• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durumu ben mi abartıyorum? Gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İs arkadaşının ona asildigini söylemesi zaten düpedüz yalan belli yok yerenneden suphelendirsin ki erkekler gizli gizli yapar neden sorun yaşasın amaç kıskandırmak sizde duşmuşsunuz benim eşim 7 kadının içinde çalışıyor hepside birbirinden güzeller napalim şimdi işten mi çıkartalım adami bir insanın içinde varsa her yerde her koşulda yapacağını yapar kimse kimseyi kandıramaz arz talep meselesi

Hemen konuya girmek istiyorum, uzun süreli bir ilişkimiz, beni sevdiğine inandığım bir sevgilim var. Yeni çalışmaya başladığı iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum. Olmadığını söyledi. Hatta defalarca kez sordum ve cevap hep aynıydı. Dün telefonda konuşurken işe ilk başladığında bi kadın olduğunu, kadının ona yürüdüğünü ama benim kıskançlık yapacağımı bildiğinden, tadımızı kaçırmamak için söylemediğini söyledi. Biraz soğuk davrandım ve en sonunda buna kızdığımı söyledim demin. Sanki hiç yalan söylememiş gibi "sana işte bu yüzden hiç birşey anlatmıyorum" , "bunun için mi benden ayrılacaksın?" vs. demeye başladı. Bu şekilde tepki vermek yerine doğru düzgün özür dileyip, tekrar olmayacağını söylemesini beklerken böyle tepki vermesi iyice sinirlerimi bozdu. Haksız mıyım, sizin tepkiniz ne olurdu?
Bu ilişkiden bi cacık olmaz :işsiz: İkiniz de hatalısınız. "Kadın var mı" diye sormanız başlıbaşına saçmalık ve varsa zaten adama hayatı dar edeceğinizin habercisi. O da zaten ilişkiyi sürdürebilmek için yalan söyleyecek kadar basit, sonrasında da "kadın vardı bana yürüdü" diyebilecek kadar pervasız/patavatsız. Özür dileseniz noluuuurrrr dilemeseniz nolur ikiniz de :işsiz:

İs arkadaşının ona asildigini söylemesi zaten düpedüz yalan belli yok yerenneden suphelendirsin ki erkekler gizli gizli yapar neden sorun yaşasın amaç kıskandırmak sizde duşmuşsunuz benim eşim 7 kadının içinde çalışıyor hepside birbirinden güzeller napalim şimdi işten mi çıkartalım adami bir insanın içinde varsa her yerde her koşulda yapacağını yapar kimse kimseyi kandıramaz arz talep meselesi

Bu ilişkiden bi cacık olmaz :işsiz: İkiniz de hatalısınız. "Kadın var mı" diye sormanız başlıbaşına saçmalık ve varsa zaten adama hayatı dar edeceğinizin habercisi. O da zaten ilişkiyi sürdürebilmek için yalan söyleyecek kadar basit, sonrasında da "kadın vardı bana yürüdü" diyebilecek kadar pervasız/patavatsız. Özür dileseniz noluuuurrrr dilemeseniz nolur ikiniz de :işsiz:
kesinlikle bir insan şu bana yürüdü bu bana asıldı diyorsa sevgilisine, kesin yalan. asla inanmam. ki yalan olduğunu da kanıtladım bu zamana dek kendi deneyimlerimde. benim ex de iki kez yaptı bunu. neymiş bir tanesini arkadaşı tanıştırmış, kızla önce zıtlaşmışlar sonra iyi anlaşmışlar kız çok sevmiş bayaaaağı bi yürümüş, görüşelim diye mesaj atmış bilmem ne. bizimki istememişmiş zaten kimseyi istemiyormuş. doğum gününe çağırmış cart curt. diğerinde de en yakın arkadaşının akrabası çok beğenmiş hatta evlenmek istiyormuş, arkadaşı da çok övmüş demiş bak çok düzgün kız, ciddi görüşmek istiyor hem çok güvenilir bilmem ne :KK70: ben sevmeden nasıl evleneyim falan diyor bir de bana. ne tesadüf ki ikisini de anlattığı dönemlerde biz ayrıydık ama yine de konuşuyorduk. kıskandırmak için yaptı çünkü ikisinin de tamamen yalan olduğunu ortaya çıkardım. gerçekten asılan olamaz mı tabii olabilir ama bu neden sevgiliye ya da flörte söylenir ki? bundan daha saçma bişey var mı. ben de bana sahiden asılanları söyleyeyim de gitsin olay çıkarsın başını derde soksun o zaman. neden bunun olmasını ister bir insan?

