Niye kayınvalidenin evine gelin gittin ki? Bunları öngörmeliydin.Merhaba hanımlar herkese selam.sizinle bir konu paylaşmak istedim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı. Evlendigimizden beri kayinvalidemgille beraber yaşıyoruz .yani ben onların evine gelin geldim.sorun şu ki eşimle istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz . Duş sorunumuz var . Yatak odamızın yanında kayinvalidemgille yatak odası var . Sorun o değil ama duş almak sorunu yüzünden istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz. Ya ertesi gün lafı oluyor ya da sohbeni yaktınız veya şampuan bitiyor en çok ta hamile kalma diye konu açılıyor. Bu durum eşimin de benim de canımı sıkmaya başladı.
Bunun için imkanımız yok maalesef kredi ödememiz varEşinin canını sıkmaya başladıysa iyi. Ayrı eve çıkarsınız en azından.
O zaman size vereceğim bi önerim yokBunun için imkanımız yok maalesef kredi ödememiz var
Sorun zaten kayınvalidem değil o çok anlayışlı bir insan sorun kayinbabamValla açık açık kayınvalidene “Anne abdestsiz mi gezelim, terli pis mi gezelim?” de. Daha da ağzını açamaz.
O zaman kayınvalidene anne bu durumu anlat yoksa ben anlatmak zorunda kalacağım de. Bir şeyler demeden bu sorunu çözemezsin.Sorun zaten kayınvalidem değil o çok anlayışlı bir insan sorun kayinbabam
Çoğu kavgamız da bu yüzden çıkıyor zaten haklisinizMaddi yönden zor da olsa ayrı eve çıkın çok rahat evliliğin yuvan rahat olur
Şampuan cokcabuk biliyormuş tutumlu olmam lazimmis flan"Hamile kalma" "Sampuan bitiyor" derken??
Soyleyecek cok sey varda nereden baslasam diye dusunmem lazim biraz daha.
Ayni evin içindesiniz diye yatak odanızın içine de sokmayın insanları.Merhaba hanımlar herkese selam.sizinle bir konu paylaşmak istedim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı. Evlendigimizden beri kayinvalidemgille beraber yaşıyoruz .yani ben onların evine gelin geldim.sorun şu ki eşimle istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz . Duş sorunumuz var . Yatak odamızın yanında kayinvalidemgille yatak odası var . Sorun o değil ama duş almak sorunu yüzünden istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz. Ya ertesi gün lafı oluyor ya da sohbeni yaktınız veya şampuan bitiyor en çok ta hamile kalma diye konu açılıyor. Bu durum eşimin de benim de canımı sıkmaya başladı.
Kendi şampuanını ayırŞampuan cokcabuk biliyormuş tutumlu olmam lazimmis flan
Daha kötü olmadan ayrı eve çıkın benceÇoğu kavgamız da bu yüzden çıkıyor zaten haklisiniz
Laf soyleyip susturmak disinda alternatifiniz yok. Ya da sevisince hemen dus almayacaksiniz.Sorun zaten kayınvalidem değil o çok anlayışlı bir insan sorun kayinbabam
Ama bunada karisilmazkiŞampuan cokcabuk biliyormuş tutumlu olmam lazimmis flan