• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dur bir de ben anlatayım

Bak aklıma ne geldi benim arkadaşımda internetten tanıştı bi günde mi iki gündemi ne istabula yanına kaçtı şimdi evliler ve kızın aileside yanında kimse sen kaçtın man.ak mısın demedi. Ve şuan 6 aylık oğlu var bu kız bide kapalı aile hayatından bıkıp kaçmıştı eğer gönlünde iyiysen rabbim bi şekilde seni koruyor buda var. Yoksa benim arkadaşımda kim bilir nerelere düşerdi kim bilirdi demi

Burada verdiğimiz çok masum bir "sağlam durun, riske girmeyin ki kimse siza zarar veremesin" mesajını hemcinslerimizin evde oturup dayak yiyerek kendilerini ezdirmeleri isteğimiz olarak yorumlayıp sonra bize karamsar denmesi kadar garip hayat.

Az evvel ironi demiştik değil mi :KK14:

Benden alıntı yapmasanızda bana laf attığınız için cevap veriyorum.

Mesajınız ne o zaman? Böyle bir konu da, konu dayak yiyen, çocukluğundan beri aile sevgisi görmeyen, mutsuz bir kız iken ve en son kaçmasam babam öldürecekti diyen bir kız iken, gelip habire olumsuz insan hayat örneği verirken o göremediğimiz evrensel mesajınız ne? Lütfen özetleyin de bilelim.

Risk ne ya, size göre risk ne? Risk anlayışınız ne sizin, herkes riski sizin açınızdan mı yorumlamak durumunda. O kız için kaçmak değil, kalmak risk.

Kızın konusu bu, yapacak bişey yok, sizin istediğiniz gibi yaşamak zorunda değil kimse, kimseye şu risk bu riski öğretmek, dikte etmek size düşmez.

2 saattir bal gibi siz ve bazıları kadınlara kaderinize boyun eğin, oturun otruduğunuz yerde, kaçmak ne, kadın kısmı kaçarsa başına neler gelir mesajı verip sonra laa biz bunu demedik ne demek.

Yani konu aile sevgisizliğinden kaçıp, bir liman olarak sevgisine sığınan, ayakta durabilmiş, hayatını kendi hayali yönünde ilerletmiş bir kız, konu bu yani, konu bu iken sizin mesaj nasıl farklı olabiliyor?

Sanki dünyanın en doğru, net mesajını veriyorsunuz.

Sen yine sanşlıymıssın şimdiki nesil biz kaçsak müge anlı bulur diyo o kadar umutsuz :D ayy uzun zamandır roman okumuyorum ne canım çekti yahu keşke daha uzun yazsaydın da okusaydım dedim ilk iş roman alıp okumak olacak :)

Hayatımızda aldığımız her kararda biraz risk yokmudur?2 yıl 3 yıl flört edip evlenmeye karar verenler,çok çok iyi tanıdığını söyleyenler aynı çatı altında yaşamaya başlayınca "aslında hiç te tanıdığım gibi değilmiş onun bu yönünü bilmiyordum"demiyor mu?Hepimizin evlilikleri dört dörtlük mu?Hadı tanıdığınız gibi çıktı insanlar değişmiyor mu?
Konu sahibini takdir ettim.Cesur yürekli insanları severim.Denedi ve şu an mutlu..Bundan sonra ne olur kimse bilemez.Bizde kendi durumumuzu bilmiyoruz.Hayat düz bir çizgi değil ki..Dünyaya hayata insanlara güven duymak sevgiyle bakmak umutlu olmak bir insan için çok büyük bir erdemdir.cesur olmak,risk almayı bilmekte oyke..
Konu sahibi bir sırt çantası ile yola çıkıp mutluluğu yakaladı. Buna cesaret etti.yarın mutsuz olursa tekrar yola çıkıp risk almayı,denemeyi,yeni bir adım atmayı başarabilecek bir güce ve cesarete sahip. Emin olun böyle insanlar başarılı olur.çünkü başkalarından çok kendine güveniyor.

Yaaaa NothingLastsForever NothingLastsForever bence rica et konunu kapattır, sen millete umut olayım diye açtın konuyu millet seni yargılamaya başladı.

Kafalara baksana ya, pırıl pırıl, herkes dört dörtlük, harika yaşıyor, her adımları akıllı mantıklı, gelmişler burada bir kaç paragrafla insan yaftalıyorlar.

Siz nereden biliyorsunuz kim ne yaşıyor be? Ne fikriniz var acaba da oturduğunuz yerden insanları suçlayarak konuşuyorsunuz. Çoğunuzun konusuna baksak bi dolu saçmalık, gelmiş birilerine umut olmaya çalışan birini gömüyorsunuz.

Cidden trajikomik bu türk insanları, adam yargılamak, küçümsemek, aşağı çekmek, karamsarlığa itmek, her yol var. Kocasıyla ufak sorunu olana kaç kurtul, hayat kur derler, baba dayağından kaçan mutlu olan kadına neden kaçtın derler. Nasıl mutlu edebiliriz sizi acaba? Nasıl yaşarsak değer yargılarınız zedelenmez?????

Ne biçim bir halk olduk biz böyle. Şuraya konu açsan olmadı sevgilimle ayrıldık, adam tacizci çıktı delice sevinecekler.

Ben de gidip sevgilimle aynı evde yaşamam, evden kaçmam ama en azından empati yapabiliyorum ve ben yapmasamda zorunda olmuş olup yapana çıkar yol buymuş diyip, sevincine ortak olabiliyorum.

Benden alıntı yapmasanızda bana laf attığınız için cevap veriyorum.

Mesajınız ne o zaman? Böyle bir konu da, konu dayak yiyen, çocukluğundan beri aile sevgisi görmeyen, mutsuz bir kız iken ve en son kaçmasam babam öldürecekti diyen bir kız iken, gelip habire olumsuz insan hayat örneği verirken o göremediğimiz evrensel mesajınız ne? Lütfen özetleyin de bilelim.

Risk ne ya, size göre risk ne? Risk anlayışınız ne sizin, herkes riski sizin açınızdan mı yorumlamak durumunda. O kız için kaçmak değil, kalmak risk.

Kızın konusu bu, yapacak bişey yok, sizin istediğiniz gibi yaşamak zorunda değil kimse, kimseye şu risk bu riski öğretmek, dikte etmek size düşmez.

2 saattir bal gibi siz ve bazıları kadınlara kaderinize boyun eğin, oturun otruduğunuz yerde, kaçmak ne, kadın kısmı kaçarsa başına neler gelir mesajı verip sonra laa biz bunu demedik ne demek.

Yani konu aile sevgisizliğinden kaçıp, bir liman olarak sevgisine sığınan, ayakta durabilmiş, hayatını kendi hayali yönünde ilerletmiş bir kız, konu bu yani, konu bu iken sizin mesaj nasıl farklı olabiliyor?

Sanki dünyanın en doğru, net mesajını veriyorsunuz.

Mesajlarımı alıntılamadan evvel birkaç kez okumanızı tavsiye etmiş, anlamamızı sizin yetersizliğiniz olarak değil de kendi detaylandırmam olarak ifade etmiştim.

Şimdi daha açık, daha detaylı yazayım.

Hiçbir mesajımızda ben ya da benimle hemfikir olanlar konu sahibine ya da o durumda olanlara "otur evinde dayak ye" demedik hatta bunu böyle yorumladığınız için birkaç kez okumanızı tavsiye ettim çünkü yazılanlardan bunu anlamak için metni başka bir dilden yanlış çevirmeniz gerekiyordu.

Yaşadığınız hayata boyun eğmemenin tek yolu riskli seçimler yapmak değildir, mesela biri polise gidilmesini önermiş, bakın bu da bir fikir, başka fikirler de var, bir sürü yazılmış, okuyun, okumak ufku açar.

Bizim derdimiz zaten yolunu çizmiş konu sahibi değil, kendi adıma reşit olmadan birliktelik yaşayan öğrencilerim, forumda okuduğum acı hikayeler yani konuya ya da yorumlara "herkes bu kadar şanslı olmayabilir" cümlesinin eklenmesi gereği.

"Herkes sizin açınızdan mı yorumlamak zorunda" demişsiniz ya, parmaklarınıza sağlık, herkes sizin açınızdan da yorumlamak zorunda değil, siz burada mutlu bir kadın görürsünüz, öteki şanssız bir kadın, hani herkes aynı açıdan yorumlamak zorunda değil ya, o bakımdan.

Bir de konuya yazdığım her mesajı üzerinize almayın, sizin gibi düşünenler de var, benim gibi düşünenler de müsaadenizle karşıt görüşte de olsak fikirlerimizi yazacağız çünkü sizin de belirttiğiniz gibi herkes aynı açıdan yorumlamak zorunda değil.

Konu sahibi mutlu, konuyu okuyanların çoğu mutlu, yorumlarımdaki "hem mutlu hem dikkatli olun" mesajını yanlış anlayarak gerginlik yaratmamanızı, bu mutluluğu bozmamanızı rica ediyorum çünkü "herkes aynı açıdan yorumlamak zorunda değil".

İyi forumlar.

Mesajlarımı alıntılamadan evvel birkaç kez okumanızı tavsiye etmiş, anlamamızı sizin yetersizliğiniz olarak değil de kendi detaylandırmam olarak ifade etmiştim.

Şimdi daha açık, daha detaylı yazayım.

Hiçbir mesajımızda ben ya da benimle hemfikir olanlar konu sahibine ya da o durumda olanlara "otur evinde dayak ye" demedik hatta bunu böyle yorumladığınız için birkaç kez okumanızı tavsiye ettim çünkü yazılanlardan bunu anlamak için metni başka bir dilden yanlış çevirmeniz gerekiyordu.

Yaşadığınız hayata boyun eğmemenin tek yolu riskli seçimler yapmak değildir, mesela biri polise gidilmesini önermiş, bakın bu da bir fikir, başka fikirler de var, bir sürü yazılmış, okuyun, okumak ufku açar.

Bizim derdimiz zaten yolunu çizmiş konu sahibi değil, kendi adıma reşit olmadan birliktelik yaşayan öğrencilerim, forumda okuduğum acı hikayeler yani konuya ya da yorumlara "herkes bu kadar şanslı olmayabilir" cümlesinin eklenmesi gereği.

"Herkes sizin açınızdan mı yorumlamak zorunda" demişsiniz ya, parmaklarınıza sağlık, herkes sizin açınızdan da yorumlamak zorunda değil, siz burada mutlu bir kadın görürsünüz, öteki şanssız bir kadın, hani herkes aynı açıdan yorumlamak zorunda değil ya, o bakımdan.

Bir de konuya yazdığım her mesajı üzerinize almayın, sizin gibi düşünenler de var, benim gibi düşünenler de müsaadenizle karşıt görüşte de olsak fikirlerimizi yazacağız çünkü sizin de belirttiğiniz gibi herkes aynı açıdan yorumlamak zorunda değil.

Konu sahibi mutlu, konuyu okuyanların çoğu mutlu, yorumlarımdaki "hem mutlu hem dikkatli olun" mesajını yanlış anlayarak gerginlik yaratmamanızı, bu mutluluğu bozmamanızı rica ediyorum çünkü "herkes aynı açıdan yorumlamak zorunda değil".

İyi forumlar.

Öğretmenseniz bazı şeyleri açık açık söylemeden de o manaya çıkabildiğini göz ardı etmemeniz gerekirdi. Otur dayak ye demeye gerek yok, neden kaçtın demek de buna çıkar. Ben sizin böyle birşey dediğinizi iddaa etmedim zaten, ne yani dayak mı yeseydi dedim? Sordum yani ama cvp alamadım. Ama şu hikayede bazıları kızın şiddet gördüğünü, babasının ölüm tehdidini, annesinin analık yapmadığını göz ardı edip neden kaçtın, sevgilinle mi yaşıyon vaaay bilmem ne demediği kaldı, siz demeseniz de dediler. Ben bu konuda evden kaçma kısmına nedense odaklanamıyorum hala, kızın yaşadığı dramdan fırsat bulamadım.

Dipnot: Polis böyle durumda babayı hapse atmaz, nezarete atar, iki gün sonra şiddet, hakaret devam eder.

Haa siz bikaç mesajınızda benim size söylediğim cümleleri tekrar edince son mesajımı atmak zorunda kaldım buda dipnot olsun.

Size de iyi forumlar.

Öğretmenseniz bazı şeyleri açık açık söylemeden de o manaya çıkabildiğini göz ardı etmemeniz gerekirdi. Otur dayak ye demeye gerek yok, neden kaçtın demek de buna çıkar. Ben sizin böyle birşey dediğinizi iddaa etmedim zaten, ne yani dayak mı yeseydi dedim? Sordum yani ama cvp alamadım. Ama şu hikayede bazıları kızın şiddet gördüğünü, babasının ölüm tehdidini, annesinin analık yapmadığını göz ardı edip neden kaçtın, sevgilinle mi yaşıyon vaaay bilmem ne demediği kaldı, siz demeseniz de dediler. Ben bu konuda evden kaçma kısmına nedense odaklanamıyorum hala, kızın yaşadığı dramdan fırsat bulamadım.