Kadın hiç sizin bahsettiğiniz gibi bir kadıncağız değil, işten atılma sebebi çalışan erkeklerle kibarca nasıl denir bilmiyorum uygunsuz bi durumda yakalanması. Konuyla benim için pek alakası olmadığından bu detayı vermedim

bunu da o pek dürüst sevgiliniz mi söyledi

yav he he tüm kadınlar da sizin kocişlerinizin sevgililerinizin peşinde
adam hem yalancı hem basit

kesinlikle bir insan şu bana yürüdü bu bana asıldı diyorsa sevgilisine, kesin yalan. asla inanmam. ki yalan olduğunu da kanıtladım bu zamana dek kendi deneyimlerimde. benim ex de iki kez yaptı bunu. neymiş bir tanesini arkadaşı tanıştırmış, kızla önce zıtlaşmışlar sonra iyi anlaşmışlar kız çok sevmiş bayaaaağı bi yürümüş, görüşelim diye mesaj atmış bilmem ne. bizimki istememişmiş zaten kimseyi istemiyormuş. doğum gününe çağırmış cart curt. diğerinde de en yakın arkadaşının akrabası çok beğenmiş hatta evlenmek istiyormuş, arkadaşı da çok övmüş demiş bak çok düzgün kız, ciddi görüşmek istiyor hem çok güvenilir bilmem ne :KK70: ben sevmeden nasıl evleneyim falan diyor bir de bana. ne tesadüf ki ikisini de anlattığı dönemlerde biz ayrıydık ama yine de konuşuyorduk. kıskandırmak için yaptı çünkü ikisinin de tamamen yalan olduğunu ortaya çıkardım. gerçekten asılan olamaz mı tabii olabilir ama bu neden sevgiliye ya da flörte söylenir ki? bundan daha saçma bişey var mı. ben de bana sahiden asılanları söyleyeyim de gitsin olay çıkarsın başını derde soksun o zaman. neden bunun olmasını ister bir insan?
Öfff sizinki de baya salakmış yaaa :D Bu numaralar bayatlamadı mı hala :D Sevmeden nasıl evlenecekmiş :D Sen sevsen de evlenemezsin hödük :D

""Yeni çalışmaya başladığı iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum. ""

Hangi çoğu kadın ya o?
bende eşime hiç mi hiç sormadım mesela :)
L Lesia gerçekten tek erkekli işler yok denilecek kadar azdır
böyle gereksiz bir kıskançlık mı yapıyorsunuz?

siz çalışmıyorsunuz herhalde
çalışsanız tek kadınlı yer mi tercih edeceksiniz?

Hemen konuya girmek istiyorum, uzun süreli bir ilişkimiz, beni sevdiğine inandığım bir sevgilim var. Yeni çalışmaya başladığı iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum. Olmadığını söyledi. Hatta defalarca kez sordum ve cevap hep aynıydı. Dün telefonda konuşurken işe ilk başladığında bi kadın olduğunu, kadının ona yürüdüğünü ama benim kıskançlık yapacağımı bildiğinden, tadımızı kaçırmamak için söylemediğini söyledi. Biraz soğuk davrandım ve en sonunda buna kızdığımı söyledim demin. Sanki hiç yalan söylememiş gibi "sana işte bu yüzden hiç birşey anlatmıyorum" , "bunun için mi benden ayrılacaksın?" vs. demeye başladı. Bu şekilde tepki vermek yerine doğru düzgün özür dileyip, tekrar olmayacağını söylemesini beklerken böyle tepki vermesi iyice sinirlerimi bozdu. Haksız mıyım, sizin tepkiniz ne olurdu?
Çoğu kadın gibi herhangi bir kadın olup olmadığını mı sordunuz 😂 sevgilim öğretmen. Velilerinin çoğu kadın, hasbihal ettiği çoğu öğretmen kadın. Bir kere bile kaç kadın var çabuk say demedim, oldu bir de tasma bağlayıp salmayın adamı. Kadınlar da insandır, kadınsız ortam anca kahve ortamıdır. Bu bir.

İkincisi sevgilinizin yalan söylemesi hoş değil, siz dırdır etmeyin diye söylememiş olması mantıklı. Adam çalışmaya gitse de ona oynaşa gitme muamelesi yapacak gibisiniz. Ama sorun şu ki sevgilinizin açıkça kadın bana yürüyor falan söylemleri mide bulandırıcı. Adam sizin bundan nasıl kavgaya çıkaracağınızı bile bile bunu size söylemişse zaten ayrılmayı istiyordur.

Çalıştığı iş yerinde kadın olup olmadığını defalarca kez sormama rağmen yalan söylemesinden ve üstünden zaman geçtikten sonra anlatmasından dolayı özür dilemesini istiyorum. Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz

Hosuna gitmezmismis bak sen ya allah razi olsun lutfettin sorun etmezdim diyerek. Magarada yasayanlar kadin erkek bir aradaydi bence onlara hakaret etmeyin.

