- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Teşekkür ederim Şu saate kadar iyiydim hafiften sızlamalar başladı yinepinkstrap gecmis olsun cnm daha iyisin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Şu saate kadar iyiydim hafiften sızlamalar başladı yinepinkstrap gecmis olsun cnm daha iyisin insallah
Yavaş gelsin, ayağı falan burkulmasınSelam,ağanız geldi
Ağam hoşgeldinSelam,ağanız geldi
Merak etme,at üstünde geldim,daş gibiyimYavaş gelsin, ayağı falan burkulmasın
Hoş bulduk,napiyonuz ırgatlarAğam hoşgeldin
Dur bakalım ordaBurda herkesin madalyası varMerak etme,at üstünde geldim,daş gibiyim
Hoş bulduk,napiyonuz ırgatlar
İyi o zaman yönetim şekline dikkat et köylüler ayaklanmasınMerak etme,at üstünde geldim,daş gibiyim
Hoş bulduk,napiyonuz ırgatlar
iyiym tatlimm,erik yiyorumm ayy çok güzelDur bakalım ordaBurda herkesin madalyası var
İyiyiz şefim sen nasılsın
Hepsini kovarim iştenİyi o zaman yönetim şekline dikkat et köylüler ayaklanmasın
Afiyet olsunBen hayatta yiyemiyorumiyiym tatlimm,erik yiyorumm ayy çok güzel
Ben tam bir erik aşığıyım çevremdeki herkesin aklına erik görünce ben gelirim o kadar hastayim 2-3 kilo erigi tek başıma yerim mideme çok dokunuyo ama yaa tek derdim oAfiyet olsunBen hayatta yiyemiyorum
Hoşgeldin Efser'cimNerelerdesinHarbi senin hipnoz taktiklerini merakla bekliyorSelam iyi akşamlar
Ayyy ne güzelBizim evde herkes senin gibi bir ben yiyemiyorumÇok ekşi oluyorBen tam bir erik aşığıyım çevremdeki herkesin aklına erik görünce ben gelirim o kadar hastayim 2-3 kilo erigi tek başıma yerim mideme çok dokunuyo ama yaa tek derdim o
Amanindaa amaninnn kim gelmisssssSelam iyi akşamlar
Temizlik etkisini gösteriyor Nevoş baksana buralardan çıkmıyorHoşgeldin Efser'cimNerelerdesinHarbi senin hipnoz taktiklerini merakla bekliyor
Kolay gelsinTemizlik etkisini gösteriyor Nevoş baksana buralardan çıkmıyor
Lütfen halki yanlış yönlendirmeyelimHoşgeldin Efser'cimNerelerdesinHarbi senin hipnoz taktiklerini merakla bekliyor
He biraz şeyini cıkartiyorumAyyy ne güzelBizim evde herkes senin gibi bir ben yiyemiyorumÇok ekşi oluyor
Erik görünce aklıma geleceksin bundan sonra
Neden acabaSen abartıyorsun o zaman
TatlımAmanindaa amaninnn kim gelmisssss
Efserimmmmm,ela gözlü benli dilberimmmmmm

Parmağında yüzükler,kolunda bilezikler,ben sana dolanayim,oyyy oyyy efserimmm nedir bu güzelliklerrrrr
Halk seni bekliyorLütfen halki yanlış yönlendirmeyelim
He biraz şeyini cıkartiyorum
Amanindaa amaninnn kim gelmisssss
Efserimmmmm,ela gözlü benli dilberimmmmmm

Parmağında yüzükler,kolunda bilezikler,ben sana dolanayim,oyyy oyyy efserimmm nedir bu güzelliklerrrrr