- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
4oldu abla ole oldu ya sagligin nasilNe kadar oldu bebek şimdi evet uzun zaman oldu denk gelemedik hiç evde tadilat vardı uzun sürdü biraz ondan da yoktum gelemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4oldu abla ole oldu ya sagligin nasilNe kadar oldu bebek şimdi evet uzun zaman oldu denk gelemedik hiç evde tadilat vardı uzun sürdü biraz ondan da yoktum gelemedim.
Kolay gelsin canımIyyiz bizde misafir gelcek hazirlik yapmam lazım oh hava acik orda heralde burda yağmur var
Ellerine sağlık canım Afiyet olsunIyı aksamlar
Kayısı recelı yaptım yarım porsıyon
Eki Görüntüle 1543508
Cekırdegını kırıp ıcıne atmak super fıkırmıs bılmıyordumharıka oldu
Sagol nevos cok hosuma gıttı sen bılıyosundur zaten ama bılmeyenler deneyebılır tatlı kayısı cekırdegı olması lazımmıs ama yoksa tadı kotu olurmusEllerine sağlık canım Afiyet olsun
Evet canım bizde mutlaka çekirdekleri kırılır,kabukları soyulur ve reçele eklenir.Çok güzel olur.Sagol nevos cok hosuma gıttı sen bılıyosundur zaten ama bılmeyenler deneyebılır tatlı kayısı cekırdegı olması lazımmıs ama yoksa tadı kotu olurmus
Çok iyi oldu canım,çocuklar eğlendiler yeni geldik sayılırBu arada pıknıge gıtmıssınız oh ne guzel keyıf yapmıssınızdır
Fotoyu gordum ne kadar cok yuksek bınalar var oyle yasadıgın yer hep oyle mı?
Burda cok nadır yuksek apartmanlar var
Bızımkı tatlı kayısıymıs kontrol ıcın kırıp tadına baktım tadı guzel yenıyo sonra ıcıne attım:)Evet canım bizde mutlaka çekirdekleri kırılır,kabukları soyulur ve reçele eklenir.Çok güzel olur.
Acı çekirdek ile olmaz Zaten acı cekirdekli kayısı ekşimsi olur,reçeli güzel olmaz. Bizim kayısılar daha olmadı
Hava guzelken degerlendırmıssınız ne guzel hem cocuklarada degısıklık olmusturÇok iyi oldu canım,çocuklar eğlendiler yeni geldik sayılır
Evet canım burası benim eve araba ile 5 dakika Bizim evler onlara göre biraz daha eski 10 yıllık falan 9 katlı bina Yeniler en az 10-12 katlı
Iyı aksamlar
Kayısı recelı yaptım yarım porsıyon
Eki Görüntüle 1543508
Cekırdegını kırıp ıcıne atmak super fıkırmıs bılmıyordumharıka oldu
yeni tema için anket açıldı mı ben göremedim ablacım hadi yeni temayı belirleyelim yaaaBurdayım canım ellerine sağlık
Papatya ile dün telefonda konuştum.Kızı ve kendisi daha iyilerBiraz daha toparlanınca gelecek inşaallah
Afıyet olsunellerine saglik canimmm. Bende cok severim kayisi recelinii.
Yenı tema ramazan yemeklerı sofralarıyeni tema için anket açıldı mı ben göremedim ablacım hadi yeni temayı belirleyelim yaaa
Gün kurusu kayısı hem sağlıklı,hemde güzelBızımkı tatlı kayısıymıs kontrol ıcın kırıp tadına baktım tadı guzel yenıyo sonra ıcıne attım:)
Ben taze kayısı pek sevmem kızım ıstedı bır ıkı yedı baktım yumusuyolar recel yaptım:)
Ama gun kurusu kayısıya bayılırım
Hava guzelken degerlendırmıssınız ne guzel hem cocuklarada degısıklık olmustur
Yerlesım cogaldıkca bınalar yukselıyor malesef
Bız o yonden sanslıyız buralar daha cok mustakıl ev apartmanların katıda 4 ü gecmez
Bizim yeni tema belli canımyeni tema için anket açıldı mı ben göremedim ablacım hadi yeni temayı belirleyelim yaaa
Merhaba Adra'cım nasılsın,nerelerdesinSelamlar.
Bu çok güzelmiş.
Merhaba Nevoş.İyiyim canım.Sen nasılsın?Buralardayım.Merhaba Adra'cım nasılsın,nerelerdesin