- 8 Aralık 2011
- 45.523
- 165.003
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni kategorinin heycanı Nevoş'um merak ediyorum tarifleriEfser bu gece formundasın![]()
Ben acı sevmiyorum mideme dokaniyoGerçekler açıdır![]()
Çok kasıyor hemşomEfser'cim hemşomu kurtar bu illetten![]()
hııı kimmiş onlar,çabbık ortaya çıksınKategoriye oy verenler dizilsin şuraya![]()
Oyyy ölem ben sanaBen acı sevmiyorum mideme dokaniyo![]()
Bu kadar heyecan yaptıysan senin tarifinide görelim Efser'cimYeni kategorinin heycanı Nevoş'um merak ediyorum tarifleriözelikle harbinin performarsını
![]()
Cevherlerini çıkartacağız bırakmıyorÇok kasıyor hemşomonda ne cevherler var bir bıraksa kendini olacak
![]()
Deme kız öyleOyyy ölem ben sanaonada var bir care
![]()
ahahhhaaa gısgannnççç,ohh köfte gibi kızar biber gibi patlayasınHer isteyene verilseydii ohoooobu yamıh prenseste niye madalya var,tacı devraldim ben. Geri alın elinden en havali ben olayim
![]()
Onlar kendilerini biliyorlarhııı kimmiş onlar,çabbık ortaya çıksın![]()
BencedeeeBu kadar heyecan yaptıysan senin tarifinide görelim Efser'cim
Cevherlerini çıkartacağız bırakmıyor![]()
Allah canını almasin senin atarlı gölistaannahahhhaaa gısgannnççç,ohh köfte gibi kızar biber gibi patlayasın![]()
canım nevoşum ya biliyorum benden yana olduğunuBence bu mesajını geri alSeninde sürekli kalacak
Alınsın istiyorsan onuda alalım
![]()
Hemşom bu görevi sana bırakıyorum,tüm hünerlerini gösterBencedeeeefser hanim seni bu kategoride.görmek istiyoruz
![]()
Evet çok kıskançcanım nevoşum ya biliyorum benden yana olduğunukaka arbi,pisss,kıskaaannnnççç
![]()
ayyy harbi nasıl korkuttuysa artık nevoşumBen inanırım o herşeyi yapar![]()
Sütlü Nuriye yaptı ve kendini bize gösterdiayyy harbi nasıl korkuttuysa artık nevoşum![]()