Şu virüs bi azalmaya geçsin de öyle gidicemEvt canım homosistein 10 den düşük olmalı bende iki kalp durmasi var 8 ve 12 hafta doktor yaptırmış ama daha sonuç gostermedim 6 ile 12 yazıyor benim 7 çıkmış homosistein trombofili ve genetik test yaptırdım sonuç bekliyorum 1 hafta oldu daha doktora göster bide homosistein baktirsim
aktif folic-1 canımAnladım canım peki folik asit ne kullanıyorsun
Yok canım çok iyim o bakımdan sadece adetim gelmedi. Bir arkadaş ta adet olarak son adet tarihini operasyon olduğu tarihi baz al dedi. Kürtaj gibi. 27 Şubat'ta olmuştum operasyonumu bakalım bir 5 gün daha bekleyip doktora gideceğim mejburen
Aynen canım bende işte 40 güne kadar beklim diyorum. Civan perçemi içiyorum. Folik asite başladım. Bir de hayıt otu tohumu varmış doğurganlığı artırıyormuş. sende dene onu istersen. Faydasını gören çok var.Canım rahmin bi operasyon geçirdi haliyle toparlanması lazım ama 40 güne kadar normal diye biliyorum sen kontrolünü ol tabi ama hemen gelmedi diye strese girme
İllaki olacaksın Allah'ın izniyle
Aynen canım bende işte 40 güne kadar beklim diyorum. Civan perçemi içiyorum. Folik asite başladım. Bir de hayıt otu tohumu varmış doğurganlığı artırıyormuş. sende dene onu istersen. Faydasını gören çok var.
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerlerBugün kontrole gittim kızlar. Keseyi gördü dr ama henüz bebeği goremedi o da normal henüz erken dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için.
Henüz tıbbi genetik testimin sonucu çıkmadı ama dr coraspin başlattı ne olur ne olmaz diye. Lekelenme olursa bırakmamı söyledi.
Cok sevindim kesenin görünmesine canımBugün kontrole gittim kızlar. Keseyi gördü dr ama henüz bebeği goremedi o da normal henüz erken dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için.
Henüz tıbbi genetik testimin sonucu çıkmadı ama dr coraspin başlattı ne olur ne olmaz diye. Lekelenme olursa bırakmamı söyledi.
Ne güzel canm aşama aşama ilerliyor.sağlıkla kavuş canm. Bize de dua et.Bugün kontrole gittim kızlar. Keseyi gördü dr ama henüz bebeği goremedi o da normal henüz erken dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için.
Ediyorum hep duamdasınız canım. Hala çok da kendimi kaptıramıyorum. Çünkü düşüklerde keseyi evde düşürüp acile gitmiştim. Kesenin boş olduğunu söyleyince bi endişelendim ama normal dedi. Ilk kez böyle erken gebelik takibi yaptırıyorum. Oğlumda direk 8. Haftada ultrasona gitmiştim. Yani ne nedir ne normaldir hiç bilmiyorum.Ne güzel canm aşama aşama ilerliyor.sağlıkla kavuş canm. Bize de dua et.
Amin canım inşallah. Sen nisanda düşünüyordun. Hâlâ aynı fikirde misin?Cok sevindim kesenin görünmesine canımHersey yolunda gitsin darısı başımıza inşallah
Amin canım inşallahÇok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerler
iyiyim kuzum, psikolojim de daha iyi, salgin yuzunden erteleyecektim ama vazgeçtim hemen olacağını da düşünmediğim için,nisandan sonra düşüneceğim galiba....melinda- sen nasılsın? Düşünüyor msn? Yoksa benim gibi erteledn mi??
Aynı gibi canım bakalım, en saglikli zamanda olsunAmin canım inşallah. Sen nisanda düşünüyordun. Hâlâ aynı fikirde misin?
Hadi inşallah guzel haberler ver canimiyiyim kuzum, psikolojim de daha iyi, salgin yuzunden erteleyecektim ama vazgeçtim hemen olacağını da düşünmediğim için,nisandan sonra düşüneceğim galiba....
Aynı gibi canım bakalım, en saglikli zamanda olsun
Tamam canım adını verirsen çok sevinirim. İlaç mı nedir? Bir de ilaçsa kafama göre alamam ki :/Evet canım çok duydum onu da
İnşallah faydasını görürsün
Bende 2 ay c-life macun kullanmıştım içersinde dediğin gibi hayıt, civanperçemi , aslan pençesi,çörekotu, adaçayı,bal var
sonra yumurta takibine başladım 2 aydır bu ay tuhaf birşeyler oldu bende anlamadım doktor bana yumurta kalitesini arttıran bi takviye vermişti çok iyiymiş 3 ay kullanmak gerekiyomuş onu kullanıyorum
İstersen yazarım sana ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?