How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dur bir de ben anlatayım

Bütün yorumları okudum konu sahibi mutlulugun insallah hep böyle devam eder
Ama bu hayatta ne olursa olsun kendinden baskasına güvenme egitimini tamamla
Burada senin basardıgın bir sey yok, henüz yolun basındasın
Sadece sansın yaver gitmis ve cesaretin varmıs
Her seyi basardım havasına kapılıp yanlıslara sürüklenme, mantıgını kaybetme
Senin bu yaptıklarını ben yapmazdım köprüyü gecene kadar ayıya dayı derdim
Üniversitemi kazanır, giderdim, bir daha da ailemin bana karısmasına izin vermezdim..
Ve evet sevgi her seyin üstesinden gelir, buna inanıyorum, umarım secimlerinde yanılmazsın:KK66:

Kaçmak doğru değil ailenizde itmiş gerçi ama yinede doğru değil. Bu arada sizingibi şanslı olmayabilirler diğerleri .. peki ya sonran??

öncelikle toplum olarak "örnek alma sendromu"nu aşamadık bir türlü.. yani Nobel ödülüne aday olanlar örnek alınmaz genelde ama ne zaman böyle bir konu olur milletin örnek alası tutar :) endişe etmeyin, örnek alıp aynı yolda gidecek olanlar bunu okumasa da yaparlar zaten, içten gelen bir şeydir bu..

Bu arada kızı ne gömmüşsünüz yahu.. evet yağmurdan kaçarken doluya da tutulabilirdi, keza tutulanlar da var ama o tutulmamış.. bundan sonrası için hangimizin garantisi var ki? hepimizin başına gelebilecek olay bu kızın da başına gelebilir sonuçta.. okuyor, belki ileride kendi işini kurar, hayatını yaşar gider.. bir tutturmuşsunuz insanlığa faydalı olmak diye sanırsın bütün forum bir keşfe imza attı da biz bilmiyoruz :)

bende size tanıdığım bir olayı anlatayım madem.. inşallah tanıdık çıkmaz.. 5 sene çıkan, ailelerin tanıştığı, birbirini deli gibi seven bir çift 5 senenin sonunda nişanlandı 6 senenin sonunda evlendi.. ardından haftalar geçti kızdan ses yok.. neyse sonunda çocuk psikopat çıktı, evde ayinler yaparak kızı adım adım kesmiş.. 2. ayın sonunda kızı zor kurtardılar evden.. özetle hayat bir risk zaten, tanısanız da tanımasanız da..

ha ben böyle yapar mıyım? hayır.. ben böyle yapmak yerine bir vize alır yurt dışına yerleşir yaşantımı orada kurardım.. bu da benim riskim olurdu sanırım :)

Saçma zaten ya, bide öyle bi yazmışki, yani kusura bakmasın kimse ama çok cahilce hareketler. Takdir edenler neyi takdir etmiş bu kadar ben anlayamadım. Süslü anlatımın gazı heralde.
Aynen bende takdir edilecek bi aşk göremedim. Tam tersi çok yanlış geldi baştan sona.

Sanırım ilk defa böyle sert bir yorum yapicam belkide banlanirim ama su varki oncelikle sadece kafanin icinde kurmus oldugun dusunceler diye dusundum yok degilde eger gercek ise basliyayim yorumu yapmaya

Bana sorarsaniz hayat oyle yok ISSIZ ADAM YOK İNCİR REÇELI modunda ilerlemez af buyur ama sadece gezeyim tozayim yiyeyim içeyim seviseyim modunda yasamak icin gonderilmedik dunyaya hangi dinden hangi mezheptensin degil derdim istersen inançsız ol ama İŞE YARAMAZ BI VARLIK OLMA

Yok ailemden cektim bunalrti bilmem ne ben burda babamdan cektiklerimi yazmaya kalksam destan olur ki bi o kadar ailelerinden ceken insanlar var

Hala ergen kafasinda oldugunu dusunuyorum akli basinda biri olsan kalkip bunlari marifet gibi yazacagina kendime insanliga nasil faydalu olurumun derdinde olurdun

