- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Kriz mi geçirdiInşaAllah canım, gelen sağlıkçı epilepsiden şüphelendi ama InşaAllah degildir: ( Bu sefer daha kötü oldu bütün apartmanı topladım eve, Allah korusun öldü sandım: (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kriz mi geçirdiInşaAllah canım, gelen sağlıkçı epilepsiden şüphelendi ama InşaAllah degildir: ( Bu sefer daha kötü oldu bütün apartmanı topladım eve, Allah korusun öldü sandım: (
Sağol canımCanım çok geçmiş olsun
Cok buyuk gecmis olsunnn hayrolaa rahatsizligi var miTam sana cevap yazarken büyük kızıma yine birşey oldu. Ambulansla götürdüler. Az önce konuştum telefonda kendine gelmişti.
Evet canım eşimi aradım iş yeri yakındı geldi hemen. Allah'ım bu anı bir daha yaşamak istemiyorum: (Rabbim korusun canım
Eşinmi götürdü
Sağolun, ikinci kez kasılıp titreyerek bayıldı ama ilkinden daha kötüydü. Şimdi hastanede sonuçların çıkmasını bekliyormuş eşim, kızıma da serum takmışlar.Cok buyuk gecmis olsunnn hayrolaa rahatsizligi var mi
Rabbim korusun canım umarım tekrar yaşamazsınızTekrar kontrol ettirmelisinizEvet canım eşimi aradım iş yeri yakındı geldi hemen. Allah'ım bu anı bir daha yaşamak istemiyorum: (
Amin canım, randevu alıp nörolojiye göturücez. Şimdi çıkıyorum canım, dua edin ne olur ciddi birşey çıkmasın: (Rabbim korusun canım umarım tekrar yaşamazsınızTekrar kontrol ettirmelisiniz
Kızlar hepiniz sagolun, dua edin ne olur: (
Çok geçmiş olsun hayırlı haberler verirsin inşallah .. Umarım bişey yoktur iyi düşün iyi olsun güçlü olEvet canım eşimi aradım iş yeri yakındı geldi hemen. Allah'ım bu anı bir daha yaşamak istemiyorum: (
Rabbim yardımcınız olsunAmin canım, randevu alıp nörolojiye göturücez. Şimdi çıkıyorum canım, dua edin ne olur ciddi birşey çıkmasın: (
O nasıl laf kızYap miyyy caaammmm
Çok üstüme geliyoO nasıl laf kız
Efser rahat bırak arkadaşımıÇok üstüme geliyo
Hep baskı yapiyo bana pinkom,köşelerde sıkıştırıyo,saçını yolarim senin diyoEfser rahat bırak arkadaşımı
Abartma efser yapmaz öyle ŞeylerHep baskı yapiyo bana pinkom,köşelerde sıkıştırıyo,saçını yolarim senin diyo
Yapiyo isteee yapiyoooooooAbartma efser yapmaz öyle Şeyler