Duş sorunumuz

Alin bir sampuan her gun dus alin.Elektirigi de ortak verioz aa senin benim mi var?Bizz aileyiz diyin.

Onlara neymiş yahu bu kadar nasıl karışabiliyorlar ne münasebet? Su an kaç yasındasınız?

Bacım yani konu neresinden tutsan elde kalıyor da şampuan konusunuda bir şey diyeceğim. Siz kendinize ayrı sampuan alin. Ay ama yok bütün para kayinbabanizdaydi.
Başka bir şey söyleyeyim: kocanız kocalık hakkını devralsın, sevişmeyi biliyor madem evliliği de omuzlasin bir zahmet. Alsın maaş kartini babasından. Tutsun bir ev, çıkın gidin.
Yaşınız çok genç. Bence de şu an sakın hamile kalmayın. Kocanıza okumak istediğinizi söyleyin, diretin. Liseyi açıktan bitirin, üniversite sınavına girin. Kocanız göndermem etmem dese de dinlemeyin o üniversiteye gidin. Kyk yurdu kesin çıkar kimseniz yokmuş çünkü, burs da çıkar. Gerekirse part time çalışırsınız okurken. Hayatınızı bir devralın siz de. Mesleginizi elinize alin. Lütfen yapın.

15 yaşında koşa koşa kvdesinin evine evlenip giden biri için bunları yazarken inandın mı gerçekten hadi kocası izin verdi sampuan muahbbeti yapan insanlar okutacak yani biraz gerçekçi olalım kocası maaşını bile babasına veriyormuş hala

Koşa koşa nedir aceba . Hayat hikayemi bilmiyorsunuz. Bilmeden yorum yapmak kolay ben de isterdim okuyup meslek sahibi olmak kendi ayakları üzerinde duran biri olmak.o yüzden dalga geçer gibi koşa koşa lafını söylemeye hakkınız yok.biraz saygı lütfen.

Benimki de bir umut, fakirin ekmeği olandan.

Aslında doğru söylüyorsunuz.tessekkur ederim koynuma girmeyi biliyorsa evi ayırmayı da bilecek sagolun

BiIm burda ev ev üstünde olmaz diye bi söz var aynı evde 2 aile olmaz rahat olmaz böyle küçücük bir şampuan in lafı da olur en güzeli ayrı eve çık gerekirse kuru ekmek kuru soğan bile ailen ailen ile daha mutlu olursun

Çocuģunuz yoksa esinize destek olabilirsiniz çalisarak odemeniz hafiflemis olur bir duzen oturtursunuz insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…