Duş sorunumuz

Durumunuz çok zor. Benim kayınvalidemler uzak şehirde oldukları için onlara gittiğimizde uzun kalıyoruz. Bir kere onların evindeyken eşimle seviştik, ses gidecek diye aklım çıktı, çok huzursuz oldum. Sonra banyoya gitmek için tam odadan çıkacağım baktım kayınpederim kalkmış tuvalete gidiyor. Sabah da geç uyandık, kayınpederim kahvaltıyı hazırlamış, son anda yetiştim özür diledim falan, kayınpeder de "eh (eşimin ismini söyledi) seni gece uyutmadı ki" demez mi, yerin dibine girdim utancımdan. Ev üstüne ev olmaz, kesinlikle ayrı eve çıkmalısınız. Bu arada kendinize de bir şampuan alın, onlarınkini kullanmayın.

Durumunuz çok zor. Benim kayınvalidemler uzak şehirde oldukları için onlara gittiğimizde uzun kalıyoruz. Bir kere onların evindeyken eşimle seviştik, ses gidecek diye aklım çıktı, çok huzursuz oldum. Sonra banyoya gitmek için tam odadan çıkacağım baktım kayınpederim kalkmış tuvalete gidiyor. Sabah da geç uyandık, kayınpederim kahvaltıyı hazırlamış, son anda yetiştim özür diledim falan, kayınpeder de "eh (eşimin ismini söyledi) seni gece uyutmadı ki" demez mi, yerin dibine girdim utancımdan. Ev üstüne ev olmaz, kesinlikle ayrı eve çıkmalısınız. Bu arada kendinize de bir şampuan alın, onlarınkini kullanmayın.
Ay ahah güldüm kusura bakmayın. Kayınbabanız ilginçmiş.

Merhaba hanımlar herkese selam.sizinle bir konu paylaşmak istedim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı. Evlendigimizden beri kayinvalidemgille beraber yaşıyoruz .yani ben onların evine gelin geldim.sorun şu ki eşimle istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz . Duş sorunumuz var . Yatak odamızın yanında kayinvalidemgille yatak odası var . Sorun o değil ama duş almak sorunu yüzünden istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz. Ya ertesi gün lafı oluyor ya da sohbeni yaktınız veya şampuan bitiyor en çok ta hamile kalma diye konu açılıyor. Bu durum eşimin de benim de canımı sıkmaya başladı.
Ben 5 aylık evliyim. Eşimin ailesi başka bir şehirde evlendikten sonra 2 defa gittik birinde uzun kaldık. Kayınvalidem bize kendi odasını verdi. Odada ebeveyn banyosu da var rahat edersiniz diye... :KK53: Sizin konunuza çok şaşırdım. Ben eşimle birlikte olayım ya da olmayayım. Her gün mutlaka duşumu alırım. Temizlik önemlidir. Bunun lafı bile olmaz. Valla hiç çekinmeden yıkanın. Söylenirlerse yıkanmak için sizden izin mi alacağım diye tavrınızı ortaya koyun.

Eşimin kredisi var ama fazla ödemeli değil 40 bin civarında kredisi var ama babasının yüksek mevlali kredisi var ödemesi de yüksek kaynimin üzerinde de var kredi borcu
Eşiniz kendisini kullandırtıyor..

konunuzun fake olduğunu düşünüyorum. bu kadar derde sinir falan kalmazdı insanda. önce sevişmeden girdi konu sonra krediden çıktı. yangında eviniz eşyalarınız yandı ki böyle bişey olsa konunun başında "yangından dolayı birlikte yaşıyoruz" derdiniz. siz birlikte oturmayı kabul ettim demiştiniz sanırım. konuya inanmıyorum 🗣
Kb 4 ay gibi kısa bir süre ayrı kaldığımız için belirtmek istemedim inanmıyorsanız zorla inandiracak halim yok

Merhaba hanımlar herkese selam.sizinle bir konu paylaşmak istedim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı. Evlendigimizden beri kayinvalidemgille beraber yaşıyoruz .yani ben onların evine gelin geldim.sorun şu ki eşimle istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz . Duş sorunumuz var . Yatak odamızın yanında kayinvalidemgille yatak odası var . Sorun o değil ama duş almak sorunu yüzünden istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz. Ya ertesi gün lafı oluyor ya da sohbeni yaktınız veya şampuan bitiyor en çok ta hamile kalma diye konu açılıyor. Bu durum eşimin de benim de canımı sıkmaya başladı.
Aynı evde yaşanırsa olacaklar bellidir..

Valla bişey deyim mi genelde karı koca ilişkisi olmayan kayınvalideler böyle oğluna gelinine sarıyo. Ama karı koca ilişkisi olan kayınvalideler bu konuda gelinini teşvik bile ediyo yani. Kadın ben yapamıyorum oğlum da yapmasın diyo heralde 😂😂😂

Yaşınız 20 imis ve bana 5 yıllık evliyiz dedin 15 de mi evlendin?

Valla bişey deyim mi genelde karı koca ilişkisi olmayan kayınvalideler böyle oğluna gelinine sarıyo. Ama karı koca ilişkisi olan kayınvalideler bu konuda gelinini teşvik bile ediyo yani. Kadın ben yapamıyorum oğlum da yapmasın diyo heralde 😂😂😂
Evet onların cinsel hayatları yok kv istemiyor

O zaman laf duymaya devam edersiniz insanların duşu şampuanı konuşmaya hakları var :KK66:
Ya nasıl bir kafayla koşa koşa evlenip gidip kv denizin yan odasında sevişebiliyorsunuz 🤢
Herkes sizin gibi şanslı olamıyor maalesef ben herşeyimi kendim yapmaya çalıştım ne ana ne babam var biraz düşünüp cevap verirseniz sevinirim

Iyi de arkadaşım 5 yıldır 1+1eve bile çıksanız daha rahat mutlu olurdun hepimiz aynı yollardan geçtik sizde cesaretinizi toplayıp kendi yuvanizi oluşturun

X