- 8 Aralık 2011
- 44.075
- 153.915
Gerçekler açıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekler açıdır
Yeni kategorinin heycanı Nevoş'um merak ediyorum tarifleriözelikle harbinin performarsınıEfser bu gece formundasın
Ben acı sevmiyorum mideme dokaniyoGerçekler açıdır
Çok kasıyor hemşom onda ne cevherler var bir bıraksa kendini olacakEfser'cim hemşomu kurtar bu illetten
hııı kimmiş onlar,çabbık ortaya çıksınKategoriye oy verenler dizilsin şuraya
Oyyy ölem ben sana onada var bir careBen acı sevmiyorum mideme dokaniyo
Bu kadar heyecan yaptıysan senin tarifinide görelim Efser'cimYeni kategorinin heycanı Nevoş'um merak ediyorum tarifleriözelikle harbinin performarsını
Cevherlerini çıkartacağız bırakmıyorÇok kasıyor hemşom onda ne cevherler var bir bıraksa kendini olacak
Deme kız öyle bu arada avatarin çok guzelllOyyy ölem ben sana onada var bir care
ahahhhaaa gısgannnççç,ohh köfte gibi kızar biber gibi patlayasınHer isteyene verilseydii ohoooo bu yamıh prenseste niye madalya var,tacı devraldim ben. Geri alın elinden en havali ben olayim
Onlar kendilerini biliyorlarhııı kimmiş onlar,çabbık ortaya çıksın
Bencedeee efser hanim seni bu kategoride.görmek istiyoruzBu kadar heyecan yaptıysan senin tarifinide görelim Efser'cim
Cevherlerini çıkartacağız bırakmıyor
Allah canını almasin senin atarlı gölistaannahahhhaaa gısgannnççç,ohh köfte gibi kızar biber gibi patlayasın
canım nevoşum ya biliyorum benden yana olduğunukaka arbi,pisss,kıskaaannnnçççBence bu mesajını geri alSeninde sürekli kalacakAlınsın istiyorsan onuda alalım
Hemşom bu görevi sana bırakıyorum,tüm hünerlerini gösterBencedeee efser hanim seni bu kategoride.görmek istiyoruz
Evet çok kıskançBen hiç kıskanıyor muyumcanım nevoşum ya biliyorum benden yana olduğunukaka arbi,pisss,kıskaaannnnççç
ayyy harbi nasıl korkuttuysa artık nevoşumBen inanırım o herşeyi yapar
Papatyaaaa naber beybisiii
Sütlü Nuriye yaptı ve kendini bize gösterdiBen korktum herşey yaparDünya Mutfağı onun için en basit kategoriayyy harbi nasıl korkuttuysa artık nevoşum