- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
boşver nevoş şimdi bunları düşünmeyelim,daha 35 e çoookkkkk var.Sen bu yıldan sonra bende önümüzdeki yıldan sonra bir süre 35 kalalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşver nevoş şimdi bunları düşünmeyelim,daha 35 e çoookkkkk var.Sen bu yıldan sonra bende önümüzdeki yıldan sonra bir süre 35 kalalım
aynı anda yazmışız be_ni canım,iyigecelerBende kactım kızlar fena uykusuzum
Iyı geceler
Bıdaha sazıye muhabbetı duymıyım keleslı ablamın kelesıyle.......yakarım sızı benı topıgı herseyı
İyi geceler canım,Allah rahatlık versinben de kaçıyorum artık genç ve güzel hanımlarherkese iyigeceler,tatlı rüyalar,Allah rahatlık versin.
Haklısın Yaşımızı göstermiyoruz o yüzden sorun yokboşver nevoş şimdi bunları düşünmeyelim,daha 35 e çoookkkkk var.
O zaman cok etkılenmemıssındır yoksa uyum saglamak zor olurduevet küçüktüm canım,okulları hep burada okudum.senin yurtdışında olduğun belli ama,dışarı fotoğrafların ve yemeklerde kullandığın görseller farklı ve bir harika
Benı gorende 25 falan dıyoHaklısın Yaşımızı göstermiyoruz o yüzden sorun yok
Maşaallah canımBenı gorende 25 falan dıyo
Kızımı kardesın mı dıye sormuslardı bı defa
Hıssettıgımız yastayız zaten dımıMaşaallah canım
mutlu değilimHayırdır canım ne oldu
Nedennnnnn....??????? ve sebepppmutlu değilim
Ablam hayırlı olsunÇok şükür atlatmışsınNasıl geçti
Cok hos evet
Kızın ıcın ve hepınız ıcın hayırlısı olur ınsallah
Bence de nevos. Zaten o bölümü sen yonetiyosun ekleyiverBirde ediler arası en zekzi oldum
Bu yıl enlerde bu kategori olsun kesin ben seçilirim
Günaydın hayırlı cumalar ablaammGünaydınlar hayırlı cumalar olsun
Bence de nevos. Zaten o bölümü sen yonetiyosun ekleyiver
Günaydın hayırlı cumalar ablaamm
Hayırdır canım Bir sebebi var mı?mutlu değilim
Günaydınlar ve hayırlı cumalar ..ayy ne mutluyum ne mutlu yıllık iznime çıkıyorum ayolll..oğlumla gezmelerin dibine vurucamm..
Tamam AblacımSağol nevoşum anlatırım bir ara
Sağol hayırlısı olsun artık