- 18 Kasım 2009
- 650
- 44
-
- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
aynen öyle işte diyorum ya sorun çok ne olsa biz hatalıyız..anneme bagırdı söylemediği laf kalmadı
ama ben orda onun annesine cwp wercek olsam kırk laf eder bi de üzerine döwer
zaten bu zamana kadar ben ne zaman agzımı açsam kapa ceneni bak agzını burnunu kırarım bak benim asabımı bozma diye beni susturuyo
iyide senin kıskanç kayınvalidenden daha ciddi bir sorunun var kendini rambo zanneden eşinkolaydı ağız burun kırmak ayy kimlerin arasına düştünüz böyle yasınız kaç bu arada birde rambo eşinizin yası kaç;?
ya tabiki sizde haklısınız ama ben az da olsa annesinin yaptıklarını görmesini istemiştim
meger görmüyolarmıs bunu anladım
daha büyük dertlerim war da orda da bazı seyleri tam açıklayamadım
annemle eşimin ve ailesinin arasının acılması
eşimin anneme saygısızca tawırları
beni tehdit edişi ya bu böyle yada gönderirim seni annenin ewine deyişi..
ben 21 eşim 27 yasında
emin olun ewde boş oturmuyorum kendim geliştirmeye calısıyorum kursa gidiyorum devam da edicem kendimi geliştiricem bi şekilde seneye de sınava giricem
Aslinda sizin sorununuz kayinvalideniz degil ki.
Esinizin kaba, saygisiz, dusuncesiz olusu.
Konunuzun acilma sebebi asil bu olmaliydi.
Adam kafa göz kirmayi dusunuyo, annenize bagiriyo.
siz kayinvalideyi dert ediyosunuz.
Cok garip dogrusu.
aaaaa çok üzüldüm..ewt vaynen öyle
zaten onun dediklerini yaparsam mutluyuz ona göre tabi
istemesem de bi cok seyi yapmaya zorluyo
hep susuyorum ağlıyorum gel dediği yere idiyim
git dediği yere gidiyim
yap dediğini yapıyım
hayır deme lüksüm yok hiçbişeye
bu sefer agzımı açtım ilk defa
ya tabiki sizde haklısınız ama ben az da olsa annesinin yaptıklarını görmesini istemiştim
meger görmüyolarmıs bunu anladım
daha büyük dertlerim war da orda da bazı seyleri tam açıklayamadım
annemle eşimin ve ailesinin arasının acılması
eşimin anneme saygısızca tawırları
beni tehdit edişi ya bu böyle yada gönderirim seni annenin ewine deyişi..
ben 21 eşim 27 yasında
emin olun ewde boş oturmuyorum kendim geliştirmeye calısıyorum kursa gidiyorum devam da edicem kendimi geliştiricem bi şekilde seneye de sınava giricem
aaaaa çok üzüldüm..
kukla değilsinki canım, o seni yönlendirsin.. bildiği şeyler varsa, fikrini söyler, öğretir,üslubuyla tartışır..
ama insan eşine böyle şeyler söyler mi? eşi incinir,eşi üzülür,hatta eşi için biter.. sonra o üzülen incinen eş kendisini nasıl mutlu etsin.. bir şekilde ''dur'' demelisin.. hayat öyle geçmez..hemde o senin annene saygısızlık yapsın, ama senden annesine saygı beklesin.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani
Çokta güzel yapıyorsun. Ayakları yere sağlam basan bir kadını erkek tehdit etmeden dövmeden ailesine ezdirmeden önce iki defa düşünür. Malesef sorun kayanana değil de eş sorunu burada. Sen ipleri çok fazla eline vermişsin arkadaşım yoksa bu denli üstüne gelemezdi kimse. Daha 21 yaşında gencecik bir insanasın bu kadar ezdirme kendini...
bende cabalıyorum işte arkadaslar diyolar daha büyük sorunun var senin bunları önemseme diye ama
o sorunları tekrar gündeme getirip yaşamak istemiyorum bi şekilde ben onları hallediyorum
ewet aslında kendisi tüm gün oturuyo ewde bi iş yapsa her yeri ağrıyo hastalık hastası çamaşır asamıyo kolu agrıyo
mutfakta yukarı dolaptan bişi alamıyo kolu agrıyo
yürüyemiyo yagı agrıyo
geceleri uyuyamıyo her yanı agrıyo hep biyerleri agrıyo ne zaman gitsek bi sorunu var hasta
herseyi yapmaya üseniyo..