• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durumu ben mi abartıyorum? Gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalışan bir kadınım, erkeğin çok olduğu bir ofiste.
Kadın-Erkek aynı ortamda çalışması ve bu çalışmadan doğacak iş dışı ilişki cinsiyetlerin bir arada olmasından kaynaklanmıyor.
Uzun yıllardır gördüğüm tecrübe ile iki cinsiyetinde huyu ile alakalı bir durum.
Bazıları çok flörtöz bazıları işinde bazıları yeterki kadın olsun bazıları yüzüne bakılmayacak bir adama bile egosu okşansın diye kur yapıyor.
Yani işin sonu yanındaki eşinize sevgilinize bir dönüp bakacaksınız bu adam oltaya gelir mi yoksa namuslu mu.
Bir olay olduğunda karşı tarafı suçlamayın tüm ilişkiler 2 kişilik.
Yok zaten öyle biri değilim. Herhangi bir durumda sevgilimi haşlarım. Sanırım yalan söyleme sebebi de biraz fazla üstelemem. Teşekkür ederim

tamam ablacım daha çok küçükmüşsün sen :)
bunlar senin deli çağların
kaleci var gol atmayalım mı falan çok değişik kafalar
sen bir erkeği seviyorsan ve güveniyorsan o da seni seviyor ve sana güveniyorsa tek önemli şey budur
tabi ki insanız kıskanabiliriz ama o böyle birşey değil
Benden yaşça büyüksünüz, inanın ben de şuan kötü hissettim. Çünkü gerçekten karşımdaki kadına değil, sevgilime bakarım. Durum biraz şey gibi oldu, hani yemek tarifi verirken, yemeği kendiniz bildiğiniz için bazı detayları vermezsini ve ilk kez yapacak kişi bilmediğinden bir türlü yapamaz. Ben gerekli detayları vermediğimden çok yanlış anlaşıldım. Kıskançlık meselesini de halletmem gerekiyor sanırım, çocuğun gözünü korkutmuşum biraz😛 Teşekkür ederim.

Dümdüz saçmalıyorsunuz, kadın olmayan işyeri istiyorsanız adam inşaatta kalas taşısın🤦‍♀️ Dünya sizin etrafınızda dönmüyor ayrıca siz işe gitmiyor musunuz, takım arkadaşınızın eşi sizin için bu da biraz yollu sankim çalışmasın işi bıraksın dese işi bırakacak mısınız? Leş gibi bir bakış açısı, tüm dünya kadın istihdamını ilerletmek için çalışıyor, siz diğer kadınları aşağı çekmek derdindesiniz🤦‍♀️ Sevgilinizin de IQsu max 10 bana sorarsanız

Dümdüz saçmalıyorsunuz, kadın olmayan işyeri istiyorsanız adam inşaatta kalas taşısın🤦‍♀️ Dünya sizin etrafınızda dönmüyor ayrıca siz işe gitmiyor musunuz, takım arkadaşınızın eşi sizin için bu da biraz yollu sankim çalışmasın işi bıraksın dese işi bırakacak mısınız? Leş gibi bir bakış açısı, tüm dünya kadın istihdamını ilerletmek için çalışıyor, siz diğer kadınları aşağı çekmek derdindesiniz🤦‍♀️ Sevgilinizin de IQsu max 10 bana sorarsanız
Kadın olmayan iş yeri istemiyorum. Kadınların çalışması, kendi ayakları üzerinde durması mükemmel birşey. Sizlerin bu tepkilerini de anlıyorum aslında kadına kadın bile düşmanlık yapabiliyor ve beni de öyle sanıyorsunuz. Daha önce de çalıştığı bir iş yeriydi. Ofis ortamı vs. değil. Aşçı sevgilim ve calışanları da biliyorum. Ben bizim yaşlarımızda bir kız olup olmadıgını sordum, evet kıskanır ve o anın kıskançlıgıyla samimi olmak gerekirse sevgilime kızardım ve bu çok yanlış biliyorum. Benim sorunum bana yalan söylemiş olmasıydı.

Benim anlamadığım is yerinde kadin olup olmadığını neden defalarca sordunuz . Bu kadar önemli bir ayrıntı mi? Cok tuhaf geliyor kulağa size defalarca is yerinde çalışan erkek var mi diye sorulsa nasil hissederseniz? Ben buna takildim.

Benim anlamadığım is yerinde kadin olup olmadığını neden defalarca sordunuz . Bu kadar önemli bir ayrıntı mi? Cok tuhaf geliyor kulağa size defalarca is yerinde çalışan erkek var mi diye sorulsa nasil hissederseniz? Ben buna takildim.
Yakın arkadaşımın sevgilisi iş yerindeki bi kadınla arkadaşımı aldattı. Ben de merak ettim ve sordum. Mutfakta çalışıyorlar ve illaki kadın vardır diye düşündüm yok dedikçe mantıklı gelmedi. Ve haklıymışım da varmış ama bana söylememiş. Burda bahsedildiği gibi biri olsam yasadığımız şehirde çok bilindik bir mekan, gider kendim bakarım. 4 yıllık ilişki de ilk kez bu şekilde bir yalan yakalamanın soku var üstümde.

