- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Bile bile lades dedin yani ay bende veremedim hala 2-3 kiloBu cevabı bekliyordumOfff hemde çok aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bile bile lades dedin yani ay bende veremedim hala 2-3 kiloBu cevabı bekliyordumOfff hemde çok aldım
Ne kadar tanıdığımı denedim2-3 kilo çok değil verirsinBile bile lades dedin yani ay bende veremedim hala 2-3 kilo
Taniyomusun yani bu teste göre ya benm canm istiyo,uğraşıyorum aslinda da amann karşık ışte. Sonuç olarak veremiyomNe kadar tanıdığımı denedim2-3 kilo çok değil verirsin
Bende versem iyi olacak ama pek canım istemiyor
Tanıyorum tabikiTaniyomusun yani bu teste göre ya benm canm istiyo,uğraşıyorum aslinda da amann karşık ışte. Sonuç olarak veremiyom
Düzensiz beslenme mi ben çok düzenli besleniyorum taaammm miiii ayrica çok hareketli bi hayatim var,kim demiş hareketsizim diye aksama kadar ayakta durmaktan ayak kaslarim iltihaplandiTanıyorum tabiki
Hareketsizlik ve düzensiz beslenmeden olabilir mi
Yok düzensiz beslenmek derken işlerin yoğun olduğu için ne zaman işin biterse o zaman yemek yiyorsundurO hareket sayılmaz vücut ona alışmıştırBizde evde tüm gün temizlik yapıyoruz ama pek işe yaramıyorDüzensiz beslenme mi ben çok düzenli besleniyorum taaammm miiii ayrica çok hareketli bi hayatim var,kim demiş hareketsizim diye aksama kadar ayakta durmaktan ayak kaslarim iltihaplandi
Iftira atma bana nevos yok ya zaten 2 ogün yiyorum aksam 6 dan sonra bişey yemiyorum. Ekmek,tuz yok hayatimda. Hormon bozukluğundan ışte nevos benmki spor da yapıyorum amakar etmiyo. Şeker hastası olmaktan çok korkuyorum. Pko hastaları genelde şeker hastası eğilimli olur. Tahlillerimde pek temiz çıkmadı maalesef,amcam da şeker hastası. Doktorum risk grubundasin dediYok düzensiz beslenmek derken işlerin yoğun olduğu için ne zaman işin biterse o zaman yemek yiyorsundurO hareket sayılmaz vücut ona alışmıştırBizde evde tüm gün temizlik yapıyoruz ama pek işe yaramıyor
Eynen nevosum hic degilse perdelri kaldirim kapilar acik olunca evde serin olur her seferinde ustume basima bisi alip cikmak zor oluyorDaha rahat olur
Ben o zaman sansli gruptanmisim inşallah bisi olmaz canimIftira atma bana nevos yok ya zaten 2 ogün yiyorum aksam 6 dan sonra bişey yemiyorum. Ekmek,tuz yok hayatimda. Hormon bozukluğundan ışte nevos benmki spor da yapıyorum amakar etmiyo. Şeker hastası olmaktan çok korkuyorum. Pko hastaları genelde şeker hastası eğilimli olur. Tahlillerimde pek temiz çıkmadı maalesef,amcam da şeker hastası. Doktorum risk grubundasin dedi
İftira mıIftira atma bana nevos yok ya zaten 2 ogün yiyorum aksam 6 dan sonra bişey yemiyorum. Ekmek,tuz yok hayatimda. Hormon bozukluğundan ışte nevos benmki spor da yapıyorum amakar etmiyo. Şeker hastası olmaktan çok korkuyorum. Pko hastaları genelde şeker hastası eğilimli olur. Tahlillerimde pek temiz çıkmadı maalesef,amcam da şeker hastası. Doktorum risk grubundasin dedi
Insallah kuzum benimBen o zaman sansli gruptanmisim inşallah bisi olmaz canim
Tabi canım her bakımdan yararlı olurEynen nevosum hic degilse perdelri kaldirim kapilar acik olunca evde serin olur her seferinde ustume basima bisi alip cikmak zor oluyor
Illa çamur atican bana yanii öyle tabii en büyük düşman kilolar. Ipin ucu kaçtı mı toparlanmaz. Bende kaçırmak istemiyorumİftira mı
O zaman az yediğin için kilo veremiyorsun
Evet canım hormon bozuklukları kilo yapıyorKullanılan ilaçlarda yapıyor
Belli olmaz canımBende de Pko vardıAnnemde şeker hastasıAma gebelikte yapılan testlerde şeker hastası olmazsın demişti doktor
Umarım seninde çıkmazKilo en büyük düşman zaten
Sana çamur atmazsam olmazIlla çamur atican bana yanii öyle tabii en büyük düşman kilolar. Ipin ucu kaçtı mı toparlanmaz. Bende kaçırmak istemiyorum
Aynen ama biziM minnak varya onu herzaman klima olan yerde tutamamam kuzumBegenmedim
Anladim ki hiç kimse,hic kimse sen değilllll
Ayyyy maşallah maşallahhhhhh catlatma ignesi için mı çağırdı ne için gidiceksin
Ben balkonda oturmayi sevmiyorum canm yaa,sıkılıyorum zaten sıcakta klimanin olmadığı odaya dahi girmiyorm ben
ole olur inşallahTabi canım her bakımdan yararlı olur
Hain nevos ramazandan umutluyum bendeeSana çamur atmazsam olmaz
Yaz geldi sebzeler çoğaldı daha hareketli olacağımız için veririz kiloları
Hemşom kategorinin sonuna yaklaşıyoruz bizim tarif ne zaman gelecek
Hain nevos ramazandan umutluyum bendee
İyi geceler canımAllah rahatlık versinKızlar benim gozler gidiyor size iyi geceler