- 8 Aralık 2011
- 44.037
- 153.687
Sağol canım bencede bekliyorum sütlü nüriyeden sonra dünya mutfağı çok kolay havada pizza hamuruda açarKolay gelsin
Evet buranın bağımlısı oldu heran bir sürprizle karşımıza çıkabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bencede bekliyorum sütlü nüriyeden sonra dünya mutfağı çok kolay havada pizza hamuruda açarKolay gelsin
Evet buranın bağımlısı oldu heran bir sürprizle karşımıza çıkabilir
Hahahah sen o işi birak bence efserim,gel senle sahnelere çıkalımTatlım
Hipnozun tozunu ayarlıyamadım galiba şaiir değil,ahçı olacaksın
Pizza yapıldı kiiiiSağol canım bencede bekliyorum sütlü nüriyeden sonra dünya mutfağı çok kolay havada pizza hamuruda açar
Sütlü nuriyeden sonra parmağı ile pizza hamuru açarSağol canım bencede bekliyorum sütlü nüriyeden sonra dünya mutfağı çok kolay havada pizza hamuruda açar
Assolistmi olacaksınızHahahah sen o işi birak bence efserim,gel senle sahnelere çıkalım
Bırakmam evet sahnede havada döndüre döndüre sana pizza hamuru açtırabilirim aslındaHahahah sen o işi birak bence efserim,gel senle sahnelere çıkalım
Yok baş ahçı olacakAssolistmi olacaksınız
Evet neden olmasinAssolistmi olacaksınız
O nasıl fantazi kız oyle tam psikopat çıktın ha efser nevostan betersin vallaBırakmam evet sahnede havada döndüre döndüre sana pizza hamuru açtırabilirim aslında
Sen farklı yapacaksın bebişimPizza yapıldı kiiii
Sahnelerde sizi bekliyorEvet neden olmasin
O nasıl fantazi kız oyle tam psikopat çıktın ha efser nevostan betersin valla
Buda Harbiden öğrenmiş açmayı
Kim ,nerde,ne golü attıGollll
İyiyiz Diloş'um sen ne yapıyorsunNabersiniz ki acaba
Biz kendi alanımızda fantazi kurallımEvet neden olmasin
O nasıl fantazi kız oyle tam psikopat çıktın ha efser nevostan betersin valla
Galatasaray Akhisara attıKim ,nerde,ne golü attı
Erinmemis,usenmemis gitmiş resim aramış yaa
He benim küçük çırakBuda Harbiden öğrenmiş açmayı
DilosssssNabersiniz ki acaba
Sultanımm Bende hastanedeydim tüm gün Midem ağrıyordu onun için acile gideyim dedim hazırlanırken tabak elimde kırıldı parmağımın ucu uçtu Bi taşla iki kuş Şimdi oturuyom evdeee Dünya mutfağına napsam diyomda parmağım iyileşsin şimdi sargılı Bişeyler yapcam inşallah.. O kadar oy verdik ayıp kaçarİyiyiz Diloş'um sen ne yapıyorsun