Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin hemşomNasılsınBen geldim
Hoşbulduk tatlım özledim sizi iyilik ev duman olmuş nevoş toplanmıyorHoşgeldin hemşomNasılsın
Bizde seni özledikHoşbulduk tatlım özledim sizi iyilik ev duman olmuş nevoş toplanmıyor
Evet büyük kızım oğlumda evdeydi sorma savaş çıkmış evdeBizde seni özledik
Allah kolaylık versinEşin evde mi kaldı
Topla topla bitmez canımKolay gelsinEvet büyük kızım oğlumda evdeydi sorma savaş çıkmış evde
Annnaaaammmmm hemsoooommm gelmisssssBen geldim
Yok zaten bitmedi sağol tatlımTopla topla bitmez canımKolay gelsin
Geldim kuzum çok şükür evimdeyim özlemişim kk yiAnnnaaaammmmm hemsoooommm gelmisssss
Bizde seni özledik efserimmm güzel gözlü hemsoooommm benimmmGeldim kuzum çok şükür evimdeyim özlemişim kk yi
Merhaba Hemşom nehaberNevosum
Kategori bitmeden yetiştiBizde seni özledik efserimmm güzel gözler hemsoooommm benimmm
Iyidirtatlim senden naberMerhaba Hemşom nehaber
Benim çok işim var hadi ben kaçtımKategori bitmeden yetişti
Efser hipnoz çalışmalarına başla
İyiyim canım çok sağolIyidirtatlim senden naber
Benim çok işim var hadi ben kaçtım
Saçımı bırakırsan ilgilencem amaİyiyim canım çok sağol
Kaçma gel buraya en has hemşon gelmiş biraz ilgilen
Tamam bırakıyorum havalı saçlarınıSaçımı bırakırsan ilgilencem ama
Nevos seninde saçlarını boyayayim miii sende havali olTamam bırakıyorum havalı saçlarını
Ayyy yok ben yeni kurtuldum sarı saçtanSenin saçları görünce bir daha dönmeyi düşünmüyorumNevos seninde saçlarını boyayayim miii sende havali ol
sen ne kadar.kıskanç bi insansın böyle yaaAyyy yok ben yeni kurtuldum sarı saçtanSenin saçları görünce bir daha dönmeyi düşünmüyorum