- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
Ohhh ne güzel oluyorHep baskı yapiyo bana pinkom,köşelerde sıkıştırıyo,saçını yolarim senin diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh ne güzel oluyorHep baskı yapiyo bana pinkom,köşelerde sıkıştırıyo,saçını yolarim senin diyo
Hainnn gadınnnnOhhh ne güzel oluyor
Benim kıymetimi bilmedinHainnn gadınnnn
Benim kıymetimi bilmedin
Ayyy senin tribin hiç bitmiyor
Ben o kadınlar arasına girmiyorum galiba çabuk yumuşarım
Bitmeeezzzz
Bende çabuk yumuşarim aslındaBen o kadınlar arasına girmiyorum galiba çabuk yumuşarım
BiliyorumBende çabuk yumuşarim aslında
Nevos bugun cok komik bi konu vardi gördün müBiliyorum
Yok ben genelde kaçırıyorum konularıNevos bugun cok komik bi konu vardi gördün mü
Dur ben sana ozetleyeyim kız internete,televizyona numarasini vermiş. Ordan bi adam almış numarasini aramış bunu. Seyinin resmini göndermiş sizce benmle ciddi mi,evlenir mi diyoYok ben genelde kaçırıyorum konuları
Yok artıkDur ben sana ozetleyeyim kız internete,televizyona numarasini vermiş. Ordan bi adam almış numarasini aramış bunu. Seyinin resmini göndermiş sizce benmle ciddi mi,evlenir mi diyo
Baya bi geyik döndü,koptum yorumlara yaa sessiz sedasiz kapandi konuYok artık
O konu gerçek olamaz
Size eğlence çıkmışBaya bi geyik döndü,koptum yorumlara yaa sessiz sedasiz kapandi konu
Korka korka yazdım banlancam diye ama bişey olmadi,bugünde yırttmSize eğlence çıkmış
Hiç akıllı olmuyorsunKorka korka yazdım banlancam diye ama bişey olmadi,bugünde yırttm
Cok gecmıs olsun cnm uzuldum ınsallah onemlı bısey cıkmaz Rabbım korusun acıl sıfalar...Evet canım eşimi aradım iş yeri yakındı geldi hemen. Allah'ım bu anı bir daha yaşamak istemiyorum: (
Çok üstüme geliyo
onu bırakırım tek şartla madalyasını bana versin o zaman o madayayı takdıysa hakınıda versinEfser rahat bırak arkadaşımı
Ben miHep baskı yapiyo bana pinkom,köşelerde sıkıştırıyo,saçını yolarim senin diyo