Dipnot: Polis böyle durumda babayı hapse atmaz, nezarete atar, iki gün sonra şiddet, hakaret devam eder.

Haa siz bikaç mesajınızda benim size söylediğim cümleleri tekrar edince son mesajımı atmak zorunda kaldım buda dipnot olsun.

Size de iyi forumlar.

İstediğiniz kadar alıntılayabilirsiniz anlayarak okuyup düzgün bir üslupla cevap verdiğiniz sürece, ben sadece gerginlik yaratmamanızı rica ettim.

Neticede burası herkesin fikrini belirtmekte hür olduğu bir platform hemfikir olmak zorunda değiliz ama saygı şart.

Bazılarının dediği "neden kaçtın" ifadesine tepki gösterecekseniz onlara yazacaksınız, "siz demeseniz de dediler" dediğiniz kimlerse bir açıklamaları vardır elbet.

Bana gelince, yineliyorum.

Toplum olarak başarı ya da mutluluk hikayelerinden doğru dersleri almayı öğrenemedik henüz, bu konuyu okuyan çocuklu bir kadın " ben neden başaramayayım" der, umutla dolar, boşanma dilekçesini verip kurtulur mutsuz evliliğinden.

Bir başkası okur, hayat boyu ailesinden baskı görmemek için feyz alır derslerine sımsıkı sarılır.

Bir başkası da okur kendine palavralar anlatan bir serseriye inanmayı aile ve okul hayatına tercih eder çünkü böylesi daha zahmetsizdir.

O nedenle konu sahibinden ve okuyanlardan herkesin bu kadar şanslı olmayacağını belirtmelerini istedim.

Zaten konu sahibi de bir yerden sonra bu yorum kalabalığını doğru yöne kanalize etmek için "ben kimseye yaptıklarımı yapın" demiyorum dedi, mevzu çözüldü.

"Öğretmenseniz bazı şeyleri açık açık söylemeseniz de o manaya çıkabileceğini gözardı etmemeniz gerekirdi" demişsiniz ya...

Ben doğru ve yanlış bulduğum hususları o kadar açık açık ve defalarca yazdım ki örtülü mana aramak kişinin fantazisi olur ve ben beyaz da desem o niyetteki insan siyah anlayacaktır, bu futbolda, siyasette, her alanda böyledir.

Herkes de istediğini anlamak ve düşünmekte de hür zaten, ona da yapacak bir şey yok.

Sanırım ilk defa böyle sert bir yorum yapicam belkide banlanirim ama su varki oncelikle sadece kafanin icinde kurmus oldugun dusunceler diye dusundum yok degilde eger gercek ise basliyayim yorumu yapmaya

Bana sorarsaniz hayat oyle yok ISSIZ ADAM YOK İNCİR REÇELI modunda ilerlemez af buyur ama sadece gezeyim tozayim yiyeyim içeyim seviseyim modunda yasamak icin gonderilmedik dunyaya hangi dinden hangi mezheptensin degil derdim istersen inançsız ol ama İŞE YARAMAZ BI VARLIK OLMA

Yok ailemden cektim bunalrti bilmem ne ben burda babamdan cektiklerimi yazmaya kalksam destan olur ki bi o kadar ailelerinden ceken insanlar var

Hala ergen kafasinda oldugunu dusunuyorum akli basinda biri olsan kalkip bunlari marifet gibi yazacagina kendime insanliga nasil faydalu olurumun derdinde olurdun

Bizde sevdik bizde asik olduk insan kalbinin her istedigini yapsa sadece kendi derdinde olsa ooo o zaman Allah muhafaza ben bir jadini dul dokuz yasibda bir erkek cocugunu babasiz bırakmistim

Biz bu dunyaya sadece kendimizi mutlu edelim diye gobderilmedik
Yok valizini almisin sirtinada yok cilek receli yok papatya yok bilmem ne hangi dunyada yasiyosun sen

Oldu bende alaydim valizimi sirtıma sırf babamin yaptiklari yuzunden koca bir ailenin basini onune egseydim sadece kendimi dusunseydim
Kusura bakma ana hangi utopik dunyada yasiyorsun sen

Sizi sevdim. Güçlü birisiniz, kendinizden vazgeçmeyi omuzlarinizda bir dünya taşımayı bir erdem saymaniz takdire şayan..

