Selam herkese
Daha önceden bahsetmiştim opu da yumurtalar boş çıkmıştı, sonrasında da eşit büyümedikleri için iptal olmuştu sürecim, prp önerilmişti kararsızdım. Başka bir hastane dr önerisi gelmişti benim de aklımda kalmasın diye gittim. Şartları koşulları bana hiç uymadı, öncelikle çok bekletiyyorlar işten çok zor izin alıyorum ve en erken randevuları 9 da başlıyor, muayene de dr polip olabilir rahmimde yine de yeni rahim filmi isterim dedi (mevcut film günceldi kanul etmedi) sonrasında bakarız dedi vs o hastaneden vazgeçtim. Yine mevcut dr umla devam ettim prp için gittim 5 eşit yumurta gördük sevinçle başladık yeniden 3 tanesiyle opu oldum, 2 si dolu çıktı, teki büyüdü 4. Gün morula evresinde transfer oldum. Benim için öyle güzel ve umut dolu süreçler oldu ki hiç bu aşamaya gelememiştim. Bugün test günümde ama kızlar maalesef olmadı, hissetmiştim olmadığını nedense, bugün için moralsizim ama yarın yeniden başlayacağım güne umurla. Moral bozmak yok, hepimiz çiçek açacağız
benim için yumurta toplanması dolu çıkması bile mucizeydi. Sayu az olmasa dondursak yine transfer olsam çok iyi olacaktı ama sil baştan başlıyoruz. Bu kez olacak inanıyorum..