Bizde sevdik bizde asik olduk insan kalbinin her istedigini yapsa sadece kendi derdinde olsa ooo o zaman Allah muhafaza ben bir jadini dul dokuz yasibda bir erkek cocugunu babasiz bırakmistim

Biz bu dunyaya sadece kendimizi mutlu edelim diye gobderilmedik
Yok valizini almisin sirtinada yok cilek receli yok papatya yok bilmem ne hangi dunyada yasiyosun sen

Oldu bende alaydim valizimi sirtıma sırf babamin yaptiklari yuzunden koca bir ailenin basini onune egseydim sadece kendimi dusunseydim
Kusura bakma ana hangi utopik dunyada yasiyorsun sen
Bu neyin dünyası bende anlamadım, seni yorumdan ötürü tebrik ediyorum
:KK9::KK9::KK9:

Yorumlardan dolayı kınandim ayni cografyada yasayan insanlarin goruslerinin cok degismis oldugunu gordum ama dogru yada yanlis benimde dusuncelerim bu yonde
Maalesef canım bu zihniyetler diyorum ya neyin dünyasında yaşıyorlar anlamıyorum bu rahatlık bizim ülkemizde hiç bir zaman olmadı olmasında bana ters, ancak bide marifetmiş gibi yazıp kötü örnek olunması anlaşılır gibi değil çok ilginç!!

Evet hayat güzelliklerle dolu. Bu demek değil ki herkes güzelliklerle karşılaşıyor. Bu sitede üye olup aşkı için yapmayacağı şey olmayan lise çağında genç kızlar var. Siz bu yazdıklarınızla onlara sanki hayatta hiçbir tehlike yokmuş herşey güllük gülistanlıkmış gibi hayat tecrübelerinizden bahsediyorsunuz. Sizin başınıza bişey gelmemiş olması bu yaptıklarınızı tehlikesiz yapmaz. Ayrıca KK üyelerinede pes diyorm.yazılanlardaki değişim hayret verici:KK17:
BEFORE
- 2 gün önce tanıştığım birinin evine taşınmayı düşünüyorm ne diyorsunuz kızlar?
-delimisin sen taşında gör gününü..:KK62:

AFTER
+ 2 gün önce tanıştığım birinin evine taşındım. Çok mutluyum, aşığım, sabah yürüyüşleri, papatyalar...
+ Çok cesursun çok güçlüsün. Alkışşşş Alkışşş:KK9:

Evet hayat güzelliklerle dolu. Bu demek değil ki herkes güzelliklerle karşılaşıyor. Bu sitede üye olup aşkı için yapmayacağı şey olmayan lise çağında genç kızlar var. Siz bu yazdıklarınızla onlara sanki hayatta hiçbir tehlike yokmuş herşey güllük gülistanlıkmış gibi hayat tecrübelerinizden bahsediyorsunuz. Sizin başınıza bişey gelmemiş olması bu yaptıklarınızı tehlikesiz yapmaz. Ayrıca KK üyelerinede pes diyorm.yazılanlardaki değişim hayret verici:KK17:
BEFORE
- 2 gün önce tanıştığım birinin evine taşınmayı düşünüyorm ne diyorsunuz kızlar?
-delimisin sen taşında gör gününü..:KK62:

AFTER
+ 2 gün önce tanıştığım birinin evine taşındım. Çok mutluyum, aşığım, sabah yürüyüşleri, papatyalar...
+ Çok cesursun çok güçlüsün. Alkışşşş Alkışşş:KK9:

Aman sabahlar olmasin cagdasligi doruklarinda yasayan bi ulke olduk tamda filmlerdeki gibi

şu işlerde cesur olduğumuz kadar bilimde cesur olsaydık atomu parçalayıp Eistain'nin eline vermiştik

+1.

Hani diyorlar ya erkekler kadınlara özgürlüğü empoze ederek kendileri kadınlara ulaşmakta daha özgür oldular, o hesap.

Böyle hikayelerden en karlı çıkan kesim yine erkekler.

Yeterince şanslıysa kadın da mutlu olabiliyor işte.

Back