- 17 Temmuz 2021
- 6.813
- 22.151
-
- Konu Sahibi kurabiyeme-yolculuk
Ben doktora omega3 kullandigimi soylemistim tamam demistiMerhaba benimde amh düşük bi senedir dagal yollarla 2aydırda tedavi görüyorum daha sonuç alamadım arısütü çörek otu iyi geliyormu bide omega 3doktora danışmadan içeblirmiyiz
Merhaba,fsh niz kaçtı acaba benim fsh sorunum var amh 003fsh düşmeden de gebe kalacağımı hiç sanmıyorum 74 leri gördüğüm bile olmuştu adet sorunu yaşıyorum çok duzensizlesti 47 gün oldu olamadim. Sıcak basması da başladı yaşım 32 ama malesef durum böyle
MerhabaiMerhaba ne kadar sürede kaldınız neler yaptınız veya kullandınız acaba?
Bir de ultrasonda kaç folikül görünüyordu?
Adetiniz duzenlimiydi fsh normslmiydi acaba ?
Benim amh 003 hamile kalamadım adetimde dengesini yitirdi iyice fsh sorunum da var
Tüp bebek rezil bir şey gerçekten Allah kimseyi muhtaç etmesin
En son gittiğim doktor yumurta kalitesi için hiç bir takviye faydalı değil hepsi ticari dedi kafamı karıştırdı bugüne kadar kutu kutu yuttuklarim bosamiydi
Üzülme kuzum vardır bunda da bi hayır, Allah inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsinkızlar 4. deneme de başarısız oldu. reglin 14.günü tek folikül görününce başladık 4 gün gonal f 75 doz kullandım güzel de büyüdü 1 hafta içinde toplandı. dolu çıktı yumurta ama olgun değilmiş olgunluktan 2 evre önceymiş bu ne demekse hiç anlamadım. boyutu 18-19 mm di hatta belki daha fazla. e2 225 gelmişti. dün arayıp döllenme olmadığını söylediler. bi tedavi daha böylece bitti maalesef. artık ne düşünmek gerek bilemiyorum.
10 doktora danış 20 farkli cevap verirler.
Bazıları takviyeye tapiyor diğerleri işe yaramaz diyor.
Bana mesela daha rahim filmi cekilmedi. Almanyada tüp bebek prosedürü için gerekli değilmiş. Doktorum gerek duymuyor. TRde rutin olarak yapiyorlar.
Her doktor kendi telinden caliyor. Bunalmamak elde değil
oyuncak olduk denek olduk ellerinde çok canım sıkılıyor
maşallah darısı bana olsun inşallah hamile kalamıyorum yumurtlama üstünden 15 gün geçti yine negatif 1 buçuk senedir gebe kalamadım ve çok yoruldum artık âdetlerim düzenini de sasti Allah isteyen herkese yardım etsin insallahMerhabai
FSH'ıma bakılmadı, folikülde bakmadılar.
Adetimde bir düzensizlik yoktu.
AMH 0,11'di.
Hangi il de hangi hastane d rBugün Prof. Dr. Volkan Turan'a gittim. Diğer doktorlardan randevumu iptal edıyorum o kadar sevdim doktoru. vitamin ve beslenme listesi verdi düzenli onları kullanıcam. Regl oldugumda tekrar ultrasonla bakılcak, bı de hsg cekılcek onlarda da sorun yoksa eğer 3 ay denemeye devam edıceksınız dedi
Merhabai
FSH'ıma bakılmadı, folikülde bakmadılar.
Adetimde bir düzensizlik yoktu.
AMH 0,11'di.
İstanbul, BHT CLINIC İstanbul Tema HastanesiHangi il de hangi hastane d r
Merhaba bu hikayenin aynısı bende var umut olsun diye yazıyorum. 32 yaşında erken menepoz teşhisim vardı amh 0.55 ile başladım sonra amh 1 küsür oldu vs ben kendimi Bülent tıraşın yanında buldum 2018 2020 yılı arasında beş kez yumurta toplattım havuz yaptım embriyo oluştu gelişti transfer derken hooo başarısız bir denemeMerhabalar,
32 yaşındayım, 1.5 yıldır evliyim, yaklaşık 9 aydır çocuk sahibi olmayı deniyoruz. Geçen hafta reglimin üçüncü günü hormon testlerimi yaptırdım.
Amh: 0,53
Estraidol: 275
Fsh: 2,36
Prolaktin: 10,86
Lh: 2,05
Yarın doktor kontrolüm var, görüşmemizin sonucunu ve bundan sonra olacakları da buraya yazmaya devam edicem.
Benim gibi amh düşüklüğü olanlarla birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm.
allah sızı bırbırınıze bağışlasın, bız de onumuzdekı ay ınsallah başlıyoruz tup bebek tedavisineMerhaba bu hikayenin aynısı bende var umut olsun diye yazıyorum. 32 yaşında erken menepoz teşhisim vardı amh 0.55 ile başladım sonra amh 1 küsür oldu vs ben kendimi Bülent tıraşın yanında buldum 2018 2020 yılı arasında beş kez yumurta toplattım havuz yaptım embriyo oluştu gelişti transfer derken hooo başarısız bir denemesonra pandemi girdi araya pandemide kolları sıvadık yine tüp bebeğe giriştik bu sefer başka bir tüp bebek merkezi denedik iyi de olmuş samimi küçğk doktorumuza güveniyorduk üç kez daha toplama yaptık derken bir embriyomuz oldu. Bir yılda sadece bir embriyo çok da kaliteli değil. Umutlarımız azalmıyordu adeta kadere karşı bir savaş içindeydik bir bize dur demeliydi aslında. Sonra babamız kanser oldu asıl hikaye burda başladı kendimizi bıraktık tüm dünya işlerini bıraktık babamızın tedavisine odaklandık ve ben 36 yaşında tek yumurtamla doğal yoldan hamile kaldım. Umut olsun diye söylüyorum sakın anne olmaktan vazgeçmeyin rabbimden isteyin kendinize inanın siz bir gün anne olacaksınız
Kaç yıl denedinizinşallah gönlünüze göre olur bende 0,64 ile doğal yoldan hamile kaldım tüp bebek için gittik hamile kaldım inşallah en yakın sürede bebeğine kavuşursun dualarım sizinle
hayıt otu tohumu çayı içtim 1 ay kadar. Sonrasında tekrar amh baktırmadım. Gebe kaldımMerhaba neler yaptınız veya kullandınız acaba bu süreçte ? Benimde amh 0,03 Hatta başka bi testte 0,01 bile cıktı. Ne yaptıysam daha kötüye gidiyor durumum benim bi de fsh sorunu var adet olamıyorum o sebepten. Acaba siz neler yaptınız
İnşallah pozitifi görürsünüz, Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar, yaşım 29 amh 0.01 fsh 29,50 erken menapoz teşhisi konuldu. İlaçlarla 4 ayda sadece 1 yumurtam gelişti ve transferim yapıldı, sonuç bekliyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur