- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
Hı hı yerdik sonra 3 saat koşardık. Anca erirdi çünkübak doğru dedinn yapmayıda,,yemeğide çok severimm.. canımcımm.yerdik,,yerdik,sonra diyet sonrada spor yapardıkk..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hı hı yerdik sonra 3 saat koşardık. Anca erirdi çünkübak doğru dedinn yapmayıda,,yemeğide çok severimm.. canımcımm.yerdik,,yerdik,sonra diyet sonrada spor yapardıkk..
Iyi bende hanneyi asiya götürdüm simdide balkonda uyudu onu bekliyorum sen napiyonİyidir tatlım senden?
ayyy çok severimm dur kız yapayımda eklerim resminii .senide etiketlerimm..
teee.. işte tahmin ettiğim gibil.. enişteye söylemek lazım tutsun ayağından çeksin senii.. ne zordur o kalkmak bilirimm..Ben kaldırmıyorum, kocam kaldırıyor
Ben yataktan çıkana kadar hadi hadi hadi dediğinden, en son sussun diye kalkıyorum
bananeee git yapta eklee..hıhhHatta ben yapmışım gibi pinoli 'den dersen çok sevinirim kakoşum
Pinoli amerikan salatası yapamıyor musunHatta ben yapmışım gibi pinoli 'den dersen çok sevinirim kakoşum
arkadaşlarım ne güne duruyor.bananeee git yapta eklee..hıhh
bi amerikan salatası yapıcan nazda nazz alt tarafı amerikan salatası onuda yapamıyon ..küstümm..arkadaşlarım ne güne duruyor.
beceriksiz çıktı bu nevrestemm .. bi bu pinoli bide böğürtlen pembee..beceriksiz bunlar ayollPinoli amerikan salatası yapamıyor musun
Yapacağım da nevoşum baksana @pembebogurtlen arkadaşımız yapcakmış ona ayıp olmasın dediydimPinoli amerikan salatası yapamıyor musun
Alt tarafı dediğin o salatanın ayarını tutturmak ne kadar zor biliyor musun? Gideceksin markete karışık garnitür alacaksın yoğurtla mayonezi karıştıracaksın.Gözümde büyüdübi amerikan salatası yapıcan nazda nazz alt tarafı amerikan salatası onuda yapamıyon ..küstümm..
Haa bide hazır garnitür alacaksınn pesss yanii sen cidden püsürmüşsün yavruu..Alt tarafı dediğin o salatanın ayarını tutturmak ne kadar zor biliyor musun? Gideceksin markete karışık garnitür alacaksın yoğurtla mayonezi karıştıracaksın.Gözümde büyüdü
Mutfak aşkları yok kakao'cumBen olsam bir kavanoz garnitür alıp içine malzemeleri karıştırır tamam der eklerdimOnu bile yapamıyorlarbeceriksiz çıktı bu nevrestemm .. bi bu pinoli bide böğürtlen pembee..beceriksiz bunlar ayoll
Tamam sen kendine başka yemek bul o zamanSpagetti yapabilirsinYapacağım da nevoşum baksana @pembebogurtlen arkadaşımız yapcakmış ona ayıp olmasın dediydim
Kakao'cum ona şükret onu bile yapmıyorlarHaa bide hazır garnitür alacaksınn pesss yanii sen cidden püsürmüşsün yavruu..
yapamıyorlar tatlımm.. yok gaz geldi yok şevke gelmek üzereyimm tembel bunlar tembel..kii amerikan salatasıda ne güzel olur hele bir iki sunumlada süsledinmi tamamm.Mutfak aşkları yok kakao'cumBen olsam bir kavanoz garnitür alıp içine malzemeleri karıştır tamam der eklerdimOnu bile yapamıyorlar
püsürmek ne kız?Haa bide hazır garnitür alacaksınn pesss yanii sen cidden püsürmüşsün yavruu..
Mutfak aşkları yok kakao'cumBen olsam bir kavanoz garnitür alıp içine malzemeleri karıştırır tamam der eklerdimOnu bile yapamıyorlar
Biraz uğraşalım belki gaza gelirleryapamıyorlar tatlımm.. yok gaz geldi yok şevke gelmek üzereyimm tembel bunlar tembel..kii amerikan salatasıda ne güzel olur hele bir iki sunumlada süsledinmi tamamm.