Sanırım ilk defa böyle sert bir yorum yapicam belkide banlanirim ama su varki oncelikle sadece kafanin icinde kurmus oldugun dusunceler diye dusundum yok degilde eger gercek ise basliyayim yorumu yapmaya

Bana sorarsaniz hayat oyle yok ISSIZ ADAM YOK İNCİR REÇELI modunda ilerlemez af buyur ama sadece gezeyim tozayim yiyeyim içeyim seviseyim modunda yasamak icin gonderilmedik dunyaya hangi dinden hangi mezheptensin degil derdim istersen inançsız ol ama İŞE YARAMAZ BI VARLIK OLMA

Yok ailemden cektim bunalrti bilmem ne ben burda babamdan cektiklerimi yazmaya kalksam destan olur ki bi o kadar ailelerinden ceken insanlar var

Hala ergen kafasinda oldugunu dusunuyorum akli basinda biri olsan kalkip bunlari marifet gibi yazacagina kendime insanliga nasil faydalu olurumun derdinde olurdun

Bizde sevdik bizde asik olduk insan kalbinin her istedigini yapsa sadece kendi derdinde olsa ooo o zaman Allah muhafaza ben bir jadini dul dokuz yasibda bir erkek cocugunu babasiz bırakmistim

Biz bu dunyaya sadece kendimizi mutlu edelim diye gobderilmedik
Yok valizini almisin sirtinada yok cilek receli yok papatya yok bilmem ne hangi dunyada yasiyosun sen

Oldu bende alaydim valizimi sirtıma sırf babamin yaptiklari yuzunden koca bir ailenin basini onune egseydim sadece kendimi dusunseydim
Kusura bakma ana hangi utopik dunyada yasiyorsun sen

Sizi sevdim. Güçlü birisiniz kendinizden vazgeçmeyi omuzlarinizda bir dünya taşımayı bir erdem saymaniz takdire şayan
Bu konuda kaçmanın kötü olduğu mesajı bence en son mesaj. Kadın babam öldürecekti diyor, farkındasınız dimi? Size değil genele söylüyorum.

Birisi konu açar, lisedeyim, evden kaçacağım, sevgilimle oturacağım, alıp başımı şehiri terkedeğim, bu mesajı verin tamam da yeri bence bu konu olmamalı. Kız şiddet, sevgisizlik görmüş. Babası tehdit etmiş. Sizce bu bile kaçması için yeterli değil mi ya? O risk almak zorundaymış yani.

Kacmanin uzaklasmanin da bir usulü vardir. Genç kızımız gördüğü siddetten sevgisizlikten artık umursamaz bi psikolojiyle davranmis. Askini erteleyip Liseyi bitirip üniversite ile de kacabilirdi. Ve üstelik kumar oynayip kazandığını söylüyor bizlere. Hayatın kucağına atilacagina hayatı kucaklamaliydi. Ya da şöyle söyleyeyim köprüyü geçene kadar ayilara dayi diyebilirdi. Aksi halde özgürlük diye esarete atiyor insanlar kendini.

Sizi sevdim. Güçlü birisiniz kendinizden vazgeçmeyi omuzlarinizda bir dünya taşımayı bir erdem saymaniz takdire şayan

Kacmanin uzaklasmanin da bir usulü vardir. Genç kızımız gördüğü siddetten sevgisizlikten artık umursamaz bi psikolojiyle davranmis. Askini erteleyip Liseyi bitirip üniversite ile de kacabilirdi. Ve üstelik kumar oynayip kazandığını söylüyor bizlere. Hayatın kucağına atilacagina hayatı kucaklamaliydi. Ya da şöyle söyleyeyim köprüyü geçene kadar ayilara dayi diyebilirdi. Aksi halde özgürlük diye esarete atiyor insanlar kendini.

