Duş sorunumuz

Burada ocak ayinda 5 yillik evli olacaginizi soylemistiniz bir baska konunuzda 5 yasinda cocugunuz oldugunu yazmissiniz. Hadi bunu gectim burada yanilmiyorsam cocugunuz olmadigini soylemistiniz kvniz hamile kalma diyordu yine o diger konunuza gore 2 cocugunuz var. Amaciniz ne acaba??

Burada ocak ayinda 5 yillik evli olacaginizi soylemistiniz bir baska konunuzda 5 yasinda cocugunuz oldugunu yazmissiniz. Hadi bunu gectim burada yanilmiyorsam cocugunuz olmadigini soylemistiniz kvniz hamile kalma diyordu yine o diger konunuza gore 2 cocugunuz var. Amaciniz ne acaba??
Çocuğum yok demedim ki ben biraz konuyu takip edin hamile kalma dedi kv dedim

Sizin amacınız ne ne duymak istiyorsunuz

Onlar o işi yapmadigindan pek empati kuramiyorlar

Onların ne yapıp yapmadığı sizi ilgilendirmez siz kendi hayatınıza bakın önce. Burda sayfalarca ne kadar zalimlik yaptıklarını da yazabilirsiniz ama bir yerden sonra size üzülemedim çünkü çaresiz değilsiniz, imkanlarınız var ama eşiniz sizi yıllarca oyalamış. Size ayri ev için tarih ve plan sunamıyorsa sabret demesine inanmayın artık, bu böyle devam eder.

Öğrenciler bile düzenli maaşları yokken part time işe girip hem çalışıp hem okula gidip apartlara ya da 1+1lere çıkabiliyolar. Eşinizin maaşı varmış, 1+1 ev tutamaz mıydı size bugune kadar? Bu şartlarla karşılaştırınca 2. El hatta 3. El eşya kullanmayı da sorun edeceğinizi sanmıyorum, zaten kendiniz ev tutsaniz siz de çalışırsınız zamanla herşeyinizi tamamlarsınız, biraz sesinizi çıkarın artık 5 yıl sabretmişsiniz zaten.

Haftada iki en fazla üç duş alıyoruz kocamla odamda mesajlasarak konuşuyorum kapıyı dinlemislikleri bile var

Haftada 2 kez duş alinir mi koskoca yetiskin insanlarsiniz, hiç cinsel hayatiniz olmasa bile en gec gün aşırı duş alinir zaten, askeriyede bile daha fazla banyo izni veriliyor.
Ve dedigim gibi maas kartı falan hikaye iptal etririn karti qr kodla para cekin, les gibi yasamaktan kurtulun.

Sizin amacınız ne ne duymak istiyorsunuz
15 yasinda evlenmissiniz cocugunuzla evliliginizin yili birbiriyle tutmuyor nikahtan once hamile kaldiniz diyelim 14 yasinda mi hamile kaldiniz? Fake oldugunu dusunuyorum acikcasi ama gunahinizi da almak istemem

15 yasinda evlenmissiniz cocugunuzla evliliginizin yili birbiriyle tutmuyor nikahtan once hamile kaldiniz diyelim 14 yasinda mi hamile kaldiniz? Fake oldugunu dusunuyorum acikcasi ama gunahinizi da almak istemem
Evet 14 yaşında hamile kaldım 15 yaşımda yaşımı buyutturerek nikah yaptım nikahimda da 7 aylık hamileydim ve asla yalan bir konu üzerine kimsenin günahını almak istemem . Yalan yazıp insanların duygularını somurme gibi bı derdim yok . İçiniz rahat olsun

Haftada 2 kez duş alinir mi koskoca yetiskin insanlarsiniz, hiç cinsel hayatiniz olmasa bile en gec gün aşırı duş alinir zaten, askeriyede bile daha fazla banyo izni veriliyor.
Ve dedigim gibi maas kartı falan hikaye iptal etririn karti qr kodla para cekin, les gibi yasamaktan kurtulun.
İnsan haliyle terliyor flan öyle kocamın yanına yatmayı bırak ben duramıyorum onlar nasıl duruyor anlamıyorum da

