- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
şans deme arbi alınır bakYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şans deme arbi alınır bakYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş![]()
Evet, yakıyorsunBende iyiyimm tatlimmacayip zekzi oldum dimi
![]()
Aaa evet, kalıcı mı oldu madalyalarbak papatya ben de de var![]()
Hahahahah sen avcunu yalaaaaYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş![]()
Biz kaçırdık o fırsatıYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş![]()
Bakalım sonucu merakla bekliyorumSuşiyi sen yapacaksin ya efserik senin tarifi çalmam ben aşk olsun
O biraz zor nevosum,gözümü kapatirim yine hipnoz olmam![]()
Be ne yapıyorum hipnozu bana değil harbiye uyguluyaçağızTabi canım
Sen ne yapacaksın bize![]()
Katılmayı düşünüyormusun?Sevdim bu hitabıHoşbuldum canım
Hoşbuldum canım![]()
Öpeyim miYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş![]()
Hadi o zaman firsat ışte sen efser pinko bu kategoride kapisinBiz kaçırdık o fırsatıYeniden 1. olmak lazım
![]()
evet kalıcı olmuş canım bizde yeni öğrendik,yine olursun kuzum,daha önümüzde çok yarışmalar var,katıl işte şimdiki kategoriyeEvet, yakıyorsun
Aaa evet, kalıcı mı oldu madalyalar
Şimdi daha çok üzüldüm 1. olmadığıma![]()
İkiniz birbirinizi yapın benim için hiç sorun değilBe ne yapıyorum hipnozu bana değil harbiye uyguluyaçağız
Katılmayı düşünüyormusun?
Öpeyim mi![]()
Ben de istiyorumYa ama bende istiyorum bu nasıl şanstır arkadaş![]()
İyiyim canım benim, geçti şükürNasıl oldun canımBaşının ağrısı geçtimi
![]()
Sen katılmazsan ben katılmamHadi o zaman firsat ışte sen efser pinko bu kategoride kapisin![]()
Canım yağlı krem sürseydin hemen şişi indiriyorBen de istiyorum
Pinkom nasılsın, denk gelemiyoruz kaç gündür
İyiyim canım benim, geçti şükür
Ama şişlik duruyor![]()
Düşünmüyorum canım, dünya mutfağı çok uzak bana:))Be ne yapıyorum hipnozu bana değil harbiye uyguluyaçağız
Öpeyim mi![]()
Yok canım yarışmalardan yana şanssızım benevet kalıcı olmuş canım bizde yeni öğrendik,yine olursun kuzum,daha önümüzde çok yarışmalar var,katıl işte şimdiki kategoriye![]()
Evet çorbalardaydı oşans deme arbi alınır bakseninde vardı değilmi pinkciğim birinciliğin,ben sana bir yarışmada oy verdim diye hatırlıyorum
![]()
OfffHahahahah sen avcunu yalaaaa![]()
Nevoş ya torpil yap gelinineBiz kaçırdık o fırsatıYeniden 1. olmak lazım
![]()
Hipnozda zaten göz kapalı olur tam pozizyonuSuşiyi sen yapacaksin ya efserik senin tarifi çalmam ben aşk olsun
O biraz zor nevosum,gözümü kapatirim yine hipnoz olmam![]()
Hangi krem, bildiğimiz arko gibi kremlerden mi canımCanım yağlı krem sürseydin hemen şişi indiriyor![]()
nevos kendimi camdan attirma banaSen katılmazsan ben katılmamŞefim bize önder olmalı
![]()
Teselli armağanı olarak mıBe ne yapıyorum hipnozu bana değil harbiye uyguluyaçağız
Öpeyim mi![]()
İyiyim sen nasılsın canım?Ben de istiyorum
Pinkom nasılsın, denk gelemiyoruz kaç gündür
İyiyim canım benim, geçti şükür
Ama şişlik duruyor![]()
Efserrrr efserrrr sokakta "1dknizi ayirir misiniz? Anket yapacağız" deyip 1saat oyalayan yakamiza yapisan anketorler gibisinHipnozda zaten göz kapalı olur tam pozizyonubilinç altındaki ahçıyla buluşagım
![]()
Ben de iyiyim canımTeselli armağanı olarak mı
Öp bari
İyiyim sen nasılsın canım?![]()