Duş sorunumuz

Bacı kardeş yatacak mısınız anlamadım. Kapınızı meden kapatıyosunuz nasıl bi cümle nasıl bi hadsizlik. Madem koynunuza girmesine karışacaktı neden evlendirmiş oğlunu. Hamile kalıp kalmayacağınıza bile o mu karar verecekmiş? Sevişirken de dinler bunlar bişey yapıyolar mı diye. Hadsizler.

Kredi borcu kime ait ayrıca eşin gerçekten kartını almak istese idi ne yapar ne eder alırdı diye düşünüyorum Allah yardimcin olsun sizin adınıza yasadiklariniza üzüldüm

sence gercekten sorununuz dus mu? hayretler icinde okudum konuyu. nasil evet dediniz boyle bir hayata?

egitimin yoksa veya esin disarida calismana izin vermiyorsa bebek bakarsin sen de.. ayri eve cikin.. destek ol. kendi ayaklarinizin uzerinde durun. ne demek ayri gayri olmasin enayi misiniz ya?
siz hayatta hicbir sey sahibi olamazsiniz.

Is kocanda biter
Aile onun ailesi
Babasinin agzinin payini versin olay bitsin
Bunu yapacak ciger yoksa gidip pasa pasa kirada oturacak nokta

çok özür dilerim ama yuh dedim.Hayırda yani onlara ne hiç anlamadım.İster ilişkiye girersin ister duş alırsın istersende hamile kalırsın kime ne anlamadım.Gerçekten çok şaşırdım.Ayıp ,özel ,kişisel alan ,özgürlük hiç bir şey kalmamış çok garip cidden.Çok şaşırdım.

Haftada iki en fazla üç duş alıyoruz kocamla odamda mesajlasarak konuşuyorum kapıyı dinlemislikleri bile var

Haklısınız yuh demekle

Merak ettiğim kart babasındaşsa hadçlık bile vermiyorsa bu krediler nasıl ödeniyor ? Veya krediler kimin babanın mı eşin mi ?
Eşimin kredisi var ama fazla ödemeli değil 40 bin civarında kredisi var ama babasının yüksek mevlali kredisi var ödemesi de yüksek kaynimin üzerinde de var kredi borcu

Ara koridorun kapısını kapatacak misin e bunlar tuvalete flan kalkıyorlar görünce ne diyeyim gelin sizde mi diyeyim çok saçmalık

Kredi borcu kime ait ayrıca eşin gerçekten kartını almak istese idi ne yapar ne eder alırdı diye düşünüyorum Allah yardimcin olsun sizin adınıza yasadiklariniza üzüldüm
Daha bunlar azıcık bir şey daha neler neler var

Tek sorun duş olsa keşke çalışacağım zaten de eşim senin maaşını da alırlar diye çalıştırmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…