- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Günaydın kuzumm..günaydın kızlarrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzumm..günaydın kızlarrrrrrrrr
Günaydın kuzumm..
Katılmayı düşünüyorum.. anca cumartesi eklerim..tarifimi..nasılsın kakaom yarışmaya katılıcan mı?
günaydın evet canımm beklemedeyiz bizdee..
Katılmayı düşünüyorum.. anca cumartesi eklerim..tarifimi..
sağol canımm inşallahh..bekliyorum bakalım ne harika bir şey çıkıcak yine
Günaydındaa...??????saat kaç yavruu.. teee. şimdi öğlen yemeğine çıkıcam ben ayol.Gunaydin.gacilarrr
MerhabaKızlar ben 2.ye soruyorum kimse cevap vermedide, tarifi nereye bu konuyamı paylaşmalıyım ?
Bu kategori içinde pasta yapabilirsinhahaha napıyım açmıyor beni başka şeyler
O zaman bulaşıp mahçup etmeyelimBence korkuyor nevrestem bu bizim ŞEF.. tamam sütlü nuriye yaptı ama bu kategori dünyayı kaplıyor ayol..
Amin canımGünaydınlarrr..Rabbimden sizler için,,sağlı, huzur, mutluluk diliyorumm kızlarrr..
Tolin vardı
Teşekkür ederiz canımşükür iyiyim canım yeni yarışma ve tarifler gelmiş ne güzel herkese boş şanslar..
Nevoşta 2 tane var o versin birini
onu bırakırım tek şartla madalyasını bana versin o zaman o madayayı takdıysa hakınıda versin
Ben mi
O madalyalarının hakkını veriyor ama o zaman harbide versinNevoşta 2 tane var o versin birini
Harbi de verdi. Bana hazır yufkadan nuriye yap de yapmam, kız oturup açarak yapmışO madalyalarının hakkını veriyor ama o zaman harbide versin
Çalışmalarının devamını merakla bekliyoruzHarbi de verdi. Bana hazır yufkadan nuriye yap de yapmam, kız oturup açarak yapmış
buna da mı katılacaksın kız? Anlaşıldı burada seni geçemeyeceğiz. Bari diğer yarışmalara yoğunlaşayım.Katılmayı düşünüyorum.. anca cumartesi eklerim..tarifimi..
tatlımm cumartesi yapıcam buda şu demek, çalıştığım için misafirlerimi, cumartesi akşamı alabiliyorum..bir taşla iki kuş vuruyorum yanii. yapmışkende resimliyorum..hop akşamada misafirlerime sunuyorumm ondan şeyettim yanii..buna da mı katılacaksın kız? Anlaşıldı burada seni geçemeyeceğiz. Bari diğer yarışmalara yoğunlaşayım.
Merhaba canımUzun zamandır yoktun ortalardaBekliyoruz tarifiniHayırlı olsun yeni kategori Güzel tarifler gelmiş, benimde bir tarifim var, inşallah fırsat bulursam ve yapılmamış olursa ekleyeceğim. Hepinize bol şans.