- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.053
- 43
Prenses ile başlamıştık sen 2. oluyorsunO zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii
efserim az ötede icra et görevini hadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prenses ile başlamıştık sen 2. oluyorsunO zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii
efserim az ötede icra et görevini hadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom
TamamYa sen oy verenlerin peşine düşsene benim peşimi bırak Zaten tariflerim rağbet görmüyor resimlerle uğraştığımla kalıyorum
Hadi ya ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:)Okuyorum okuyorum diyorum bunu tanıyorum ama kim vuslatımmmm
Ama bir tane madalya verilirse düşünebilirim
Ben ilk defa bu kim diye profile baktımCiddi değişim olmuşHadi ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:)
Madalya nasıl alınıyor biliyorsunAma bir tane madalya verilirse düşünebilirim
Haha gerçekten mi Rütbe yazım değişmemişti amaBen ilk defa bu kim diye profile baktımCiddi değişim olmuş
Al kuzum senin olsunHarbi madalyanda gözüm kaldı, sürekli ona takılıyor gözlerim Birkaç gün ödünç versene
efser illa diyosun ki gel evimi taşlaİlgi alanım sensin
Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlıkPrenses ile başlamıştık sen 2. oluyorsun
Kuşlara sordum söylediler doğum günün kutlu olsun canımHadi ya ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:)
Doğal yollardan alamıyorum biliyorsunMadalya nasıl alınıyor biliyorsun
İmzanda aynı Beklemediğim bir değişim olunca şaşırdım galibaHaha gerçekten mi Rütbe yazım değişmemişti ama
Kayınvaldem beni korur gel taşla ne olurAl kuzum senin olsun
efser illa diyosun ki gel evimi taşla
Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlık
Sana bir yaranamıyorumHep hain hep hainAl kuzum senin olsun
Boşver bak benimde yokHiç güzel durmuyor zatenDoğal yollardan alamıyorum biliyorsun
kız şefliğim mi kaldı benim,yeni şefimiz sensinhoş ben şefken de pek bir işine yaramadım nevrestenin ama olsunnevos kendimi camdan attirma bana yamıh şefin önderlik.etsin sana
Nevoş madalyayı bana tranfer et Harbi ödünç verdiAl kuzum senin olsun
Benim değil tatlım, eşimin doğum günü var da yarın, bugün onun için hediye alış verişine çıkmıştıkKuşlara sordum söylediler doğum günün kutlu olsun canım
Bence seni,kendine siper eder o zalim kadin efserKayınvaldem beni korur gel taşla ne olur
Demek ki taktiklerinde hata varSana bir yaranamıyorumHep hain hep hain
kurban olsun kız sanamadalyada neymisssssNevoş madalyayı bana tranfer et Harbi ödünç verdi
Harbim
Benim değil tatlım, eşimin doğum günü var da yarın, bugün onun için hediye alış verişine çıkmıştık
Demisünnet çoçuğuna altın takılmış gibiBoşver bak benimde yokHiç güzel durmuyor zaten
Doğru ya imza da değişmdiİmzanda aynı Beklemediğim bir değişim olunca şaşırdım galiba