- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
niye beceremiyim yoo beni aşmaz da ben tatlı türü şeyler yapmasını seviyorum o yüzdenŞuna beğenmiyorum deme beceremiyorum deee beni aşar dee. dee daha inandırıcı olsunn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye beceremiyim yoo beni aşmaz da ben tatlı türü şeyler yapmasını seviyorum o yüzdenŞuna beğenmiyorum deme beceremiyorum deee beni aşar dee. dee daha inandırıcı olsunn..
hahaha napıyım açmıyor beni başka şeylerSende sadece tatlı,pasta istiyorsunBu kategori çok açık herşey yapılabilir
Bence korkuyor nevrestem bu bizim ŞEF.. tamam sütlü nuriye yaptı ama bu kategori dünyayı kaplıyor ayol..Korkuyormu diyorsunBen bunu hiç düşünmemiştim
O zaman ısrar etmeyelim mahçup olmasın
Bende pasta, tatlı türü şeyleri yapmayı seviyorum ama. şunu unutma yavru bazen ZORU ZORLAMAK LAZIMM..niye beceremiyim yoo beni aşmaz da ben tatlı türü şeyler yapmasını seviyorum o yüzden
Bu kategoriye tatlılarda giriyor canımm.. bir PANNA COTTA varkii mis miss.hahaha napıyım açmıyor beni başka şeyler
Geçmiş olsun canım şifalar olsun habersiz bırakma bizi..InşaAllah canım, gelen sağlıkçı epilepsiden şüphelendi ama InşaAllah degildir: ( Bu sefer daha kötü oldu bütün apartmanı topladım eve, Allah korusun öldü sandım: (
Aminnnn inşallah canımm ciddi bir şeyi yokturrr..Amin canım, randevu alıp nörolojiye göturücez. Şimdi çıkıyorum canım, dua edin ne olur ciddi birşey çıkmasın: (
Günaydınlarrr..Rabbimden sizler için,,sağlı, huzur, mutluluk diliyorumm kızlarrr..
Günaydın iyilik evet yarışmadan kazandıklarımız ..artıkın böyle kazandıkça madalya vereceklerr..günaydın canım naber nasılsın?,
buralar hep madalyalı olmuş?
Günaydın iyilik evet yarışmadan kazandıklarımız ..artıkın böyle kazandıkça madalya vereceklerr..
hadi ne yapıcan bize dünya yemeklerindençok iyi,
hadi ne yapıcan bize dünya yemeklerinden
Merhaba canım ,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
canım bekle nevreste yönlendirir seni..Kızlar ben 2.ye soruyorum kimse cevap vermedide, tarifi nereye bu konuyamı paylaşmalıyım ?