Dünyanın En Çirkin Kızıyım

mavihayall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
387
126
26
İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki

Kendi değerinizi başkalarının belirlemesine izin verirseniz çirkin hissedersiniz tabii. Ben hayatımda çirkin bir insan görmedim. Sizin de çirkin olmadığınıza adım gibi eminim. Güzel bakan gözler güzel görür. Eğer kendinizi daha iyi hissedicekseniz önce kendiniz için kilo verebilirsiniz. Sağlıklı beslenip kendinize bakabilirsiniz. Ayrıca bana mesaj atabilirsiniz size meditasyon önerebilirim 💚

Etrafiniz empati yoksunu ve akil seviyesi düsük insanlarla dolu sanirim. Bende eskiden baskalari yüzünden kendimi yüzüklerin efendisindeki gollum gibi görürdüm. Kendinizi onlarin gözünden degilde kendi gözlerinizden görmeyi ögrenmeniz lazim. Erkeklere gelince: Her erkek dis görünüse tek önem verir diye birsey yok. Önemli olan size güzel bakmasi. Bende beni asla kimse sevmez diye düsünürdüm, ama sükür dünya iyisi bir esim var simdi. önce kendinizle olan iliskinizi insanlarin zehirinden temizleyin. Arkasi sonra gelir

Bana atabilirsin resim bakalim dunyanin en.cirkin kizina ?

Kuzum yuz guzelligine takili insanlar kendi guzellik algisindan baskasina guzel demez misal ablan ,o bahsettingin iki erkekten biri olan ayi ya girmiyorum.bile...oturup kalkma boyle insanlarla bu tarz insanlar senin kendinle ilgili algini bozmus ,cook umursamaz insanlar disinda herkes hakarete ugradiginda kendini cirkin.hisseder ama her konusulani gercekmis gibi algilama dunya deliyle.dolu misal cevren

Ozguven videolari izle (beyhan budak mesela)boyle sacmalikla karsilasinca kirmadan.cevabini ver ezilip buzulme ,baskasinin.yuzune gozune yorum yapan begenmeyen insanlarin kendiyle sorunu var seninle alakali degil gereksiz beyinlerini etrafa sacmaya bayiliyorlar ama zekice verilen.cevapla haddleri bildirilmeli

Kendi değerinizi başkalarının belirlemesine izin verirseniz çirkin hissedersiniz tabii. Ben hayatımda çirkin bir insan görmedim. Sizin de çirkin olmadığınıza adım gibi eminim. Güzel bakan gözler güzel görür. Eğer kendinizi daha iyi hissedicekseniz önce kendiniz için kilo verebilirsiniz. Sağlıklı beslenip kendinize bakabilirsiniz. Ayrıca bana mesaj atabilirsiniz size meditasyon önerebilirim 💚
Çok teşekkür ederim ben yapı gereği çok suskunum cevap veremem nasıl güçlü özgüvenli olabilirim?

Herkesin kendine göre bir güzelliği vardır ..ama sen rahatsızsan makyajla yüz nakli yaptırmış gibi olan insanlar..kilo verebilir,cilt bakımı yaptırabilirsiniz. .birde o insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz...ben çirkin insan olduğuna inanmıyorum.kendinize güvenin ve enerjinizi yüksek tutun..

Bana atabilirsin resim bakalim dunyanin en.cirkin kizina ?

Kuzum yuz guzelligine takili insanlar kendi guzellik algisindan baskasina guzel demez misal ablan ,o bahsettingin iki erkekten biri olan ayi ya girmiyorum.bile...oturup kalkma boyle insanlarla bu tarz insanlar senin kendinle ilgili algini bozmus ,cook umursamaz insanlar disinda herkes hakarete ugradiginda kendini cirkin.hisseder ama her konusulani gercekmis gibi algilama dunya deliyle.dolu misal cevren

Ozguven videolari izle (beyhan budak mesela)boyle sacmalikla karsilasinca kirmadan.cevabini ver ezilip buzulme ,baskasinin.yuzune gozune yorum yapan begenmeyen insanlarin kendiyle sorunu var seninle alakali degil gereksiz beyinlerini etrafa sacmaya bayiliyorlar ama zekice verilen.cevapla haddleri bildirilmeli
Teşekkürler fakat orta okuldada bana çok çirkinsin derlerdi lisedede sınıfımdakiler dünyanın en çirkin kızı sensin demişlerdi büyüdüm 22 oldum hala aynı değişen bişey yok

Herkesin kendine göre bir güzelliği çekiciliği var. Ama sen kendini sevki buda diğer insanlara enerji olarak yayılsın :)
Bir arkadaşım var 1.58 boyunda 90 kilo . Sevgilisi 1.85 boy 75 kilo. oda senin gibi düşünür moralini bozardı ama şimdi ne kadar yanlış düşündüğünü anladı. Demem o ki kendini sev , herkes eşsizdir bu dünyada. Banada atabilirsin fotoğrafı özelden

Teşekkürler fakat orta okuldada bana çok çirkinsin derlerdi lisedede sınıfımdakiler dünyanın en çirkin kızı sensin demişlerdi büyüdüm 22 oldum hala aynı değişen bişey yok
Mesele ne biliyor musun?onlar öyle dedikçe sen üzülüyorsun, onlar da senin üzüntünü görüp daha çok üstüne geliyorlar. .umursamazsan bir süre sonra onlar seni üzemediklerini görüp susacaklar...aileni atamazsın ama arkadaş çevreni değiştirebilirsin.

