- 29 Ekim 2012
- 22.762
- 57.978
- 36
Arbimm konumuzz dunya mutgahi zekzi don degilun değil,zekzi don alcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arbimm konumuzz dunya mutgahi zekzi don degilun değil,zekzi don alcam
Öyle canımAslında çok doğru bizim osmanlı mutfağımız bitiyr evlerde öyle çok pişmiyır artık
Burdaki boceklerin cinsini bilmiyorum.amaa yazmasam.notumu kirmayin
Onun mutfakta işi yok harbi sen unu al yeter
dünya mutfaginda böcük varsa eger zekzi don da olmali benceArbimm konumuzz dunya mutgahi zekzi don degil
Tam sana cevap yazarken büyük kızıma yine birşey oldu. Ambulansla götürdüler. Az önce konuştum telefonda kendine gelmişti.Yok canım önemli degil,ben anladım zaten
Bu pizzayi yapan ne akkilliymisss baksannaa su haleee
Ha böyle yaparim pizzayi görürsün
Yok vaz geçtim sen noodle yap bak onu yaparsın işte
Ha böyle yaparim pizzayi görürsün
Arbimmm dunyaca uunlu cinlilerrr yemiyoru mu onlar bu dunyanin insani degil.miii neden kucumsuyorsun onlari daaa baksana bocek.yiye yiyee beyinleri.nasil calisiyorrrdünya mutfaginda böcük varsa eger zekzi don da olmali bence
Geçmiş olsun canımTam sana cevap yazarken büyük kızıma yine birşey oldu. Ambulansla götürdüler. Az önce konuştum telefonda kendine gelmişti.
Ayyy papatyam çok geçmiş olsun canim yaa,önemli bişey değil inşallah?Tam sana cevap yazarken büyük kızıma yine birşey oldu. Ambulansla götürdüler. Az önce konuştum telefonda kendine gelmişti.
Çalışmasa keşke Habibtem,dandik dandik şeyler üretiyolar demek böcek yemekten beyine oksijen gitmiyo hahahaArbimmm dunyaca uunlu cinlilerrr yemiyoru mu onlar bu dunyanin insani degil.miii neden kucumsuyorsun onlari daaa baksana bocek.yiye yiyee beyinleri.nasil calisiyorrr
Canım çok geçmiş olsunTam sana cevap yazarken büyük kızıma yine birşey oldu. Ambulansla götürdüler. Az önce konuştum telefonda kendine gelmişti.
InşaAllah canım, gelen sağlıkçı epilepsiden şüphelendi ama InşaAllah degildir: ( Bu sefer daha kötü oldu bütün apartmanı topladım eve, Allah korusun öldü sandım: (Geçmiş olsun canım
Bu sefer sebebini öğrenirsiniz umarım
Yok vaz geçtim sen noodle yap bak onu yaparsın işte
Sağol canım , InşaAllah: (Ayyy papatyam çok geçmiş olsun canim yaa,önemli bişey değil inşallah?
Rabbim korusun canımInşaAllah canım, gelen sağlıkçı epilepsiden şüphelendi ama InşaAllah degildir: ( Bu sefer daha kötü oldu bütün apartmanı topladım eve, Allah korusun öldü sandım: (
Umarım önemli bir sorun değildir tatlımInşaAllah canım, gelen sağlıkçı epilepsiden şüphelendi ama InşaAllah degildir: ( Bu sefer daha kötü oldu bütün apartmanı topladım eve, Allah korusun öldü sandım: (