Yakın arkadaşımın sevgilisi iş yerindeki bi kadınla arkadaşımı aldattı. Ben de merak ettim ve sordum. Mutfakta çalışıyorlar ve illaki kadın vardır diye düşündüm yok dedikçe mantıklı gelmedi. Ve haklıymışım da varmış ama bana söylememiş. Burda bahsedildiği gibi biri olsam yasadığımız şehirde çok bilindik bir mekan, gider kendim bakarım. 4 yıllık ilişki de ilk kez bu şekilde bir yalan yakalamanın soku var üstümde.

Çocuklarda bile baski yapinca yalan söyler. Büyüklerde aynisidir. Aldatilmak kötü ama bu stresle yaşanmaz aldaltmak gibi karaktersiz bir eylemi yapacak insan her şekilde yapar. Yalan amasi ne olursa olsun güven sarsıcı bisey

Çocuklarda bile baski yapinca yalan söyler. Büyüklerde aynisidir. Aldatilmak kötü ama bu stresle yaşanmaz aldaltmak gibi karaktersiz bir eylemi yapacak insan her şekilde yapar. Yalan amasi ne olursa olsun güven sarsıcı bisey
Tam şuan kahvelerimizi aldık, annemle bu konuyu konuşuyoruz. Senin dırdırından korkmuştur çocuk, her iş yerinde illaki kadın da, erkekte olur vs. diyerek nasihatler verdi. Benim ki biraz saçma bir kıskançlık ve çocuğu da korkutmuşum. Ama şimdi hemen affetsem yalan söylemesini alttan alıyorum diye düşünmesinden korkuyorum

Bu konuda çeken biri olarak söylüyorum 40 yaşındaki kadınlar bile 20-22 yaşındaki kızlardan eşlerini kıskanıyor ve en ufak hareketinizde siz hatalı oluyorsunuz. Bu yaptığınız karşınızdakini tanımadan linçlemek. Gercekten hiç samimi bir ortam değilmiş.
Samimi ortam vaadi nerede yazıyor

siz de söylemişsiniz olay çıkarma potansiyeli yüksek biriyim ve kıskancım diye. benzer şekildeki bir erkekle beraberdim, olay çıkaracak diye hiçbir şeyimi paylaşmaz olmuştum. ben özür dilenecek bir durum görmüyorum açıkçası. bundan ders almasını istiyorum falan demişsiniz ama çok yanlış düşünüyorsunuz.

O kadın gerçekten size anlatılan gibi biri miydi? Ve işten atıldığından nasıl eminsiniz?
He bunları aksettiren sevgilinizse pek de güvenilir bir kaynak değil gibi.
Malum sizin kafalar biraz farklı çalışıyor 🙄

Yıllar önce yanımda çalışan bir erkek eleman evlendi. Karısı galiba sizin zihniyetteydi ki adamcağız 80 kişilik fabrikada olduğum katta hiç kadın yok diyerek geçiştirmiş kadının ahiret sorularını. 😁
Onunla aynı işi yapan ben bir üst kattaymışım sözde. Haremlik selamlık çalışıyoruz sanki. 😂
Bana da bunu kendi söyledi adamcağız dert yanarak 😂

Şimdiye kadar hiç bir erkeğe asılmışlığım, yürümüşlüğüm de olmamıştır yani 😂

Ben de kadın her aradığında özellikle ses etmezdim durumlarını bildiğim için.
Bir gün yanımda biri varken onunla konuşurken bu çift de telefonda görüşüyormuş. Kadının telefondan sesini duydum kadın mı var orada diye 😂
Sanki işyerinde çalışmıyoruz da gece kulübünde içiyoruz 😂😂

Yok yahu her kadın hayatındaki insanın iş yerinde kadın olup olmadığını sormaz. Olmaması için ya inşaatlarda ya da maden de ya da en az kadının olduğu yer askeriyede çalışması gerekir.Bu güven duygunuzun olmadığını gösterir. İnsanlara güvenin yanlış yaptıklarında yol verin.