Merhaba hanımlar herkese selam.sizinle bir konu paylaşmak istedim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı. Evlendigimizden beri kayinvalidemgille beraber yaşıyoruz .yani ben onların evine gelin geldim.sorun şu ki eşimle istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz . Duş sorunumuz var . Yatak odamızın yanında kayinvalidemgille yatak odası var . Sorun o değil ama duş almak sorunu yüzünden istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz. Ya ertesi gün lafı oluyor ya da sohbeni yaktınız veya şampuan bitiyor en çok ta hamile kalma diye konu açılıyor. Bu durum eşimin de benim de canımı sıkmaya başladı.
6 ay yaşadım sadece kaynanamla değil kaynanam kayınpederim 2 tane kaynım birisi 35 birisi 18 yaşında gece 12 den sonra kayınvalidem herkesi uyarmıştı kimse odasından dışarı çıkmıycaktı kesinlikle banyonun ışığını açık gören önünden bile geçmiycekti şampuanımı diş macunumu hep odamda tutardım hiç ortak kullanmadım bazen kaynımın biterdi küçük olan isterdi verirdim hatta sabahına bırakma diye kızardı bana kaynanam sen merak etme ben kimseyi çıkarmoyorum derdi eşiniz konuşsun kyınvalideniz kendisi düşünmüyorsa köydeyken sobayı kendisi yakardı sabah erkenden kalkıp duş alırız diye

Merhaba hanımlar herkese selam.sizinle bir konu paylaşmak istedim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı. Evlendigimizden beri kayinvalidemgille beraber yaşıyoruz .yani ben onların evine gelin geldim.sorun şu ki eşimle istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz . Duş sorunumuz var . Yatak odamızın yanında kayinvalidemgille yatak odası var . Sorun o değil ama duş almak sorunu yüzünden istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz. Ya ertesi gün lafı oluyor ya da sohbeni yaktınız veya şampuan bitiyor en çok ta hamile kalma diye konu açılıyor. Bu durum eşimin de benim de canımı sıkmaya başladı.
Ayrıca bizde evlenirken 5 kuruşumuz yoktu 6 ay yaşadım ama biz para biriktirdik eşimin annesine berdi eşim maaşının bir kısmını biriktirdi üstüne de o koydu da 5 kuruş almadı biz geziyoruz harcarız diye veriyorduk evde hiç birşey de ödemiyorduk ama bir gün lafı edilmedi ben sadece görümcelerimden çektim çok şükür evimizi ayırdık eşyalarımızı az kullanılmış 2. El çok uygun fiyata aldık elimizde olan para ile beyaz eşyaları 0 aldık vs vs toplam 13 bin tl ye felan çpk güzel bir ev kurduk çokkk şükür

6 ay yaşadım sadece kaynanamla değil kaynanam kayınpederim 2 tane kaynım birisi 35 birisi 18 yaşında gece 12 den sonra kayınvalidem herkesi uyarmıştı kimse odasından dışarı çıkmıycaktı kesinlikle banyonun ışığını açık gören önünden bile geçmiycekti şampuanımı diş macunumu hep odamda tutardım hiç ortak kullanmadım bazen kaynımın biterdi küçük olan isterdi verirdim hatta sabahına bırakma diye kızardı bana kaynanam sen merak etme ben kimseyi çıkarmoyorum derdi eşiniz konuşsun kyınvalideniz kendisi düşünmüyorsa köydeyken sobayı kendisi yakardı sabah erkenden kalkıp duş alırız diye
Böyle düşünceli kv var ne mutlu size

