- 8 Aralık 2011
- 44.067
- 153.891
Ben bu kategori için oy kullanmadımkiBu kadar heyecan yaptıysan senin tarifinide görelim Efser'cim
Cevherlerini çıkartacağız bırakmıyor
Deme kız öyle bu arada avatarin çok guzelll
her an değişebilir teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu kategori için oy kullanmadımkiBu kadar heyecan yaptıysan senin tarifinide görelim Efser'cim
Cevherlerini çıkartacağız bırakmıyor
Deme kız öyle bu arada avatarin çok guzelll
PapatyamHoşgeldinEl sallıyoruz burda kimsenin gördüğü yok
Sensin kakacanım nevoşum ya biliyorum benden yana olduğunukaka arbi,pisss,kıskaaannnnççç
Efserrr.sen durrr neler etcem sanaaaHemşom bu görevi sana bırakıyorum,tüm hünerlerini göster
Nerden bileceğiz kullanıp kullanmadığınıBen oy bu kategori için oy kullanmadımki
her an değişebilir teşekkürler
Efser ,harbi beni kandıramaz diyorSensin kaka
Efserrr.sen durrr neler etcem sanaaa
selam merhabaEl sallıyoruz burda kimsenin gördüğü yok
Hoşgeldin canım
Yeni hipnoz taktikleri öğrendim,efser üzerinde deniycemEfser ,harbi beni kandıramaz diyor
Nihayet yani:))Papatyaaaa naber beybisiii
Bende iyiyimm tatlimm acayip zekzi oldum dimiNihayet yani:))
İyidir kuzum, senden Madalya da pek yakışmış
O sütlü nüriye yaptıysa suşiyi serçe barmağıyla yaparEfser ,harbi beni kandıramaz diyor
Tamam sen kullan faydalı olursa bende senden öğrenirimAma dikkat et o seni hipnoz etmesinYeni hipnoz taktikleri öğrendim,efser üzerinde deniycem
Tabi canımO sütlü nüriye yaptıysa suşiyi serçe barmağıyla yapar
bak papatya ben de de varNihayet yani:))
İyidir kuzum, senden Madalya da pek yakışmış
Sevdim bu hitabı Hoşbuldum canımPapatyamHoşgeldin
selam merhaba
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Sensin kaka
Efserrr.sen durrr neler etcem sanaaa
Bende bu anı bekliyorum kendini sonunda mutfakta bulursun ona göreYeni hipnoz taktikleri öğrendim,efser üzerinde deniycem
Nasıl oldun canımBaşının ağrısı geçtimiSevdim bu hitabı Hoşbuldum canım
Hoşbuldum canım
Bende öyle söyledim
Bende bu anı bekliyorum kendini sonunda mutfakta bulursun ona göre
Suşiyi sen yapacaksin ya efserik senin tarifi çalmam ben aşk olsunO sütlü nüriye yaptıysa suşiyi serçe barmağıyla yapar
O biraz zor nevosum,gözümü kapatirim yine hipnoz olmamTamam sen kullan faydalı olursa bende senden öğrenirimAma dikkat et o seni hipnoz etmesin