Zannetgiginiz kadar guclu bir karakter olmayi isterdim ne yazik ki degilim

yorumlara baktım da insanların çoğu arasındaki ilişkilerin filmler diziler ya da romanlarda olduğu gibi yaşanamayacağına inanıyormuş

eşim bana hep hayatını reklamlardaki gibi yaşıyosun der :) niye herkes bu kadar pesimist

evet konu sahibinin 2 günde tanıştığı kişiye gözü kapalı gitmesi çok çok çok büyük risk. ama her şey güzel olmuş
eğitimine de devam ediyomuş
işinde gücünde zaten
ee daha ne?
herkes tutturmuş çocuk olursa diye
çok afedersiniz de saf mı bu kız. herhalde istemeden çocuk sahibi olmaz
olsa da başından atmaz.

Şimdi siz de gaza gelip sırtınıza çantanızı takıp instadan tanıdığınız (tabi tanımak denirse) adamın evine koşmayın. Çilek reçeli, papatya vs. hikaye muhtemelen sabah neşterle kendinizi çakma sedyede bulursunuz.

Öncelikle hepimizin evde sorunları var ve burada öyle hikayeler okudum ki sizinki aşılamayacak bir sorun değildi. Şimdi kaç genç kız sizin hikayenizden ümit bulup belki de yanlış bir yola düşecek. Kötü örnek olmuşsunuz. İlla bir şey paylaşacaksanız mutluluğunuzu paylaşsaydınız. Evden kaçmalara girmeseydiniz. Pamuk şeker hikayenizin altında yatan mesaj malesef çok yanlış. Kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.

Ne kendime nede kimseye kinim yok zatwn kotu niyetli biri olsam emin olun bu arkadas icin ne hali varsa gorsun bana mi dert diye dusunup parmaklarimi yormazdim

Ben mutsuzsam kimse mutlu olmasin kafasinda kesinlikle degilim Allah beni sevenede sevmeyenede omurluk mutluluk bahsetsin

Şu dul yada cocuk mevzusunu yanlis anlamissiniz sanirim

Aşık olmadigim ama sadece hoslandigim biri vardi mutsuz bir evliligi vardi ve ona evet desem beni mutlu edeceginden de hic suphem yoktu ama sebep her ne olursa olsun

Bırakın hoslanmayi aşkımdan ölsem dahi bi insanin mutsuzlugu ustunden kendime mutluluk insaa edemezdim

O zaman mutluluk icin hersey mubahsa bende kendi mutlulugumu menfaatimi dusunseydim o insan esinden ayrilsaydi bir kadin dul kalsaydi bir cocuk ya annesinden yada babasindan ayri kalsaydi ama sonunda ben mutlu olsaydim

Sonucta tek gayemiz mutlu olmak degil mi gayette twmiz duygularla seviyordum daha nolsun deyip sadece kendimi mi dusunmem gerwkirsi yoksa

Bu ben mutsuzsam kimse mutlu olamaz duygusu zaten sizin bilinçli yaptığınız birşey değil tamamen bilinçaltı bir kinden bahsediyorum..Nerden mi biliyorum? Aynı sizin gibiydim..5 sene önce bu konuya benzer cevapları yazardım.Çünkü gerçekten mutsuzluğuma sıkışmıştım ve öyle bir dünya yok sanıyordum..Ama inanın var..Bu demek değil ki 2 gün tanıdığınız adamın evine taşının,bu benim en son yapacağım şey ama bakın o yapmış ve mutlu..hayat gelecek için felaket senaryoları üretip korkarak geçmiyor..Bizim seneye ne olacağımız belli mi ki? Herkes kötü şeyler yaşıyor,görücü usulü evlenende,flört edende boşanıyor.Tanışma şekli bir insanın geleceğini belirlemez..

Ben şuan sizin kendinizi göremediğiniz kadar görüyorum çünkü sizin gibi öfkeliydim..Şuanda siz farkında değilsiniz ama gerçekten hayata öfke dolusunuz,yorumlarınız öyle nefret ve kızgınlık dolu ki..konu sahibinin annesiymişcesine öfkeli yazmışsınız.Asla normal değil öfkeniz ve dediğim gibi konuya ve konu sahibine de değil.Söylemeye çalıştığımı sadece biraz düşünün .Ve inanın bende geçte olsa keşfettim,korkusuz yaşayan,mutlu ve pozitif insanlar gerçekten var..Hani diyoruz ya "öyle bir dünya yok" diye ..biz kendi dünyamızı ya da sınırlı çevrmizi ölçüt alarak söylüyoruz,halbuki hertürlü dünya var ,seçimlerimize bağlı..

Back