- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Sen yaparsin da güzel olmaz mi,ellerine sağlıkYok Nevoş ben almayayım.Bu temizlik yetti.
Kek bitti.Çok güzel olmuştu valla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yaparsin da güzel olmaz mi,ellerine sağlıkYok Nevoş ben almayayım.Bu temizlik yetti.
İyi tamamYok Nevoş ben almayayım.Bu temizlik yetti.
Sağol canım. Sulu kek yaptım.Süt,yoğurt da yok içinde.Çok ekonomik.Sen yaparsin da güzel olmaz mi,ellerine sağlık
Su ile daha güzel oluyor.Köpük köpükSağol canım. Sulu kek yaptım.Süt,yoğurt da yok içinde.Çok ekonomik.
Tayin ne zaman belli olacak nevos?İyi tamam
Ben ağırdan alacağım tayinden dolayı bekleyeceğim biraz Yatak,yorgan,yastık ve kışlıkları halledeceğim.
Evet bekle bence de boşuna yapmış olma.Ahh o yatak,yorgan,kışlık işleri ne zordur.İki üç ay yaz oluyor bir sürü eziyet.İyi tamam
Ben ağırdan alacağım tayinden dolayı bekleyeceğim biraz Yatak,yorgan,yastık ve kışlıkları halledeceğim.
Seçim sonrası diyorlar canımTayin ne zaman belli olacak nevos?
Aynen canım.Unu da az koyarsan puf puf yumuşacık bir kek oluyor.Su ile daha güzel oluyor.Köpük köpük
AynenYaz geliyor kosturmacalarımız arttı.
Aman atmasın
Hakkınızda hayırlısı.inşallah tatlimSeçim sonrası diyorlar canım
Ben geçen ay perde,cam,duvar temizlik yaptım.1-2 ay daha beklemem lazım boşa yapmış olmayayımEvet bekle bence de boşuna yapmış olma.Ahh o yatak,yorgan,kışlık işleri ne zordur.İki üç ay yaz oluyor bir sürü eziyet.
Türkiye'ye mi geleceksinizAynen
Bırde tatıl hazırlıkları basladı
Esım baktı tele ayarlara falan galıba beynını fazla dolmusum
Yazık rahatladı herhal ondan buyana ıyı
Sağol canımHakkınızda hayırlısı.inşallah tatlim
Ediyorum tatlim benim etmem miSağol canım
Dua edin bize
Allah razı olsun canımEdiyorum tatlim benim etmem mi
Daha yeni yaptın bekle biraz daha.Duvarları uzun yer silme bezi var ya onunla yapabilirsin.Çok kolay oluyor öyle.Yazın kadınlarin işi daha zor.Turşusu,salçası,buzluğa sebze atması,yatak yorgan işi hepsi yorucu.Ben geçen ay perde,cam,duvar temizlik yaptım.1-2 ay daha beklemem lazım boşa yapmış olmayayım
Evet kullanmadığım bir sürü yorgan,yastık,yatak var onları havalandırıp hurçlarını yıkayacağım.kullandıklarımı yıkayıp hurçlayacağım.Birde yastıklar var sahiden büyük eziyet .
Evet cnm kısmet olursa 7.ayda tr deyızTürkiye'ye mi geleceksiniz
Evet ondan olmuştur.
Ben üst kısımları duvar silmek için bir sey aldım onunla siliyorum.Daha yeni yaptın bekle biraz daha.Duvarları uzun yer silme bezi var ya onunla yapabilirsin.Çok kolay oluyor öyle.Yazın kadınlarin işi daha zor.Turşusu,salçası,buzluğa sebze atması,yatak yorgan işi hepsi yorucu.
Allah kolaylık versin canım Hayırlısı ile gelir gidersiniz inşaallahEvet cnm kısmet olursa 7.ayda tr deyız
Sımdıden alısverısler basladı
Araya bırde yaz temızlıgı sıkıstırıcam bu ara
Amın cnm ınsallahAllah kolaylık versin canım Hayırlısı ile gelir gidersiniz inşaallah