- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Zalımın gızı insan bi dur gitme der bide sütyen salliyo yaaTamam o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zalımın gızı insan bi dur gitme der bide sütyen salliyo yaaTamam o zaman
Harbi mi gidiyorBız burdayız nevos
Onun sahibi burda ondan sallıyorZalımın gızı insan bi dur gitme der bide sütyen salliyo yaa
harbiiii,Allahım ya sende olmasan benim iğrenç espirilerim arada nasıl kaynacak,çok tatlı ve komiksin yaZalımın gızı insan bi dur gitme der bide sütyen salliyo yaa
Ay rahat gulemıyomda adam yanımda delırdın mı dıyecekarada mektup yazmayı unutmaZalımın gızı insan bi dur gitme der bide sütyen salliyo yaa
hiç üstüme alınmadımOnun sahibi burda ondan sallıyor
Sen onu çoktan üstüne aldın geçtihiç üstüme alınmadım
anaaam sen nerden biliyon kız bunu,geçen gece herkes yatıp ortalık ıssızlaştığında link attıydım,arada kaynamamış mıAy rahat gulemıyomda adam yanımda delırdın mı dıyecekarada mektup yazmayı unutma
Yamıkprenses unutmusta bunu
Bu topicte genelde herkes geçmişi okuyor Bunu söylemeyi unutmuşuzanaaam sen nerden biliyon kız bunu,geçen gece herkes yatıp ortalık ıssızlaştığında link attıydım,arada kaynamamış mı
Sen benden daha tatlisin minnosummm benimmmharbiiii,Allahım ya sende olmasan benim iğrenç espirilerim arada nasıl kaynacak,çok tatlı ve komiksin ya
Kızın sütyenini sallayacagina,koy poşete ver. Ayıp yahu şaziyem hiç yakıştıramadm hicccAy rahat gulemıyomda adam yanımda delırdın mı dıyecekarada mektup yazmayı unutma
Yamıkprenses unutmusta bunu
Yamıhhh o an musAit değildim yazamadim,10 dk araliksiz gülmekten tepindim yerlerde Allahhh canını almaya seninnn o msjindan bahsediyorm,yok daha memeler dedimmhiç üstüme alınmadım
Evet cnm benım ıkıncı mekanım oldu burası bırde kasım bebeklerınde arkadaslarım var ordayım fırsat buldukca ordayım:)be_ni canım seninle genelde yemek yarışmalarında karşılaşıyoruz ama tanışma fırsatımız olmadı,evlisin sanırım ve çocuklarda var,yaş kaç özel olmazsa,neler yapıyorsun?
hadi yane güzel ağır abla takılıyordum ben buralarda,neyse zaten saklayacak birşeyim de yok ortadaBu topicte genelde herkes geçmişi okuyor Bunu söylemeyi unutmuşuz
Okumayan,duymayan kalmamışSen benden daha tatlisin minnosummm benimmm
Kızın sütyenini sallayacagina,koy poşete ver. Ayıp yahu şaziyem hiç yakıştıramadm hiccc
Yamıhhh o an musAit değildim yazamadim,10 dk araliksiz gülmekten tepindim yerlerde Allahhh canını almaya seninnn o msjindan bahsediyorm,yok daha memeler dedimm
Herşey ortada saklamaya gerek kalmadıhadi yane güzel ağır abla takılıyordum ben buralarda,neyse zaten saklayacak birşeyim de yok ortada
80 doğumlu musun canımBende 34 olacağım81'liyimEvet cnm benım ıkıncı mekanım oldu burası bırde kasım bebeklerınde arkadaslarım var ordayım fırsat buldukca ordayım:)
Evlıyım ıkı kızım var 5 ve 2,5 yaslarında
Yas 35 yolun yarısı
Almanyadayım yarısmadayız zaten basarılar dılerım
yalnız şunu tecrübe ettim ki,büyüklerimizin evlenince büyür lafı koca bir yalanmış,hepsi şehir efsanesiymiş meğerSen benden daha tatlisin minnosummm benimmm
Kızın sütyenini sallayacagina,koy poşete ver. Ayıp yahu şaziyem hiç yakıştıramadm hiccc
Yamıhhh o an musAit değildim yazamadim,10 dk araliksiz gülmekten tepindim yerlerde Allahhh canını almaya seninnn o msjindan bahsediyorm,yok daha memeler dedimm
İyi geceler HarbimSaziyeme iyi bakin...
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde,gidiyorum şaziyemin kokusu hala üzerimde...
Iyi geceler
aaayyy ne güzel ya,Allah bağışlasın kızlarınıEvet cnm benım ıkıncı mekanım oldu burası bırde kasım bebeklerınde arkadaslarım var ordayım fırsat buldukca ordayım:)
Evlıyım ıkı kızım var 5 ve 2,5 yaslarında
Yas 35 yolun yarısı
Almanyadayım yarısmadayız zaten basarılar dılerım