Duş sorunumuz

Bnde kayinvalidemle ysiyorum 4 bucuk aydir evliyim kocamla beraber bile banyo ypiyorum agzini acamazlar onlar birlik istedilerse herdeye katlancaklar kusura bkmasinlar!!

Vermek istemedi zaten ama kavga çıkarttılar ve eşim mesaideyken ben cekiyim parayı diye almış birdaha da vermedi eşim isteyince de bende dursun ben paranı mi yiyom dedi istemesine rağmen vermedi yuzsuzluk
Karti kapattir calindindiyin yeni kart yollasinlar bi daha b.k gecer para. Ve herkes demis ayri eve cikin diye bencede cikin. Esir hayati mi yasayacaksiniz. Anlamadigim borc var diye oradasiniz ama sizin paranz harcaniyor. Yani o para birikmiyor oyle boyle gidiyor ee hem para gidio hem laf yiyorm kendi evimde bos ekmek yerim daha iyi

Karti kapattir calindindiyin yeni kart yollasinlar bi daha b.k gecer para. Ve herkes demis ayri eve cikin diye bencede cikin. Esir hayati mi yasayacaksiniz. Anlamadigim borc var diye oradasiniz ama sizin paranz harcaniyor. Yani o para birikmiyor oyle boyle gidiyor ee hem para gidio hem laf yiyorm kendi evimde bos ekmek yerim daha iyi
Zaten çalışıp bı an önce çıkmayı istiyorum cunki köle muamelesi görüyorum işi yapan ben temizliği yapan ben sofra kuran kaldıran ben bulaşığı yikiyan ben . Kullanıyorlar resmen

Bnde kayinvalidemle ysiyorum 4 bucuk aydir evliyim kocamla beraber bile banyo ypiyorum agzini acamazlar onlar birlik istedilerse herdeye katlancaklar kusura bkmasinlar!!
İlk başta hep oyleler hele bide ana baba yoksa başında iyice sahipsiz sanıyorlar

İlk başta hep oyleler hele bide ana baba yoksa başında iyice sahipsiz sanıyorlar
Bn agzinin cevabini veririm susmam esjmde ayni sekil ave biz eve hic harclik vermiyoruz ailesi kendinize ceyrek yapin sizde bi ev sahibi olun diye cabaliyolar cok sukur

Çoğu zman da kapınızı neden kapatiyorsunuz diye kızıyor kayınvalidem Allah'tan ki eşim cevabını veriyor
Sevişmeseniz bile kapınız kapalı olmalı bence kayınpederiniz var evde bunun farkında değil herhalde kocaman kadın olarak kaynana 😠

• Beğen
Reactions: Z P
Bn agzinin cevabini veririm susmam esjmde ayni sekil ave biz eve hic harclik vermiyoruz ailesi kendinize ceyrek yapin sizde bi ev sahibi olun diye cabaliyolar cok sukur
Öyle ailenin ayaklarının altını öpeyim bizimkiler de bizi sömürmeye çabalıyorlar eğer biz evden gidersek bunlara aylık 100 TL civarında para kalacak krediler flan odenince de o yüzden ayırmak istemiyorlar

Sevişmeseniz bile kapınız kapalı olmalı bence kayınpederiniz var evde bunun farkında değil herhalde kocaman kadın olarak kaynana 😠
Yeri geliyo sariliyoruz ediyoruz yeri geliyor gecelikle uyuyorum bide sabah işe giderken oğlunu uyandırmak için odamıza giriyor babası.esimin kaç kec söylemesine rağmen ve alarm kurmasına rağmen

Allah sabir versin, biran önce ordan kurtulmayi nasip etsin sana ve esine. Cekilir cile degil. Esin ailesinden kopmali, kendi basina durmali. Siz artik bir ailesiniz bunu görmeli.

• Beğen
Yeri geliyo sariliyoruz ediyoruz yeri geliyor gecelikle uyuyorum bide sabah işe giderken oğlunu uyandırmak için odamıza giriyor babası.esimin kaç kec söylemesine rağmen ve alarm kurmasına rağmen
Terbiyesiz kitleyin kpinizi

• Beğen
Allah sabir versin, biran önce ordan kurtulmayi nasip etsin sana ve esine. Cekilir cile degil. Esin ailesinden kopmali, kendi basina durmali. Siz artik bir ailesiniz bunu görmeli.
O da çok sıkılmış durumda ve o da biliyor beni ve kendini ezdiklerini somurduklerini az sabır et karıcığım gideceğiz dedi dun

Doğalgazı yakmayalim diye bize içeride yarın oturma odasında teklifinde bulundular.ben nasıl yatayım odam dururken ve eşim erkek kardeşi babası ve annesi içeride yatarken Allah aşkına bu kadarda olmaz dedim.evli çiftiz yeri geliyor öpüşüp koklasip yatıyoruz yeri geliyo seks yapıyoruz 5 ay içerde ne yapacak ben . Eşim çıkışıti ve odizda yatıyoruz sukur

Tövbe yarabbim ya ne işi var odanızda kitleyin kapınızı yatın saçmalığa bak sapık mı ne

Öyle yapıyorum zaten canim ne yapayım artık bıktım yani
Ama ayıp ya benim babam kendi kızının odasına girmez gel demeden ki gelse de tepki veririm ayıp denen bişey var ayrıca kaynanamda bizde kaldığında onay almadan girmezdi içeri kapı kapatma konusunu bi kere dile getirdi öyle olması gerekiyor anne dedim bidaha karışmadı ki kayın pederim de kalmıyorken bizde

Doğalgazı yakmayalim diye bize içeride yarın oturma odasında teklifinde bulundular.ben nasıl yatayım odam dururken ve eşim erkek kardeşi babası ve annesi içeride yatarken Allah aşkına bu kadarda olmaz dedim.evli çiftiz yeri geliyor öpüşüp koklasip yatıyoruz yeri geliyo seks yapıyoruz 5 ay içerde ne yapacak ben . Eşim çıkışıti ve odizda yatıyoruz sukur
konunuzun fake olduğunu düşünüyorum. bu kadar derde sinir falan kalmazdı insanda. önce sevişmeden girdi konu sonra krediden çıktı. yangında eviniz eşyalarınız yandı ki böyle bişey olsa konunun başında "yangından dolayı birlikte yaşıyoruz" derdiniz. siz birlikte oturmayı kabul ettim demiştiniz sanırım. konuya inanmıyorum 🗣

Merhaba hanımlar herkese selam.sizinle bir konu paylaşmak istedim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı. Evlendigimizden beri kayinvalidemgille beraber yaşıyoruz .yani ben onların evine gelin geldim.sorun şu ki eşimle istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz . Duş sorunumuz var . Yatak odamızın yanında kayinvalidemgille yatak odası var . Sorun o değil ama duş almak sorunu yüzünden istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz. Ya ertesi gün lafı oluyor ya da sohbeni yaktınız veya şampuan bitiyor en çok ta hamile kalma diye konu açılıyor. Bu durum eşimin de benim de canımı sıkmaya başladı.
bakın önce böyle yazmışsınız sonra yangın olayını söylemişsiniz baby hanım. olmadı bizımla değilsın 👎

X