Sizi tanımıyoruz belki gerçekten çirkinsinizdir. Her insan güzeldir anlayışı da çok avuntu geliyor bana ve bu tip söylemlerin güzelliği daha da yücelttiğini düşünüyorum, bu yüzden kullanmayı sevmiyorum. Kimse güzel olmak zorunda değil önce bunu kadın milleti olarak kabullenmeliyiz. Kadın milleti diyorum çünkü görsel beklentiler daha çok bize yük ne yazık ki. Size hakaret eden insanlara gelecek olursak kaba saba insanların ne dedikleri umrunuzda bile olmasın, ne yergileri ne de övgüleri kıymetli onların. Siz onların gözüne hoş görünüp libidolarını ateşlemeye gelmediniz dünyaya ama erkekler böyledir, işlerine yaramayan kadın çöptür onlar için olmasa da olurdur. İlişki için de şunu söyleyeyim çirkinler birini bulamıyor olsaydı dünyanın yarısı boştaydı. Dış görünüşle gönül işleri arasında sanıldığının aksine çok sıkı bir bağ yok yani kimleeer kimlerle. Çok toparlayamadım farkındayım ama dış görünüş dert edilecek bir şey değil bence Allah kaderinizi güzel yazsın. Ha bir de temiz ve özenli olunca direkt ortalama bir görüntü yakalıyorsunuz zaten biraz imajınıza falan özenin yeterli bence.

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
ben konudan sızın cırkın oldugunuzu degıl
cevrenızde bır tane bıle duzgun ınsan olmadıgı sonucuna vardım

bence bunu kafaya takın ben cevreyı degıstırın

Nice benim standartına uymayan kızda esmer uzun boylu sevgili es var birz kariyerine kendine odaklanirsan çözümü bulcaksin. Önemli olan beyin düşünce oto kontroldür.

Ah kuzum yaşın daha çok genç ama benim anlamadığım çevrenin bu denli densiz olması nasıl olurda bu insanlarla bu kadar muhattap olabiliyorsun bende tam dün gece kendimi çirkin bulduğum ile ilgili konu açacaktım hatta fotoğrafımı bile çekmiştim isteyen olursa diye sonra kendimi ifşa etme fikri çok sıcak gelmedi. Bütün özelimi burda paylaştığım için.
Birincisi ben insanlarda enerjiye çok inanırım kendine küçük değişiklikler yap ve her seferinde kendinin çok güzel bir kız olduğunda nasıl davranırdım diye sor bu senin davranış şeklini değiştirir. Ve çevrene yaydigin pozitif enerji insanları çeker ben öyle herkesin ahım şahım güzel olmadığını görüyorum hatta bi dönem herkes benden güzelmiş dünyanın en çirkini benmisim gibi hissediyordum ama bakım sana iyi gelecektir öyle kuru kuru kendini sev demekle olmaz kendimi seveyim demeklede olmaz. Kilo vermek zorundasın bunun fiziğini sevmekle bi alakası yok birincisi sağlık için hiç değil ikincisi ruhsal sağlığın için iyi değil nelere para harcadigina dikkat et gereksiz seyler alma bu dönemden onun yerine spora git hem sosyal cevren genişler hem daha iyi hissedersin hemde o saçma cevrenden uzaklaştırır seni.
Göz altın için bol bol su iç kilo vermeni hızlandırır göz altına iyi gelir göz çevresi kremler var her gün sür güneş kremini rimelini rujunu eksik etme . Insanlarla tanışırken kendini çok değerli göster neşeli ol en azından rol yap bi yerden sonra bu neşe hayatına yerleşiyor öğrenilmiş psikoloji ile gerçekten gülmeye özgüven sahibi görünmeye başlıyorsun en özgüvenli insan bile kusurlarından memnun değildir ama bunu asla açığa vurmaz bizlerin en büyük hatası bunları açığa vurup insanların burdan hayatımıza müdahale etmesine musade etmemiz buna musade etme asla kötü söylemde bulunmayı sevmem ama madem biri sana fiziki olarak bisey dedi sallıyorum kalçası büyük ise ben senin sandalyeden taşan basenlerine bisey diyormuyum de sende onların o sıra da eksiğini söyle söyle ki ağızlarını denk almayı bilsinler

nıye herkesle bır guzellık konusmanız oluyor nıye habıre guzellık konusuyorsunuz neden sıze boyle demelerıne ızın verıyorsunuz
dunyanın en cırkın kızı sensın dıyene bende beynın olmadan nasıl yasıyorsun merak edıyorum nıye demıyorsunuz ?

X