- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tokat görüşemediğimiz içinn bu tokatta yarışmaya katılmadığın içinn..napam iş ,,güç, be yavru sen napıyon..olabilir tabi belli olmaz
napıyosun görüşemiyoruzz
rus salatasıda varmıkinee ayy yapsana bak merak ettim nasıl bişi acabaa..rus salatası yapıyım mı
bu tokat görüşemediğimiz içinn bu tokatta yarışmaya katılmadığın içinn..napam iş ,,güç, be yavru sen napıyon..
nasıl bişey derken rus salatasını bılmıyor musunrus salatasıda varmıkinee ayy yapsana bak merak ettim nasıl bişi acabaa..
ne varr duydumm ama bilmiyomm...yapmadım hiçç.. çabuk yapıyosun sonra bende yapıyorumm.. hade doğru mutfağaa.
nasıl bişey derken rus salatasını bılmıyor musun
vurma kucuk cocuga yaparım belkı
onun karpuzları yalan oldu yalann
Allah seni netmeye ahtapot ve yengeçmii.. ıyyyykkkkk
ne oldi pinolii
Hımmm..aşk yok yanii halbuki yaz ayıda geldi amaa her eve bir aşk lazımm..
hayırrrr. Salatayı ben yapacaktım. Sen çorba yap arkadaşımrus salatası yapıyım mı
ne oldi pinolii
Rus salatasını bilmiyor musun kız?rus salatasıda varmıkinee ayy yapsana bak merak ettim nasıl bişi acabaa..
bu rus ise amerikan salatasına ne olduu..teee. buu amerikan salatası ayoll..
Yerim, denizden babam çıksa yerim.
akıllandınmıı bir karpuza sattın benii gel ağlama çay verem sanaa..
kim demiş bilmiyomm.. koskoca amerikan salatası böğürtlen sayesinde oldu rus salatasıı..Rus salatasını bilmiyor musun kız?
napam bacımm erkek milleti salak ayol görmüyorlar güzellerii..He var da biz aşık olmuyoruz sanki. Töbe yarabbim