kesinlikle bir insan şu bana yürüdü bu bana asıldı diyorsa sevgilisine, kesin yalan. asla inanmam. ki yalan olduğunu da kanıtladım bu zamana dek kendi deneyimlerimde. benim ex de iki kez yaptı bunu. neymiş bir tanesini arkadaşı tanıştırmış, kızla önce zıtlaşmışlar sonra iyi anlaşmışlar kız çok sevmiş bayaaaağı bi yürümüş, görüşelim diye mesaj atmış bilmem ne. bizimki istememişmiş zaten kimseyi istemiyormuş. doğum gününe çağırmış cart curt. diğerinde de en yakın arkadaşının akrabası çok beğenmiş hatta evlenmek istiyormuş, arkadaşı da çok övmüş demiş bak çok düzgün kız, ciddi görüşmek istiyor hem çok güvenilir bilmem ne
ben sevmeden nasıl evleneyim falan diyor bir de bana. ne tesadüf ki ikisini de anlattığı dönemlerde biz ayrıydık ama yine de konuşuyorduk. kıskandırmak için yaptı çünkü ikisinin de tamamen yalan olduğunu ortaya çıkardım. gerçekten asılan olamaz mı tabii olabilir ama bu neden sevgiliye ya da flörte söylenir ki? bundan daha saçma bişey var mı. ben de bana sahiden asılanları söyleyeyim de gitsin olay çıkarsın başını derde soksun o zaman. neden bunun olmasını ister bir insan?