- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
Ben seni satarmıyım ayol. Aşkolsun. Çay almıyayım işyerinde çok içiyoruz. Ev yapımı limonata varsa alırımakıllandınmıı bir karpuza sattın benii gel ağlama çay verem sanaa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni satarmıyım ayol. Aşkolsun. Çay almıyayım işyerinde çok içiyoruz. Ev yapımı limonata varsa alırımakıllandınmıı bir karpuza sattın benii gel ağlama çay verem sanaa..
napam bacımm erkek milleti salak ayol görmüyorlar güzellerii..
hımm timam o zaman buyur yavru..Ben seni satarmıyım ayol. Aşkolsun. Çay almıyayım işyerinde çok içiyoruz. Ev yapımı limonata varsa alırım
timamm ben biliyom bunları ve çok sıkda yaparımm severimmm..
elimden kaçan kurtulur evelallahh..Ben de şaşırdım hem de sevindiydim. Kakoşun bilmediği bir yemek var diye
elimden kaçan kurtulur evelallahh..
ayyy çok severimm dur kız yapayımda eklerim resminii .senide etiketlerimm..Kakoş bize maklube yapsana
ben seninle yaşasam ya da komşun olsam 100 kilo olurum vallahaayyy çok severimm dur kız yapayımda eklerim resminii .senide etiketlerimm..
bak doğru dedinn yapmayıda,,yemeğide çok severimm.. canımcımm.yerdik,,yerdik,sonra diyet sonrada spor yapardıkk..ben seninle yaşasam ya da komşun olsam 100 kilo olurum vallaha
selammm tee ..şimdi öğlen yemeğinden geldim açtım bilgisayarı çalışmaya devamm.. sen nasıl oldun düzeldinmii..selam hamarat hatunlar neler yapıyorsunuz
O zaman tarifini alalımtarifler beni biraz gaza getirdi galiba
İyidir prensesim sen ne yapıyorsunNasıl oldunselam hamarat hatunlar neler yapıyorsunuz
Ben kaldırmıyorum, kocam kaldırıyorpinkoo çalışıyormuymuşş enemmm o sabah nasıl kaldırıyo totosunuu.. bak şimdi merak ettimm..
Nber canimGünaydın
İyidir tatlım senden?Nber canim