Çalıştığı iş yerinde kadın olup olmadığını defalarca kez sormama rağmen yalan söylemesinden ve üstünden zaman geçtikten sonra anlatmasından dolayı özür dilemesini istiyorum. Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz
Çok güldüm ya neden defalarca kez soruyorsunuz? Belki bugün bir kadın ise başlamıştır diye mi:KK70:
Ee deseydi 5 kadın var. Yaş, tip, medeni durum, boy vs mi soracaktiniz tek tek?
Belki soyisim de sorar şöyle bir stalklardiniz. Aldım o enerjiyi sizden.
Cidden var dese ne yapacaktiniz

O kadın gerçekten size anlatılan gibi biri miydi? Ve işten atıldığından nasıl eminsiniz?
He bunları aksettiren sevgilinizse pek de güvenilir bir kaynak değil gibi.
Malum sizin kafalar biraz farklı çalışıyor 🙄

Yıllar önce yanımda çalışan bir erkek eleman evlendi. Karısı galiba sizin zihniyetteydi ki adamcağız 80 kişilik fabrikada olduğum katta hiç kadın yok diyerek geçiştirmiş kadının ahiret sorularını. 😁
Onunla aynı işi yapan ben bir üst kattaymışım sözde. Haremlik selamlık çalışıyoruz sanki. 😂
Bana da bunu kendi söyledi adamcağız dert yanarak 😂

Şimdiye kadar hiç bir erkeğe asılmışlığım, yürümüşlüğüm de olmamıştır yani 😂

Ben de kadın her aradığında özellikle ses etmezdim durumlarını bildiğim için.
Bir gün yanımda biri varken onunla konuşurken bu çift de telefonda görüşüyormuş. Kadının telefondan sesini duydum kadın mı var orada diye 😂
Sanki işyerinde çalışmıyoruz da gece kulübünde içiyoruz 😂😂
Bana şuan yalan söylüyorsa zaten bunu çok basit bir şekilde öğrenebilirim. Gider bakarım, orda çalışan ablaları, diğer iş arkadaşlarını tanıyorum. Dayısının mekanı ve daha önce de ihtiyaç olduğu dönemlerde çalıştığından biliyorum. Güvendiğimden ve sizlerin düşündüğünüz gibi bir manyak olmadığından gidip bakmadım. Yani benim gidemeyeceğim bir yer değil. Şuan güvenimi de kaybettiğinden, emin olmak için bir ara gideceğim bakalım.

Hiiiç sanmıyorum zaten böyle bir şüphem olsa bu anlamda sorarım😂 Size bilemiyorum ama kıskanç bi kadın sorar. Şimdi hepiniz burda dünyanın en medeni kadınları kesilmişsiniz ama kendinden daha güzel bir kadın ortama girince bile yüz ifadesi değişen, kocasını kıskanan tonla kadın tanıyorum.
Sevgiliniz kadın görünce azıyor herhalde 🤔 dışarıda da bissürü kadın var. Sokağa da çıkmasın bence 🤔

Çok güldüm ya neden defalarca kez soruyorsunuz? Belki bugün bir kadın ise başlamıştır diye mi:KK70:
Ee deseydi 5 kadın var. Yaş, tip, medeni durum, boy vs mi soracaktiniz tek tek?
Belki soyisim de sorar şöyle bir stalklardiniz. Aldım o enerjiyi sizden.
Cidden var dese ne yapacaktiniz
Hadi diyelim 3-5 kadın var, adamı işten mi çıkarttıracaksın konu sahibi L Lesia

Sevgilimden en ufak şüphem olsa terk ederim. Şurda gördüğüm saçmalıklara bak ya. Samimi bir ortam olduğunu düşünüp fazla önemsememiştim sorarken. O bahsettiğiniz kadınlardan değilim "Kemalim yapmaz!" manyaklarından hiç bir zaman da olmadım. Fakat benim fark ettiyseniz sorunum kadın değil. Bu konuda sevgilime güveniyorum öyle bir tip değil yaparsa poposuna tekmeyi yer. Sorunum BANA YALAN SÖYLENMİŞ OLMASIYDI onuda hallettim.
Ya he he inandık, adamı o kadar bunaltırsan tabi ki yalan söyler😂

bakın hala güvenimi kaybettiği için gidip bakacağım diyorsunuz, yani yanlışınızı sürdürmek için ısrar ediyorsunuz. gidip bakmanız gibi bir durum sevgilinizin size bu konudaki gibi değil ama gerçek manada yalanlar söylemesine sebep olacak ileride ya da sizinle olumlu, olumsuz her türlü paylaşımını azaltacak. bunları göze alıyorsanız buyrun gidin tabii ama ilişkiniz böyle sürmez bunu iyice düşünün.

Köy kahvesi ve maden ocağı çalışanlarını tercih etmenizi öneririm. Köy kahveleri nde bazen kadın çalışan oluyor gerçi ama 19. yy dan beri maden ocaklarına kadin çalışan alınmıyor . ( Madenlerde çok fazla kadın kaybı yaşandığı için) bu sektörler dışında maalesef! her yerde sizi rahatsız edecek kadar onurlu ve kadın olan çalışanlarla karşılaşırsınız :işsiz:
İnşaatta çalışsın bence adam, günlük olarak, patron bazen parasını vermez ama olsun ya sonuçta konu sahibi evlenince "açız ama en azından eşimin yanında, yöresinde kadın yok, çok şükür ya Rabbi!"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back