oldu?
Ben iğnesini kullanıyorum onun haftada bir vurunuyorum akrabam var hemşire saolsun vuruyor evinde

Günaudınlar bu arafa evde sıkılanlar burdamı ben çok sıkıldımeşime dedim rn azından arabayla 2 tur atalım dönelim

Yok canım çok iyim o bakımdan sadece adetim gelmedi. Bir arkadaş ta adet olarak son adet tarihini operasyon olduğu tarihi baz al dedi. Kürtaj gibi. 27 Şubat'ta olmuştum operasyonumu bakalım bir 5 gün daha bekleyip doktora gideceğim mejburen

Evt canım homosistein 10 den düşük olmalı bende iki kalp durmasi var 8 ve 12 hafta doktor yaptırmış ama daha sonuç gostermedim 6 ile 12 yazıyor benim 7 çıkmış homosistein trombofili ve genetik test yaptırdım sonuç bekliyorum 1 hafta oldu daha doktora göster bide homosistein baktirsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…