- 8 Aralık 2011
- 44.036
- 153.671
Niye erineyim harbi kendi alanımız yapmıyoruz daha resmine bakıyoruzErinmemis,usenmemis gitmiş resim aramış yaa
He benim küçük çırak
Dilosssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye erineyim harbi kendi alanımız yapmıyoruz daha resmine bakıyoruzErinmemis,usenmemis gitmiş resim aramış yaa
He benim küçük çırak
Dilosssss
Galatasaray Akhisara attı
Harbim gülüüm napıyon nasılsınErinmemis,usenmemis gitmiş resim aramış yaa
He benim küçük çırak
Dilosssss
Çok geçmiş olsun önce sağılık canım yaparsınSultanımm Bende hastanedeydim tüm gün Midem ağrıyordu onun için acile gideyim dedim hazırlanırken tabak elimde kırıldı parmağımın ucu uçtu Bi taşla iki kuş Şimdi oturuyom evdeee Dünya mutfağına napsam diyomda parmağım iyileşsin şimdi sargılı Bişeyler yapcam inşallah.. O kadar oy verdik ayıp kaçar
ben çok güzel pizza yapıyorum efser biliyon mu ama hamurunu hazır aliyom fırındanNiye erineyim harbi kendi alanımız yapmıyoruz daha resmine bakıyoruz
Geçmiş olsun dilosum yaa iyiyimm kuzumm survivor izliyoz benm herifleHarbim gülüüm napıyon nasılsın
Teşekkür ederim EFser ablam nasılsın ?Çok geçmiş olsun önce sağılık canım yaparsın
Geçmiş olsun canımsın Rabbim korusun seniSultanımm Bende hastanedeydim tüm gün Midem ağrıyordu onun için acile gideyim dedim hazırlanırken tabak elimde kırıldı parmağımın ucu uçtu Bi taşla iki kuş Şimdi oturuyom evdeee Dünya mutfağına napsam diyomda parmağım iyileşsin şimdi sargılı Bişeyler yapcam inşallah.. O kadar oy verdik ayıp kaçar
Gole doymuyorGol gol goll
Geçmiş olsun diloşum, nasılsa hastahane ye gitcem parmağımı da aradan çıkarayım demişsin gibi olmuşSultanımm Bende hastanedeydim tüm gün Midem ağrıyordu onun için acile gideyim dedim hazırlanırken tabak elimde kırıldı parmağımın ucu uçtu Bi taşla iki kuş Şimdi oturuyom evdeee Dünya mutfağına napsam diyomda parmağım iyileşsin şimdi sargılı Bişeyler yapcam inşallah.. O kadar oy verdik ayıp kaçar
Saol canımcımAy bizde bu survivor tam benlik keşke benide alsalar Ama bana bi dılap dolusu hamur işi vermeleri lazım yoksa kalkıp da koşamamGeçmiş olsun dilosum yaa iyiyimm kuzumm survivor izliyoz benm herifle
Doymasınlar ya, ben doymaları gerektiği zaman söylerimGole doymuyor
Evedede yapılır o hamurda ne var hipnoz işe yarıyor bak yavaş yavaş işe girişiyonben çok güzel pizza yapıyorum efser biliyon mu ama hamurunu hazır aliyom fırından
Çok teşekkür ederim pinkom aynen öyle oldu valla Ama nasılda kanarmış meğersem çok basınç var diye sanırım panik oldum E bi de beni kan tutuyo zaten Galatasarayım atar bu arada aslanlarım benimGeçmiş olsun diloşum, nasılsa hastahane ye gitcem parmağımı da aradan çıkarayım demişsin gibi olmuş
30 tane atarlar o zamanDoymasınlar ya, ben doymaları gerektiği zaman söylerim
Saol ablacımm Ama merak ettiğim dünya mutfağında bi kategori olcak mı Tatlı tuzlu acı ekşi gerşey olurmuGeçmiş olsun canımsın Rabbim korusun seni
Hepsi birden olmuş
Sen iyileş fırsatın olursa yaparsın
Şampiyonluk yolundalar artık çok az maç kaldı, yenilmemeleri lazım hiçÇok teşekkür ederim pinkom aynen öyle oldu valla Ama nasılda kanarmış meğersem çok basınç var diye sanırım panik oldum E bi de beni kan tutuyo zaten Galatasarayım atar bu arada aslanlarım benim
4 ten sonra doyuyorum ya30 tane atarlar o zaman