- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
şans deme arbi alınır bakseninde vardı değilmi pinkciğim birinciliğin,ben sana bir yarışmada oy verdim diye hatırlıyorumYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şans deme arbi alınır bakseninde vardı değilmi pinkciğim birinciliğin,ben sana bir yarışmada oy verdim diye hatırlıyorumYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş
Evet, yakıyorsunBende iyiyimm tatlimm acayip zekzi oldum dimi
Aaa evet, kalıcı mı oldu madalyalarbak papatya ben de de var
Hahahahah sen avcunu yalaaaaYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş
Biz kaçırdık o fırsatıYeniden 1. olmak lazımYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş
Bakalım sonucu merakla bekliyorumSuşiyi sen yapacaksin ya efserik senin tarifi çalmam ben aşk olsun
O biraz zor nevosum,gözümü kapatirim yine hipnoz olmam
Be ne yapıyorum hipnozu bana değil harbiye uyguluyaçağızTabi canım
Sen ne yapacaksın bize
Katılmayı düşünüyormusun?Sevdim bu hitabı Hoşbuldum canım
Hoşbuldum canım
Öpeyim miYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş
Hadi o zaman firsat ışte sen efser pinko bu kategoride kapisinBiz kaçırdık o fırsatıYeniden 1. olmak lazım
evet kalıcı olmuş canım bizde yeni öğrendik,yine olursun kuzum,daha önümüzde çok yarışmalar var,katıl işte şimdiki kategoriyeEvet, yakıyorsun
Aaa evet, kalıcı mı oldu madalyalar
Şimdi daha çok üzüldüm 1. olmadığıma
İkiniz birbirinizi yapın benim için hiç sorun değilBe ne yapıyorum hipnozu bana değil harbiye uyguluyaçağız
Katılmayı düşünüyormusun?
Öpeyim mi
Ben de istiyorumYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş
İyiyim canım benim, geçti şükürNasıl oldun canımBaşının ağrısı geçtimi
Sen katılmazsan ben katılmamŞefim bize önder olmalıHadi o zaman firsat ışte sen efser pinko bu kategoride kapisin
Canım yağlı krem sürseydin hemen şişi indiriyorBen de istiyorum
Pinkom nasılsın, denk gelemiyoruz kaç gündür
İyiyim canım benim, geçti şükür
Ama şişlik duruyor
Düşünmüyorum canım, dünya mutfağı çok uzak bana:))Be ne yapıyorum hipnozu bana değil harbiye uyguluyaçağız
Öpeyim mi
Yok canım yarışmalardan yana şanssızım benevet kalıcı olmuş canım bizde yeni öğrendik,yine olursun kuzum,daha önümüzde çok yarışmalar var,katıl işte şimdiki kategoriye
Evet çorbalardaydı oşans deme arbi alınır bakseninde vardı değilmi pinkciğim birinciliğin,ben sana bir yarışmada oy verdim diye hatırlıyorum
OfffHahahahah sen avcunu yalaaaa
Nevoş ya torpil yap gelinineBiz kaçırdık o fırsatıYeniden 1. olmak lazım
Hipnozda zaten göz kapalı olur tam pozizyonubilinç altındaki ahçıyla buluşagımSuşiyi sen yapacaksin ya efserik senin tarifi çalmam ben aşk olsun
O biraz zor nevosum,gözümü kapatirim yine hipnoz olmam
Hangi krem, bildiğimiz arko gibi kremlerden mi canımCanım yağlı krem sürseydin hemen şişi indiriyor
nevos kendimi camdan attirma bana yamıh şefin önderlik.etsin sanaSen katılmazsan ben katılmamŞefim bize önder olmalı
Teselli armağanı olarak mıBe ne yapıyorum hipnozu bana değil harbiye uyguluyaçağız
Öpeyim mi
İyiyim sen nasılsın canım?Ben de istiyorum
Pinkom nasılsın, denk gelemiyoruz kaç gündür
İyiyim canım benim, geçti şükür
Ama şişlik duruyor
Efserrrr efserrrr sokakta "1dknizi ayirir misiniz? Anket yapacağız" deyip 1saat oyalayan yakamiza yapisan anketorler gibisinHipnozda zaten göz kapalı olur tam pozizyonubilinç altındaki ahçıyla buluşagım
Ben de iyiyim canımTeselli armağanı olarak mı
Öp bari
İyiyim sen nasılsın canım?