Duş sorunumuz

Eşnde iş yok. Maaş kartnı babasına vereceğine bir ev tutsun.enazından gelen paraya kiraya faturalara gider ama yatak odana karışıcık kimse olmaz.
Vermek istemedi zaten ama kavga çıkarttılar ve eşim mesaideyken ben cekiyim parayı diye almış birdaha da vermedi eşim isteyince de bende dursun ben paranı mi yiyom dedi istemesine rağmen vermedi yuzsuzluk

Vermek istemedi zaten ama kavga çıkarttılar ve eşim mesaideyken ben cekiyim parayı diye almış birdaha da vermedi eşim isteyince de bende dursun ben paranı mi yiyom dedi istemesine rağmen vermedi yuzsuzluk
Tamam eşin hatalı. Ayrı eve çıkacağız ev bakıyorum para lazım veremem diyecekti ev bakacaktı çıkacaktınız.. Hayır mesaideydi diye hemen aynı güh çekilmesi mi lazım ben çekerim baba sağol da diyebilirdi. O kart gitti üstüne su için birdaha gelmez

Çoğu kavgamız da bu yüzden çıkıyor zaten haklisiniz
sen calisiyor musun ,calismiyorsan calismaya baslasan krediler icin ve cikin bi an evvel o evden ne kadar ayip bi kb nin boyle seyler demesi
1 +1 bile olsa cikin cnm

İptal etsin kartını kayboldu diye, bankadan yenisini istesin. Eşyalı 1+1 bir daireye çıkın. Bu ne böyle, sömürülüyorsunuz resmen.

sen calisiyor musun ,calismiyorsan calismaya baslasan krediler icin ve cikin bi an evvel o evden ne kadar ayip bi kb nin boyle seyler demesi
1 +1 bile olsa cikin cnm
Merak ettiğim kart babasındaşsa hadçlık bile vermiyorsa bu krediler nasıl ödeniyor ? Veya krediler kimin babanın mı eşin mi ?

Gunde 3 kere duş almiyorsunuzdur herhalde, neye laf ediyorlar anlamadim, normali her sabah duş almaktir zaten.
Hos yan odada sürekli kulagi bende olan birileri varken birakin sevişmeyi gaz bile çıkaramaz içime patlardım herhalde, tek derdiniz dussa iyi.

Merak ettiğim kart babasındaşsa hadçlık bile vermiyorsa bu krediler nasıl ödeniyor ? Veya krediler kimin babanın mı eşin mi ?
yani ne kredisi bir de dimi ayni evde kaliniyor esya alinmamistir edilmemistir dugun desek en baba dugun taki 50000 desek ne bileyim

Siz kendi paranızla rezil oluyorsunuz gibi bir şey olmuş.
Karikoca tabiki yakınlaşacak.
Ne kadar ayıp yaptıkları.

Maas kartına gelince, sene olmus 2020 teknoloji tavan, kart kullanan mi kaldi, kayip calintidan kapattirip yenisini talep etsin, ya da qr kodla ceksin maaşını, sizin esinizin çözüm üretmeye niyeti yok.
Ben eşin bir göbek bağı olduğunu düşünüyorum ya hanım bize tam demiyor ya da eşi hanıma birşeyleri tam demiyor

esyasiz evde otururum ama oyle kv kp ile oturmam. Tut bi ev gerekirse 2. el bi yatak bi kanepe al durumu toplayana kadar daha huzurlu olur siginti olmaktansa. Calismiyorsan sende bul bi is hersey olur gider bu devirde siginti gibi yasamak nedir

Ben eşin bir göbek bağı olduğunu düşünüyorum ya hanım bize tam demiyor ya da eşi hanıma birşeyleri tam demiyor

Adamin da isine geliyor muhtemelen, cocuk gibi aile evinde yaşamak, yoksa insan esyali minik bir apart tutar yine karisini bu muamaleye maruz birakmaz, kart bahanesine çok güldüm zaten, benim bankamatik kartim bozuk aylardir qr kodla çekiyorum mesela, hadi diyelim okumasi yok adamin online islem bile kulanamiyor, kayiptan kapattirsin aninda gonderiyorlar yeni karti, cocuk olsa aklina gelir bu alternatif.

Bir yere gitmenize de karisiyorlar mi

Ortada cinsellik olmasa bile bi evde kullanılan şampuana kadar laf edilmesi çok çirkin bir davranış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…