- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Iyi geceler tatlimKızlar benim gozler gidiyor size iyi geceler
Senin bu baskilarindanRamazanda tatlılardan uzak durursak çok iyi kilo veririzBen almayayım vermesemde olur
Benden mi bıktın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler tatlimKızlar benim gozler gidiyor size iyi geceler
Senin bu baskilarindanRamazanda tatlılardan uzak durursak çok iyi kilo veririzBen almayayım vermesemde olur
Benden mi bıktın
İftiraKim baskı yapıyorIyi geceler tatlim
Senin bu baskilarindan
Neyseki efser yok simdi iki koldan saldirirdinizİftiraKim baskı yapıyor
Bu sefer yırttınFenamı oldu şef oldunNeyseki efser yok simdi iki koldan saldirirdiniz
Kıl payı amaan oldum da Noldu benle dalga geciyolar,sünnet mi oldun,kim ceyrek takti diyolarBu sefer yırttınFenamı oldu şef oldun
Kim dalga geçiyorKıl payı amaan oldum da Noldu benle dalga geciyolar,sünnet mi oldun,kim ceyrek takti diyolar
Millan bencede kıskançlıktan ama haksizda sayilmazlar cidden çeyreğe benziyoKim dalga geçiyor
Kıskandıklarından söylüyorlarAyyy bunları bir ben benzetemedim çeyreğe
Onunda olması lazımBeğenmiyorsan çeyreğini alabilirimMillan bencede kıskançlıktan ama haksizda sayilmazlar cidden çeyreğe benziyo
AlOnunda olması lazımBeğenmiyorsan çeyreğini alabilirim
Aman sende hep trip yapıyorsun
Ben öyleyim nevos el mahkum çekecenAman sende hep trip yapıyorsun
Çekeceğiz elimiz mahkumBen öyleyim nevos el mahkum çekecen
Çekeceğiz elimiz mahkum
Adraaaaa napiyon kizzz nerelerdesin seennnSelamlar.
Harbi naber?İş,güç ne olsun.Yaz temizliği baya uzun sürdü de.Adraaaaa napiyon kizzz nerelerdesin seennn
Iyidir datlumm,senden naberrrHarbi naber?İş,güç ne olsun.Yaz temizliği baya uzun sürdü de.
Sarı saç seni açmış.