- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi NothingLastsForever
-
Insan bazen wn yakinindakileri dahi taniyamazken netten tanidigi biri
Inan organ maftasi katil vs benim icin ikinci sırada geldi Allah muhafaza ya kadin taciri falan olsaydi omurluk iskence ve esaret
Tamam karamsar bir insanim gereksiz evhamlarim var ama bu konu bana hicte oyle taktir edilecek bir mesele gibi gelmedi
Benim özgürlükten anladığım şey, bir başka birinin nazarına, insafına, sunduğu imkanlara bağlı olmamaktır.
Kocandan dayak ye onun insafına kal, baban seni kısıtlasın onun insafına kal, tanımadığın bir adamla yaşa onun insafına kal teması zaten bana taban tabana zıt. Bunu anlamayacak ne var ya hu? Sadece kendini koru, başkasına koşulsuzca teslim etme dedim yani. Bunu deyince umut mu söndürmüş oldum nedir? Öyleyse buluttan nem kapıyorsunuz demektir.
Eki Görüntüle 1807308 Eki Görüntüle 1807309 Eki Görüntüle 1807310 Eki Görüntüle 1807311 Eki Görüntüle 1807312 Eki Görüntüle 1807313 Eki Görüntüle 1807314 Eki Görüntüle 1807315
kucağımdan inmeyen güzelin adı izmir.. sokağa terkedilmişti.. siyah N**** (Siyahi).. bebekken yolda bulduk.. diğeri buse o geçtiğimiz kara kışta bize sığındı.. köpeğimiz gece, şarapcıların elinden kalça kemiği çıkmış bi şekilde kurtarildi ameliyat oldu.. hiç yerinde durmuyor :)
şimdi gelelim yarını düşünmemi ısrarla söyleyen arkadaşlarıma.. ben iyi bir insanım.. hep böyle olucam.. yarını düşünmeden..
Sırf mutlu olduğu için hiç tanımadığınız birine bu derece nefret kusmanız genelgeçer bir "ben mutsuzsam kimse mutlu olamaz,yok öyle bir dünya" kafasıdır..Sizin bu nefretiniz aslında o "dul" ama mutlu olmaya cesaret edemeyen ve 9 yaşında erkek çocuğunu mutsuzluk içinde büyüten kadına..kininizi yanlış yerden çıkarmaya kalkmayın zira psikolojiniz aşırı bozuk hemen bir uzman desteği alın
Yalnız varya konu sen değilsin burda gülesim geldi senin hayatını okurken okuduğum hikayelere benzettim ve gerçekten hayatında demek ki böyle ilerlicekmiş ve bi takım cesaretlerden geçmiş bu. Burda konuşulan bazı daha tam kendi ayakları üzerinde duramıcak kızlarımızın örnek almamasına uğraşmak gerçekten kimse size kötü demiyorr kii en azından ben demiyorum mesela.BEN KİMSEYE GEL BENİ TAKDİR ET,ÖRNEK AL DEMEDİM.. BEN KİMSEYE SENDE EVDEN KAÇ DIŞARDA ÖZGÜRLÜK VAR DEMEDİM.. BEN KİMSEYE TANIMADIĞIN ADAMIN EVİNE GİT YERLEŞ DEMEDİM..
HER YAZILANIN ARKASINDAN GİDECEKSENİZ EĞER YANLIŞ YERDESİNİZ..BEN SADECE SEVGİNİN HERŞEYİ DEĞİŞTİREBİLECEĞİNİ SÖYLEDİM.. BEN EVDEN KAÇMADIM BEN YAŞAMA ÖZGÜRLÜĞÜMÜ GERİ ALDIM.. BEN BİR ADAMI SEVDİM.. BELKİ YILLARCA HAYALİNİ KURDUĞUM GÜZELLİKLERİ BANA GÖSTERECEK BİR ADAMI.. NOLDU BİLİYO MUSUN.... OLDU.. HEPSİ GERÇEK OLDU.. BENİM EMEĞİM BENİM YÜREĞİM BENİM CESARETİM BENİ BUGÜNE GETİRDİ.. VE BEN BUGUN SEVGİLİMLE YİNE GİDİP ÇİMLERE UZANIP MİLYONLARCA KEZ ŞÜKREDİCEM..VE SİZ MUCİZELERİ GÖRMEK YERİNE KARAMSARLIK KÖTÜMSERLİK İÇİNDE KENDİNİZE YENİ DERTLER EDİNECEKSİNİZ..
SEVGİYLE KALMAYI BAŞARIN..
Organ mafyası katil 2. sırada demek ne demek ki?
KATİL dedim farkındaysanız!
Benim için en kötüsüdür.
Yani herifte potansiyel var.
Saçma sapan bir nedenden konu sahibini bile vurabilir.
Neyse konu sahibini daha fazla tedirgin etmek değil amacım.
Ben çok fazla karamsarım bu konularda ne yazık ki
Güzel yerden girdin konu biraz dağılsınEvlilik var mı aklınızda?
O kadar pembiş bakıyorki merak ettim gerçekten. Tanımadığın adamın evine yerleş, ve bunu olağan karşılayan bi adam.aşık ol, hayat süper güzel aşıkız. Acaba bu kadar yolundayken herşey evlilik muhabbeti geçiyor mu aralarında. Yani adam bu kadar çok seviyorsa kadın bu kadar çok seviyorsa neden hayatlarını birleştirmesinler? Zaten birlikte yaşıyolar.Güzel yerden girdin konu biraz dağılsın
Bu çok aşık sevgi veren adam ne düşünüyo acaba ben okurken bi ara doğum gününde evlilik teklifi aldı falan sandım. Adam için bu kız zaten nimet 3günde çıksın gelsin evine yerleşsin yiyin için gezin tozun oh. Aşk bu değil ki, sevmek daha derin şeyler barındırır içindeYalnız konu sahibi evlilik düşünmüyoruz derse verip veriştiren daha çok olcak gibi en sonunda konu finiş
Zamanla belli olur herşey işte ki birde herkes aynı hayatı istemiyor ki kimisne gmre doğru gelen şimdi mutluyuz evlilikte nasip olursa olur diye düşünüyor dopru birdir evet ama bazende ne desen insanlar bu benim doğrum dedimi daha napabiliriz ki bi kere dersin iki kere dersin 3.ye anlamıyorsa daha elinden bişey gelmez herkesin hayat seçimi kendine... Keşke herkes en doğruyu yapabilse ama olmayacaksa kim ne dese olmuyoooorBu çok aşık sevgi veren adam ne düşünüyo acaba ben okurken bi ara doğum gününde evlilik teklifi aldı falan sandım. Adam için bu kız zaten nimet 3günde çıksın gelsin evine yerleşsin yiyin için gezin tozun oh. Aşk bu değil ki, sevmek daha derin şeyler barındırır içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?