- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Canım kusura bakma çok acil çıkmak zorundaydım: (Merhaba canım nasılsın
İmzan çok dokunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kusura bakma çok acil çıkmak zorundaydım: (Merhaba canım nasılsın
İmzan çok dokunuyor
Habibtem arabistandasin zaten sen,oranin meşhur yemeklerinden yapabilirsin tatlim niye illede böcük yapicam diyosunHerkese kolay gelsinn birincu kim olacak.merak 3diyorummm
Çok depresifsin mutfak senin ilacın bebişimBol bol hindistan cevizi kemirirsin sende
Efserrrrr kendimi camdan atarim bak gelme üstüme
Mutfakta daha çok geriliyorum,alışverişe mi gitsem acabaÇok depresifsin mutfak senin ilacın bebişim
Teşekkür ederimKatiliyorummmm canimmm bende sanaa
Hamur bütün sinirini alır çıkmışken un almayı unutmaMutfakta daha çok geriliyorum,alışverişe mi gitsem acaba
IyyyyyBol bol hindistan cevizi kemirirsin sende
Efserrrrr kendimi camdan atarim bak gelme üstüme
Hahahaaa Olur mu olurrDikkat et o seni yemesin
Amaniiin ben farkında olmadan zaten yapıyomuşum yaa Kolları sıvamak lazımmmDiloş'um senin Dünya mutfağına ait bir tarif ile 1.liğin var
Sütlü tatlılarda yine dünya mutfağı ile katıldın
O yüzden hic zorlanmazsın
Ben beklerim o tam bir cadıHahahaaa Olur mu olurr
Yok canım önemli degil,ben anladım zatenCanım kusura bakma çok acil çıkmak zorundaydım: (
un değil,zekzi don alcamHamur bütün sinirini alır çıkmışken un almayı unutma
Tabi canım bizim mutfağa karışmış bir sürü tarif var.Amaniiin ben farkında olmadan zaten yapıyomuşum yaa Kolları sıvamak lazımmm
Ama o çok tatlı maşaallah onaaaBen beklerim o tam bir cadı
Aslında çok doğru bizim osmanlı mutfağımız bitiyr evlerde öyle çok pişmiyır artıkTabi canım bizim mutfağa karışmış bir sürü tarif var.
Onun mutfakta işi yok harbi sen unu al yeterun değil,zekzi don alcam