- 8 Aralık 2011
- 44.065
- 153.869
Senide alalım niyeki seyansımızı genişletelimİkiniz birbirinizi yapın benim için hiç sorun değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senide alalım niyeki seyansımızı genişletelimİkiniz birbirinizi yapın benim için hiç sorun değil
Yaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı varDüşünmüyorum canım, dünya mutfağı çok uzak bana:))
Yok canım yarışmalardan yana şanssızım ben
Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes isterEvet çorbalardaydı o
Offf
Nevoş ya torpil yap gelinine
Doğum günü nasıl geçti ne aldınız?Ben de iyiyim canım
Ben miEfserrrr efserrrr sokakta "1dknizi ayirir misiniz? Anket yapacağız" deyip 1saat oyalayan yakamiza yapisan anketorler gibisin
Ben sizin gibi katılmam demiyorum Zaten iş başa düşünce katılacağımTariflere bakmam lazımSenide alalım niyeki seyansımızı genişletelim
Ne Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da OlmasınYaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var
Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister
EvetttBen mi
O geçen kategoride önderlik etti bizeSen bu kuralı bilmiyorsun galibanevos kendimi camdan attirma bana yamıh şefin önderlik.etsin sana
Durup.durup kural çıkarma benim başımaO geçen kategoride önderlik etti bizeSen bu kuralı bilmiyorsun galiba
Prensesin kazandığı yarışmadan itibaren herkese verilecekÖncekiler sayılmıyorNe Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da Olmasın
Bu kuralı yeni ekledikDurup.durup kural çıkarma benim başıma
Prensesin kazandığı yarışmadan itibaren herkese verilecekÖncekiler sayılmıyor
Hangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorumYaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var
Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister
Doğum günü yarın canım:)Doğum günü nasıl geçti ne aldınız?
Aşk olsun görevini içra eden bir hipnozcuya hakaret ediyosun anketçi diyerekEvettt
Tamam araştırma yaparsan bulursunBen yardımcı olurumHangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorum
Doğum günü yarın canım:)
Ben ayakkabı aldım, çocuklar da keten gömlek aldı
O zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiiiBu kuralı yeni ekledik
efserim az ötede icra et görevini hadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsomAşk olsun görevini içra eden bir hipnozcuya hakaret ediyosun anketçi diyerek
Ya sen oy verenlerin peşine düşsene benim peşimi bırak Zaten tariflerim rağbet görmüyor resimlerle uğraştığımla kalıyorumTamam araştırma yaparsan bulursunBen yardımcı olurum
Okuyorum okuyorum diyorum bunu tanıyorum ama kim vuslatımmmmHangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorum
Doğum günü yarın canım:)
Ben ayakkabı aldım, çocuklar da keten gömlek aldı
İlgi alanım sensinO zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii
efserim az ötede icra et görevini hadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom