Duş sorunumuz

Manipüle ederek yönetiyor o yaştaki kadınların bildiği tek yöntem kendini acindirarak cefakar vefakar kadın modeli çizerek herkesi kendine baktırıyor valla böyle bir adamla evlenerek en büyük hatayı yapmışsın.Boyleleri evlenmeye uygun olmaz dünyanın en iyi insanı bile böyleleriyle mutlu olamaz
Ona kalırsa benim de kalbe giden aort damarim sis ve birkaç milim daha siserse damarim patliycak ve yapay damar takmak zorunda kalacaklar ama ben hiçbir zaman insanlara eşime dahi kendimi acindirma gereği duymadım.meger öyle yapmak gerekiyirmus

Azıcık aşım ağrısız başım demişler. Ev üstüne ev kurup cinsellik konusunda rahat olamayacağınızı daha onceden bilmeliydiniz.
Gerçi böyle lafları eden kayinbabaysa o da aşırı edepsizmis.

Ona kalırsa benim de kalbe giden aort damarim sis ve birkaç milim daha siserse damarim patliycak ve yapay damar takmak zorunda kalacaklar ama ben hiçbir zaman insanlara eşime dahi kendimi acindirma gereği duymadım.meger öyle yapmak gerekiyirmus
Senin yaptığın adlandırmayı yemezler çocukluktan beri beynini yıkamam gerekirdi.Mesela senin annen sana yapsa esin seni uyarır ve annenin yaptıklarına totosuyla güler ama annesinin yaptıkları dünyanın en mantıklı seyleri

Hasta numarası yapıp kendini acindiriyor aynen söylediğiniz gibi eşim annesine pek düşkün değil o da ne olduğunun farkında ama bir türlü ikna edemiyorum . Bende evim ayrı olsun istiyorum diyor ama birşey yaptığı yok.hastaligi yokken hasta numarası yapıyor cigerimde taş var göğsümde kist var boğazım şişti flan gibi hastalık uyduruyor
Her şeyi var ama kafa tasinda beyin yok

Durumunuz çok zor. Benim kayınvalidemler uzak şehirde oldukları için onlara gittiğimizde uzun kalıyoruz. Bir kere onların evindeyken eşimle seviştik, ses gidecek diye aklım çıktı, çok huzursuz oldum. Sonra banyoya gitmek için tam odadan çıkacağım baktım kayınpederim kalkmış tuvalete gidiyor. Sabah da geç uyandık, kayınpederim kahvaltıyı hazırlamış, son anda yetiştim özür diledim falan, kayınpeder de "eh (eşimin ismini söyledi) seni gece uyutmadı ki" demez mi, yerin dibine girdim utancımdan. Ev üstüne ev olmaz, kesinlikle ayrı eve çıkmalısınız. Bu arada kendinize de bir şampuan alın, onlarınkini kullanmayın.
Yuh be kardesım ulan duysan bıle boyle bırseyı nasıl dıyebılıyorsun ya gelınıne. Terbıyesız herıf

X