Kusura bakmayın ben burada tek suçlu sizi görüyorum. Siz ve eşiniz.
Koskoca evli bir adamın maaş kartını babasına vermek "zorunda" hissetmesi nasıl bir durumdur?
Yaşadığınız eve maddi katkı sağlayabilirsiniz ama maaş kartını vermek nedir ya?
Ben olsam öyle kocanın yüzüne okkalı bir tükürürüm bu bir.
Kayınvalide neredeyse yatağınızda ortanıza girecek hala bir sorunumuz yok sadece bunlar var yazıyorsunuz pes.
İkinizde çok zayıf ve pasif karakterlersiniz.
Öğrenciyken bile ben çalışır hem okulumu okur hem geçinirdim.
Siz özel hayatınıza bile sahip çıkamamışsınız
Daha bu böyle devam eder

Kusura bakmayın ben burada tek suçlu sizi görüyorum. Siz ve eşiniz.
Koskoca evli bir adamın maaş kartını babasına vermek "zorunda" hissetmesi nasıl bir durumdur?
Yaşadığınız eve maddi katkı sağlayabilirsiniz ama maaş kartını vermek nedir ya?
Ben olsam öyle kocanın yüzüne okkalı bir tükürürüm bu bir.
Kayınvalide neredeyse yatağınızda ortanıza girecek hala bir sorunumuz yok sadece bunlar var yazıyorsunuz pes.
İkinizde çok zayıf ve pasif karakterlersiniz.
Öğrenciyken bile ben çalışır hem okulumu okur hem geçinirdim.
Siz özel hayatınıza bile sahip çıkamamışsınız
Daha bu böyle devam eder
Çok haklısınız eşim olmasa bile ben dişimi göstermeliyiz belkide hep alttan alan taraf olduğum için bu haldeyim bende kendimi sucluyorum

Iğrenç! Nasıl katlanıyorsunuz?Şeyimin hesabını ona mi vereceğim

Iğrenç! Nasıl katlanıyorsunuz?Şeyimin hesabını ona mi vereceğim
Öyle olsun istiyor . Herkes bana danışanın herşeyi ben yönetim istiyor . Dediği olmayınca da surat asiyor.kimse de gik diyemiyor ben de dahil.ben ölürsem görürsünüz diye de tehdit ediyor . Bı laf desem akşam kocasına karnım ağrıyor sancım var diyor . Güya benle tartıştığını üzülmüş gibi yapıyor . Ve yapmadığım davranışları ve sözleri yapmışım gibi anlatıyor

Öyle olsun istiyor . Herkes bana danışanın herşeyi ben yönetim istiyor . Dediği olmayınca da surat asiyor.kimse de gik diyemiyor ben de dahil.ben ölürsem görürsünüz diye de tehdit ediyor . Bı laf desem akşam kocasına karnım ağrıyor sancım var diyor . Güya benle tartıştığını üzülmüş gibi yapıyor . Ve yapmadığım davranışları ve sözleri yapmışım gibi anlatıyor
Manipüle ederek yönetiyor o yaştaki kadınların bildiği tek yöntem kendini acindirarak cefakar vefakar kadın modeli çizerek herkesi kendine baktırıyor valla böyle bir adamla evlenerek en büyük hatayı yapmışsın.Boyleleri evlenmeye uygun olmaz dünyanın en iyi insanı bile böyleleriyle mutlu olamaz

Manipüle ederek yönetiyor o yaştaki kadınların bildiği tek yöntem kendini acindirarak cefakar vefakar kadın modeli çizerek herkesi kendine baktırıyor valla böyle bir adamla evlenerek en büyük hatayı yapmışsın.Boyleleri evlenmeye uygun olmaz dünyanın en iyi insanı bile böyleleriyle mutlu olamaz
Hasta numarası yapıp kendini acindiriyor aynen söylediğiniz gibi eşim annesine pek düşkün değil o da ne olduğunun farkında ama bir türlü ikna edemiyorum . Bende evim ayrı olsun istiyorum diyor ama birşey yaptığı yok.hastaligi yokken hasta numarası yapıyor cigerimde taş var göğsümde kist var boğazım şişti flan gibi hastalık uyduruyor

X