Dünyadan yok olma isteği ve psikoloji...

İnsanın çevresi de çok önemli, öğretmeni bir akrabası ne bileyim dışardan biride farkedip deseydi belki aile de dinlerdi bu kadar bariz hastaysa bu kız görünur sorun dışardan bakıldığında.
Anneme babama kendi kendime konuşurken, odanın içinde kendi kendime dönerken coook yakalandım. Bana arkadaşın yok canı sıkılıyor dediler. Hatta 7. Sınıfta sürekli kalbim sıkışıyordu. Doktor kalbinde bir sıkıntı yok psikiyatriye götürün bu çocuğu dedi . Babam doktorun dediğini küçümsedi. Götürmedi de.

Yinede kendini değiştirmen için bir fırsatin var artık hepimizin ailesi mükemmel değil . Kendin için çabala bundan sonra. Mesela yürümek istiyo vücudun çık bahçede yürü bende köy kızıyım bahçede at o enerjiyi. Arkadaş edin bir tanede olsa köyde konuşup dertleşecek biri olsun . Sosyal olsan belki biraz hafifler ayrıca doktoru da unutma tabi

Telefona alarm kur -şoförü tembıhle- annene söyle senı 10 dk da bir arasın
Yada telefon konuşması yap gidene dek yarım saat hemencecik geçer . Yeniden kaçırma randevunu
Yok yok kacirmicam. Ilac verirse onu da düzgünce içeceğim. Potansiyelimi kullanmak istiyorum. Kafam iyi çalışır ama psikoloji olmadı mı önemi kalmıyor

sadece ilaç değil güzel bi terapi de iyi hissettirir sosyalleşmen lazım bi yandan da .
Tabi ki ..m üniversite sınavına çok dert ediyorum . Çok kızıyorum kendime bu sene de bir şey yapamayacağım ... şu anki tek derdim şu halden kurtulmak. Bu benim için ölüm kalım meselesi oldu

Son düzenleme:
Acil doktora gidin tedavi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…