- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Oh ohh iyi olda ablacım prensess nasılDiloşum iyim tatlım ne olsun işler güçler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh ohh iyi olda ablacım prensess nasılDiloşum iyim tatlım ne olsun işler güçler
Öyle de bizim bu takım da olmıycak anda yiyo golü heran herşey olabilirŞampiyonluk yolundalar artık çok az maç kaldı, yenilmemeleri lazım hiç
4 ten sonra doyuyorum ya
Canım kategoriye hepsi uygunSaol ablacımm Ama merak ettiğim dünya mutfağında bi kategori olcak mı Tatlı tuzlu acı ekşi gerşey olurmu
Ayyyy hiç ugrasamam dilosum. Deseler kı; sen yarış biz sana 500 bin tl vercez 1. Olman şart değil,yine gitmem. Kendimi hiç yoramamSaol canımcımAy bizde bu survivor tam benlik keşke benide alsalar Ama bana bi dılap dolusu hamur işi vermeleri lazım yoksa kalkıp da koşamam
Hahahah efser hiç vaz gecmiyosun yaaaEvedede yapılır o hamurda ne var hipnoz işe yarıyor bak yavaş yavaş işe girişiyon
Cadılıktan başka birşey düşündüğü yok o prensesinOh ohh iyi olda ablacım prensess nasıl
Tamam o zaman Aklımda var bişilerCanım kategoriye hepsi uygun
Dünya mutfağı deyince herkes korktubirde kategorilere ayirmayalim
Aman dünya mutfağı deyince ilk böcekler akla geliyorPismemis bocekler yemegun arasindan gececek tamam buldum.ne.yapacagimi
Onu yiyebilirim istersen Cadılık yapamaz böylelikleCadılıktan başka birşey düşündüğü yok o prensesin
Vardır senin aklında güzel tariflerTamam o zaman Aklımda var bişiler
Amaaaan kızz sendeee Wallaa giderim öylede bi koşarım ama açlığa gelemem hiçç Acun kabul edermi beni böyleeeAyyyy hiç ugrasamam dilosum. Deseler kı; sen yarış biz sana 500 bin tl vercez 1. Olman şart değil,yine gitmem. Kendimi hiç yoramam
Hahahah efser hiç vaz gecmiyosun yaaa
Niye vaz geceyim seni noodle yaparken seyretmek büyük zevk olacak hiç kaçırırmıyımAyyyy hiç ugrasamam dilosum. Deseler kı; sen yarış biz sana 500 bin tl vercez 1. Olman şart değil,yine gitmem. Kendimi hiç yoramam
Hahahah efser hiç vaz gecmiyosun yaaa
Tamam baslayimmm bocekleri toplamayaaAman dünya mutfağı deyince ilk böcekler akla geliyor
Pişmiş bocekte kabul ediyoruz
Ya bi kaç bişi var ama becerebilirmiuim bilmiyorum kendimi merak ediyorum o yüzden katılcam Yoksa bizim mutfağımız varken dünya boşşş yaniiiVardır senin aklında güzel tarifler
Katiliyorummmm canimmm bende sanaaYa bi kaç bişi var ama becerebilirmiuim bilmiyorum kendimi merak ediyorum o yüzden katılcam Yoksa bizim mutfağımız varken dünya boşşş yaniii
Kolay gelsin.Tarifi bana özelden yollayın konuyu acmak için yorulmayınTamam baslayimmm bocekleri toplamayaa
Diloş'um senin Dünya mutfağına ait bir tarif ile 1.liğin varYa bi kaç bişi var ama becerebilirmiuim bilmiyorum kendimi merak ediyorum o yüzden katılcam Yoksa bizim mutfağımız varken dünya boşşş yaniii
Bol bol hindistan cevizi kemirirsin sendeAmaaaan kızz sendeee Wallaa giderim öylede bi koşarım ama açlığa gelemem hiçç Acun kabul edermi beni böyleee
Efserrrrr kendimi camdan atarim bak gelme üstümeNiye vaz geceyim seni noodle yaparken seyretmek büyük zevk olacak hiç kaçırırmıyım
Dikkat et o seni yemesinOnu yiyebilirim istersen Cadılık yapamaz böylelikle