Düşük Amh ile doğal yoldan gebe kalanlar birbirimize ümit olalım

Rabbim gonlune gore versin. Merak ettim Hayit tohumunu nasıl kullandiniz acaba.

Benimde 0.98 6 aydır deniyoruz 2 kere aşılama oldum ama negatif yaşım 41 siz kaç yaşında hamile kaldiniz

Benimde amh 0.98 fsh 7.8 bütün tetkiklerim temiz ama yaklaşık 2 senedir doğal yolla olmadı oncesinde 1 tane dis gebelik gecirdim. 2 aşılama oldum ama negatif ile sonuçlandı. İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder

0.13 ile hamile kaldığınızda yaş Kaçtı

Tup bebek denedinizmi

33te hamile kaldım. Amh yaşa göre çok iyi yumurtalarınız kalitesiz muhtemelen. Ona odaklanın. En az 3 ay.
Canım senin başka bir konuda amh yükselttiğini gördüm gerçekten mümkün mü bu durum bende çok istiyorum yükseltmeyi basabilir miyim bilmiyorum. Doğal yolla hamile kalabildin mi. Benim 004 . Ultrasonda 4 yumurta var. Ama tahlilleri verdiğimde çok sıkıntılı bir dönemimdi. Anksiyete korku depresyon hali. Su an değeri görünce çok üzüldüm ağladım bu yazdıkların umut oldu. Ben zaten 0.30 0 40 lara bile razıyım inan

bence doğuştan bişey maalesef yükselmez ama hiç yumurta yok değil her zaman umut var yumurtanın kalitesini artırırsanız Allahın izniyle gebelik olur benim 0,99 du ultrasonda 7 folikül oluşuyordu yani sorun yok gibi görünüyor am 14 ay sonra oldu gerçi biz de sperm faktörü de vardı ama ben çok takviye kullandım şu an bir kızım olacağını öğrendim 28 yaşında olmama rağmen bu amh değeri ile gebe kalamadım yaşa bağlı yumurta kalitesi çünkü

İlk çocuğuna hamile kaldığında mi 0.13 tü canım. O zaman ikincide daha düşükmustur

Benimde 4 yumurta var işte. Çok üzülüyorum menopoza girmek istemiyorum. Bir evladım var zaten doğal yolla hemen hamile kalmıştım. İkincisi de olur diye düşünüyorduk. Allah'ım kızınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İnşallah benim yavruma da sağlıkla bir kardeş daha nasip etsin. Çok istiyor çünkü kardeş

inşallah rabbim nasip eder kaç yaşındasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…