- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Çatladım,patladımBen de istiyorum bananeIyidir havam 1500
Teşekkür ederimm efserimmm
Çatlaaa da patlaaa nevossss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatladım,patladımBen de istiyorum bananeIyidir havam 1500
Yok canım makyajım nazar değmiyecek kadar dağınıktı teşekkürlerEfser'cim güzel gözlerine nazar değmesin
Gözlerin yeterYok canım makyajım nazar değmiyecek kadar dağınıktı teşekkürler
Her isteyene verilseydii ohoooo bu yamıh prenseste niye madalya var,tacı devraldim ben. Geri alın elinden en havali ben olayimÇatladım,patladımBen de istiyorum banane
Sütlü nüriye seni bu seferki hipnozuma hazır ol tarif arayışındayım bulursam seyansımıza başlıyıyaçağızIyidir havam 1500
Gözlerin yeter
Bence bu mesajını geri alSeninde sürekli kalacakAlınsın istiyorsan onuda alalımHer isteyene verilseydii ohoooo bu yamıh prenseste niye madalya var,tacı devraldim ben. Geri alın elinden en havali ben olayim
Çay içiyordum pek hoş olmadıSütlü nüriye seni bu seferki hipnozuma hazır ol tarif arayışındayım bulursam seyansımıza başlıyıyaçağız
Sütlü nüriye seni bu seferki hipnozuma hazır ol tarif arayışındayım bulursam seyansımıza başlıyıyaçağız
Heee bundan sonra daimi mi kalacak bunlar? GüzelmişBence bu mesajını geri alSeninde sürekli kalacakAlınsın istiyorsan onuda alalım
Ben inanırım o herşeyi yaparHarbiye suşi yaptırsak
Eki Görüntüle 1513507
Kaynanan yapsin suşiyiHarbiye suşi yaptırsak
Eki Görüntüle 1513507
Herşeyin ilacı bende biliyosun geçecek kendini bana bırak
Prensesin kaldığına göre seninde kalacakHeee bundan sonra daimi mi kalacak bunlar? Güzelmiş
nevosumBen inanırım o herşeyi yapar
Bende pişirme derdide yok çiğden ohhhh misBen inanırım o herşeyi yapar
Gel ikinizide aynı hipnoz seyansını uygulayayımKaynanan yapsin suşiyi
Herşeyin ilacı bende biliyosun geçecek kendini bana bırak
Efser'cim hemşomu kurtar bu illettenHerşeyin ilacı bende biliyosun geçecek kendini bana bırak
Efser bu gece formundasınBende pişirme derdide yok çiğden ohhhh mis
Gel ikinizide aynı hipnoz seyansını uygulayayım