- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Bıyıklar ayrı bir hava katmışHarbi naber?İş,güç ne olsun.Yaz temizliği baya uzun sürdü de.
Sarı saç seni açmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıyıklar ayrı bir hava katmışHarbi naber?İş,güç ne olsun.Yaz temizliği baya uzun sürdü de.
Sarı saç seni açmış.
Bakıyorum da nevos gözlerini benden alamiyorsunBıyıklar ayrı bir hava katmış
Alamıyorum Aman başka avatar yok mu Bu beni benden alıyorBakıyorum da nevos gözlerini benden alamiyorsun
Ben yorgunum.Bugün gündüz üç saat yattım hiç huyum olmadığı halde düşün.Iyidir datlumm,senden naberrr
Tişikkir idirimm
Bıyıklar ayrı bir hava katmış
Bak bu güzel fikirBen yorgunum.Bugün gündüz üç saat yattım hiç huyum olmadığı halde düşün.
Evet ayrı bir hava katmış Nevoş.Onları da boyasaymış iyiymiş aslında.Havasına hava katardı.
Oyyyyy oyyyyy bunlar çok güzel görünüyor.Ellerine sağlıkEki Görüntüle 1533416
Cay varmi?
Herşey seni baştan çıkarmak için zaten nevoooooAlamıyorum Aman başka avatar yok mu Bu beni benden alıyor
Yazık ama sana bitti mi işlerin peki adracim bıyıklarımı rahat birakinBen yorgunum.Bugün gündüz üç saat yattım hiç huyum olmadığı halde düşün.
Evet ayrı bir hava katmış Nevoş.Onları da boyasaymış iyiymiş aslında.Havasına hava katardı.
Afıyet olsunOyyyyy oyyyyy bunlar çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık
Vay bunlar çok güzel.Elmalı pasta mı bu canım?Ellerine sağlık.Eki Görüntüle 1533416
Cay varmi?
İyiyim Nevoş.Sorma görüşemedik bu ara.Ben temizlikçi moduna geçmiştim.Artık biri beni durdursun demeye başlamıştım.O kadar temizlik yapasım varmış.Bir ara annemin ayaklarını ıslak mendille silerken buldum kendimi.Bak bu güzel fikir
Adra'cım nasılsın,görüşemiyoruz
Yazık bana dimi.Bitti çok şükür.Kek yapıp kutlama bile yaptım.Herşey seni baştan çıkarmak için zaten nevooooo
Yazık ama sana bitti mi işlerin peki adracim bıyıklarımı rahat birakin
Başarılı oluyorsunHerşey seni baştan çıkarmak için zaten nevooooo
Yazık ama sana bitti mi işlerin peki adracim bıyıklarımı rahat birakin
Sagol cnm kavala kurabıyesı kendılerıVay bunlar çok güzel.Elmalı pasta mı bu canım?Ellerine sağlık.
İyiyim Nevoş.Sorma görüşemedik bu ara.Ben temizlikçi moduna geçmiştim.Artık biri beni durdursun demeye başlamıştım.O kadar temizlik yapasım varmış.Bir ara annemin ayaklarını ıslak mendille silerken buldum kendimi.
Afıyet olsun
Cuma gunum vardı pazarda camıde kermes ıkısı ıcınde yaptım
Nasılsın cnm
Vay bunlar çok güzel.Elmalı pasta mı bu canım?Ellerine sağlık.
İyiyim Nevoş.Sorma görüşemedik bu ara.Ben temizlikçi moduna geçmiştim.Artık biri beni durdursun demeye başlamıştım.O kadar temizlik yapasım varmış.Bir ara annemin ayaklarını ıslak mendille silerken buldum kendimi.
Vayy vayyy yakışırrr resim istiyoruzYazık bana dimi.Bitti çok şükür.Kek yapıp kutlama bile yaptım.
Evet kavalaya benziyor zaten.Pudra şekeri görünce elmalı pasta sandım.Sagol cnm kavala kurabıyesı kendılerı
Senınde ellerıne saglık mıs yapmıssın heryerı annenın ayaklarına kadar
Kızım napıyon demıstır annen
Bızdende ıyılık sukur gunluk kosturmaca
İyiyim canım sen nasılsın Kızlar nasıl
Yok Nevoş ben almayayım.Bu temizlik yetti.
Yetmediyse bize gelebilirsin
Ellerinize sağlık canım tertemiz olmuştur.
Kek bitti.Çok güzel olmuştu valla.Vayy vayyy yakışırrr resim istiyoruz
Yaz geliyor kosturmacalarımız arttı.Bızdende ıyılık sukur gunluk kosturmaca
Telım kac dakkadır atmadı benı sıteden
Ay duzelmıstır ıns