- 29 Ekim 2020
- 105
- -216
Bu olay Türkiye'nin tam olarak neresinde geçiyorEşim babasından bile kat kat fazlasıyla maaş alıyor ve eşimin maaş kartı babasinda durur hep o çeker maaşını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu olay Türkiye'nin tam olarak neresinde geçiyorEşim babasından bile kat kat fazlasıyla maaş alıyor ve eşimin maaş kartı babasinda durur hep o çeker maaşını
Alin bir sampuan her gun dus alin.Elektirigi de ortak verioz aa senin benim mi var?Bizz aileyiz diyin.Merhaba hanımlar herkese selam.sizinle bir konu paylaşmak istedim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı. Evlendigimizden beri kayinvalidemgille beraber yaşıyoruz .yani ben onların evine gelin geldim.sorun şu ki eşimle istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz . Duş sorunumuz var . Yatak odamızın yanında kayinvalidemgille yatak odası var . Sorun o değil ama duş almak sorunu yüzünden istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz. Ya ertesi gün lafı oluyor ya da sohbeni yaktınız veya şampuan bitiyor en çok ta hamile kalma diye konu açılıyor. Bu durum eşimin de benim de canımı sıkmaya başladı.
Valla bacim ne diym hatun diyosa sen onunla birliktelik yasamaHep susuyor ne diyim hatun diyor ben de buna sinir oluyorum zaten
Babasından kat kat maaş aliyor ama bi ev tutamiyorsunuz çünkü eşin istemiyor 15 yaşında çocuğu alıp evlenmiş ne isterse onu yapmaya alıştirmışEşim babasından bile kat kat fazlasıyla maaş alıyor ve eşimin maaş kartı babasinda durur hep o çeker maaşını
15 yaşında koşa koşa kvdesinin evine evlenip giden biri için bunları yazarken inandın mı gerçekten hadi kocası izin verdi sampuan muahbbeti yapan insanlar okutacak yani biraz gerçekçi olalım kocası maaşını bile babasına veriyormuş halaBacım yani konu neresinden tutsan elde kalıyor da şampuan konusunuda bir şey diyeceğim. Siz kendinize ayrı sampuan alin. Ay ama yok bütün para kayinbabanizdaydi.
Başka bir şey söyleyeyim: kocanız kocalık hakkını devralsın, sevişmeyi biliyor madem evliliği de omuzlasin bir zahmet. Alsın maaş kartini babasından. Tutsun bir ev, çıkın gidin.
Yaşınız çok genç. Bence de şu an sakın hamile kalmayın. Kocanıza okumak istediğinizi söyleyin, diretin. Liseyi açıktan bitirin, üniversite sınavına girin. Kocanız göndermem etmem dese de dinlemeyin o üniversiteye gidin. Kyk yurdu kesin çıkar kimseniz yokmuş çünkü, burs da çıkar. Gerekirse part time çalışırsınız okurken. Hayatınızı bir devralın siz de. Mesleginizi elinize alin. Lütfen yapın.
21 olacagimOnlara neymiş yahu bu kadar nasıl karışabiliyorlar ne münasebet? Su an kaç yasındasınız?
Koşa koşa nedir aceba . Hayat hikayemi bilmiyorsunuz. Bilmeden yorum yapmak kolay ben de isterdim okuyup meslek sahibi olmak kendi ayakları üzerinde duran biri olmak.o yüzden dalga geçer gibi koşa koşa lafını söylemeye hakkınız yok.biraz saygı lütfen.15 yaşında koşa koşa kvdesinin evine evlenip giden biri için bunları yazarken inandın mı gerçekten hadi kocası izin verdi sampuan muahbbeti yapan insanlar okutacak yani biraz gerçekçi olalım kocası maaşını bile babasına veriyormuş hala
İstanbul'da bile maaile birlikte yaşayan çok,Bu olay Türkiye'nin tam olarak neresinde geçiyor
Benimki de bir umut, fakirin ekmeği olandan.15 yaşında koşa koşa kvdesinin evine evlenip giden biri için bunları yazarken inandın mı gerçekten hadi kocası izin verdi sampuan muahbbeti yapan insanlar okutacak yani biraz gerçekçi olalım kocası maaşını bile babasına veriyormuş hala
Aslında doğru söylüyorsunuz.tessekkur ederim koynuma girmeyi biliyorsa evi ayırmayı da bilecek sagolunBacım yani konu neresinden tutsan elde kalıyor da şampuan konusunuda bir şey diyeceğim. Siz kendinize ayrı sampuan alin. Ay ama yok bütün para kayinbabanizdaydi.
Başka bir şey söyleyeyim: kocanız kocalık hakkını devralsın, sevişmeyi biliyor madem evliliği de omuzlasin bir zahmet. Alsın maaş kartini babasından. Tutsun bir ev, çıkın gidin.
Yaşınız çok genç. Bence de şu an sakın hamile kalmayın. Kocanıza okumak istediğinizi söyleyin, diretin. Liseyi açıktan bitirin, üniversite sınavına girin. Kocanız göndermem etmem dese de dinlemeyin o üniversiteye gidin. Kyk yurdu kesin çıkar kimseniz yokmuş çünkü, burs da çıkar. Gerekirse part time çalışırsınız okurken. Hayatınızı bir devralın siz de. Mesleginizi elinize alin. Lütfen yapın.
Tutumlu olacağım derken cenabet mi gezeyim diyinŞampuan cokcabuk biliyormuş tutumlu olmam lazimmis flan
☺Tutumlu olacağım derken cenabet mi gezeyim diyin
Egitime devam etme kısmını da dikkate alın lütfen.Aslında doğru söylüyorsunuz.tessekkur ederim koynuma girmeyi biliyorsa evi ayırmayı da bilecek sagolun
Onlar o işi yapmadigindan pek empati kuramiyorlarTutumlu olacağım derken cenabet mi gezeyim diyin
Sağolun çok teşekkürlerEgitime devam etme kısmını da dikkate alın lütfen.
İnşallah abla dua edin de bı an önce çıkıp gideyim burdanÇocuģunuz yoksa esinize destek olabilirsiniz çalisarak odemeniz hafiflemis olur bir duzen oturtursunuz insallah .