1+1 ev tutarım bir yatağın bir tencerem olur ama benim olur dimiEşnde iş yok. Maaş kartnı babasına vereceğine bir ev tutsun.enazından gelen paraya kiraya faturalara gider ama yatak odana karışıcık kimse olmaz.
Vermek istemedi zaten ama kavga çıkarttılar ve eşim mesaideyken ben cekiyim parayı diye almış birdaha da vermedi eşim isteyince de bende dursun ben paranı mi yiyom dedi istemesine rağmen vermedi yuzsuzlukEşnde iş yok. Maaş kartnı babasına vereceğine bir ev tutsun.enazından gelen paraya kiraya faturalara gider ama yatak odana karışıcık kimse olmaz.
Aynen öyle enazndan huzurum olur1+1 ev tutarım bir yatağın bir tencerem olur ama benim olur dimi
Tamam eşin hatalı. Ayrı eve çıkacağız ev bakıyorum para lazım veremem diyecekti ev bakacaktı çıkacaktınız.. Hayır mesaideydi diye hemen aynı güh çekilmesi mi lazım ben çekerim baba sağol da diyebilirdi. O kart gitti üstüne su için birdaha gelmezVermek istemedi zaten ama kavga çıkarttılar ve eşim mesaideyken ben cekiyim parayı diye almış birdaha da vermedi eşim isteyince de bende dursun ben paranı mi yiyom dedi istemesine rağmen vermedi yuzsuzluk
sen calisiyor musun ,calismiyorsan calismaya baslasan krediler icin ve cikin bi an evvel o evden ne kadar ayip bi kb nin boyle seyler demesiÇoğu kavgamız da bu yüzden çıkıyor zaten haklisiniz
İptal etsin kartını kayboldu diye, bankadan yenisini istesin. Eşyalı 1+1 bir daireye çıkın. Bu ne böyle, sömürülüyorsunuz resmen.Vermek istemedi zaten ama kavga çıkarttılar ve eşim mesaideyken ben cekiyim parayı diye almış birdaha da vermedi eşim isteyince de bende dursun ben paranı mi yiyom dedi istemesine rağmen vermedi yuzsuzluk
Merak ettiğim kart babasındaşsa hadçlık bile vermiyorsa bu krediler nasıl ödeniyor ? Veya krediler kimin babanın mı eşin mi ?sen calisiyor musun ,calismiyorsan calismaya baslasan krediler icin ve cikin bi an evvel o evden ne kadar ayip bi kb nin boyle seyler demesi
1 +1 bile olsa cikin cnm
yani ne kredisi bir de dimi ayni evde kaliniyor esya alinmamistir edilmemistir dugun desek en baba dugun taki 50000 desek ne bileyimMerak ettiğim kart babasındaşsa hadçlık bile vermiyorsa bu krediler nasıl ödeniyor ? Veya krediler kimin babanın mı eşin mi ?
Ben eşin bir göbek bağı olduğunu düşünüyorum ya hanım bize tam demiyor ya da eşi hanıma birşeyleri tam demiyorMaas kartına gelince, sene olmus 2020 teknoloji tavan, kart kullanan mi kaldi, kayip calintidan kapattirip yenisini talep etsin, ya da qr kodla ceksin maaşını, sizin esinizin çözüm üretmeye niyeti yok.
Ben eşin bir göbek bağı olduğunu düşünüyorum ya hanım bize tam demiyor ya da eşi hanıma birşeyleri tam demiyor
Bir yere gitmenize de karisiyorlar miMerhaba hanımlar herkese selam.sizinle bir konu paylaşmak istedim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı. Evlendigimizden beri kayinvalidemgille beraber yaşıyoruz .yani ben onların evine gelin geldim.sorun şu ki eşimle istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz . Duş sorunumuz var . Yatak odamızın yanında kayinvalidemgille yatak odası var . Sorun o değil ama duş almak sorunu yüzünden istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz. Ya ertesi gün lafı oluyor ya da sohbeni yaktınız veya şampuan bitiyor en çok ta hamile kalma diye konu açılıyor. Bu durum eşimin de benim de canımı sıkmaya başladı.
Şampuana bile laf oluyorsa şimdi herşeye laf yapıp karışıyorlardr benceBir yere gitmenize de karisiyorlar mi