Hosuna gitmezmismis bak sen ya allah razi olsun lutfettin sorun etmezdim diyerek. Magarada yasayanlar kadin erkek bir aradaydi bence onlara hakaret etmeyin.
Çalışan kadınlar kadar kafanıza taş düşsün diyesim var konu sahibi gibilere. Sanki biz çok hayrandık sizin kıllı, ter kokan, konuşmayı bilmeyen, kadın görse ağzının içine düşen sevgililerine, eslerinize . Hoşuma gitmezdi yazmis birde, o zaman sevgiliniz evde beklesin siz gidin çalışın

ahahaha,
bir tek ben soruyormusum is yerinde kadin var mi diye.

kadin var derse de cok sevinirim,
kadinin oldugu yer daha medeni olur cunku.

esim de der, ofiste kadin olunca muhabbetin kalitesi yukseliyor diye :)

Çalışan bir kadınım, erkeğin çok olduğu bir ofiste.
Kadın-Erkek aynı ortamda çalışması ve bu çalışmadan doğacak iş dışı ilişki cinsiyetlerin bir arada olmasından kaynaklanmıyor.
Uzun yıllardır gördüğüm tecrübe ile iki cinsiyetinde huyu ile alakalı bir durum.
Bazıları çok flörtöz bazıları işinde bazıları yeterki kadın olsun bazıları yüzüne bakılmayacak bir adama bile egosu okşansın diye kur yapıyor.
Yani işin sonu yanındaki eşinize sevgilinize bir dönüp bakacaksınız bu adam oltaya gelir mi yoksa namuslu mu.
Bir olay olduğunda karşı tarafı suçlamayın tüm ilişkiler 2 kişilik.

Vallaha çoğu kadın gibi iş yerinde kadın olup olmadığını sordum demişsinde benim aklıma 40 yıl düşünsem gelmez bunu sormak.Askeriye değil ya orası,elbet çalışan kadında vardır.

Ayrıca evet sen haksızsın.Üstüne bir de özür bekliyorsun ama özür dilemesi gereken taraf sensin.
Erkek arkadaşına katılıyorum böyle yaparsan tabiki de sana bir şey anlatamaz.
Çok çocukca hareketler.

Bence siz abartiyorsunuz sonuçta adamın ilgisi yok ve bunu da size soyluo kadının yürüdüğünü bence sakin olun ve ilişkinizi bu şekilde öldürmeyin.

Çalıştığı iş yerinde kadın olup olmadığını defalarca kez sormama rağmen yalan söylemesinden ve üstünden zaman geçtikten sonra anlatmasından dolayı özür dilemesini istiyorum. Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz
O zaman daha çoook beklersin o özürü.
Yalan kötü bir şeydir ama çocuğu yalana teşvik eden sensin.
Söylediği zaman ne senin ne tepki vereceğini görmüş olduk işte.O da bunu bildiğinden dememiş zaten.
Bence şansını çok zorlama.

Çoğu kadının soruyor olması sorduğunuz sorunun herkese göre doğru olduğu anlamına gelmiyor maalesef. Sizi sevdiğine inandığınız sevgilinize neden defalarca orda kadın var mı diye sorduğunuzu da anlamadım. Madem sorun etmeyecektiniz neden kerelerce sordunuz? İnandırıcı gelmedi bana söyleminiz. Sizi haklı bulamadım. Böyle boğmaya devam ederseniz bu ilişki biter yakında. Gerçi iş arkadaşını sevgilisine bana yürüdü diye şikayet eden adam da ayrı bir saçmalık

Son düzenleme:
Kadın hiç sizin bahsettiğiniz gibi bir kadıncağız değil, işten atılma sebebi çalışan erkeklerle kibarca nasıl denir bilmiyorum uygunsuz bi durumda yakalanması. Konuyla benim için pek alakası olmadığından bu detayı vermedim
Sizin gibi kadınlardan nefret ediyorum. B*ku eşinize, nişanlınıza atamıyorsunuz, masum, kendi halinde çalışan kızlarımıza atıyorsunuz. Bıktım sizin zihniyetinizden.
Git barış sevgilin mi, nişanlın mı her neyinse.
"benim kocam yapmaz, kadın onu sıkıştırmış"
"sevgilim yapmaz, kadın ona yürümüş"
"nişanlım yapmaz, zaten kadının uygunsuz bir hayatı vardı"

O iş öyle değil kusura bakma ama. Senin sevgilin kıza yürümüştür, seni kıskandırmak için de kız bana yürüdü demiştir. Sen de kadınlara kolayca çamur atabilecek biri olduğun için, hemen sevgiline inanmışsın. Leş ilişkiniz için kullanmayın şu kızların ismini.

Sevgilinize karşı bi güvensizliğiniz mi var? Sorunuz hiç hoş değil bence, ne demek kadın var mı? Çalışan her kadın sizin erkek arkadaşınızı mı bekliyor gelsinde yürüyelim diye? Bence olayın haklılığından ziyade sizin düşünce yapınızda bi problem var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back